Bazı arkadaşlarımızın ev resimleri facebookda.

tozlutarihkokusu

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
1.513
491
688
İstanbul
Arkadaşlar bugün facebookda tesadüfen gördüm. Bazı arkadaşlarımızın ev resimleri orda. ara kısmına düğün gelin hakkında herşey yazarsanız çıkan sonuçların ilkinde fotoğraflar kısmında görürsünüz. Belki kendileri koymuşlardır bilmiyorum. Eğer öyleyse de özür dilerim ama görünce belki bilgileri dışında alınıp koyulmuş olabilir diye söylemek istedim.

bu konuda bi bilgim yok ama bende baya bi önce beyaz meleğin deri beyaz koltuklu bi odasını görmüştüm
bi site kendi ürünleri diye koymuş resimleri geçmiş zaman hangi siteydi hatırlamıyorum,hatta burdan o resmi açıp karşılaştırmıştım halı perde koltuk aksesuarına kadar aynı resimdi :44:

evet ben de gördüm resimleri hatta benim evimden de 1 resim koyulmuştu arkadaşım haber verdi daha sonra buradan arkadaşların ev resimlerine de rastladım kendilerimi koydular bilemedim karakom adlı arkadaşa sordum ben koymadım dedi bir başkası kendi eviymiş gibi onun evinin resimlerini koymuş başka arkadaşlara da rastladım düğün gelin hakkında herşey adlı bir grupta

bende gördüm,hatta hemen hemen tüm evler kk dan:))ilginç geldi ama seviyeli güzel bir paylaşım olmuş..benim evim yok demek beğenmedilerrr:51:

oradan buraya buradan oraya genelde çok taşınıyor.
ama sonuçta buda int ortamı oda. o dediğiniz yerde bende varım. seviyeli şekilde bi sohbet oluyor.
zaten beğenilmesi asla konulmaz.:42:
hem kim bilir belki de ev sahipleri kendileri koymuştur :27:

İnanmıyorum ya
şaka gibi bir şey

her zaman denildiği gibi eğer üzerlerine kendi nicklerinizi veya kk yazsalardı bu tarz sorun olmayacaktı.
Fakat bilgiler kısmında iki bayan ismi var b.... k... ve g.... ç... diye belki onlarla irtibata geçilse sorun halledilir.

Son düzenleme:
Back
X