Bazen keşke hiç doğmasaydım diyorum sağlık sorunlarına dayanamıyorum

Seneler evvel babamda sac kiran olmustu. O zaman bir berber babama dokulen kisma sarmisak ez sur demisti ve uyguladi saclar hemen cikmisti. Bbi deneyin isterseniz.

Tesekkur ederim arastiricam umarim sifa bulurum

Benimde çok sık yaşadığım çok üzüldüğüm bir durumdu hatta bir ay öncesine kadar çok korkmaya başladım.
Sonra dedimki kendime , bunlar ztn stresten hep, bide saçların dökülüyor diye üzülme hem dökülse ne olurki canın sağolsun hayattta neler var dedim. Sonra bir yakınımdan saf zeytinyağlı sabun buldum, önce kurutur diye sadece önlerini yıkadım şampuanla kullandım, sonra kuaförümle konuşurken bir jel önerdi saf keratin 400 tane sattım tek şikayet almadım dedi. İkisini bir arada kullanmaya başladım ve sonuç gerçekten şaşırtıcı eğer istersen jelin ismini msj atabilirim birde bol bol zeytinyağı ve tahin tüket ikiside saç uzamasını hızlandıran saçı güçlendiren şeyler ama en başta üzülmeyi bırak üzüldükçe dökülür tmmmı :)

saç mezoterapisine başlamayı düşünüyorumda doktor umutsuz dedi

Cherry01 , olumsuz düşünmeyi bırakmalısın önce. Eski konularından hatırlıyorum. Evet saçlarında seyrelmeler var. Ancak hiç bir zaman umutsuz olduklarını düşünmüyorum. Adet düzensizliği ve kullandığın ilaçlar da etkiliyor. Saçlarının fotoğrafını eklediğin konuda kullandığını yazdığın ilacın yan etkilerine bir bak lütfen.

Doktorların ömür biçtiği hastalar , derdine derman bulurken neden bu karamsarlık ? Biliyorum yaşın genç o yüzden bu kadar takıyorsun ; bir ortamda biri saç dese bana imada bulundular sanıp üzülüyorsun.

Saçlarım az düşüncesini silmelisin önce. Olumsuz düşünceler beyne ulaşır ve beyin senin verdiğin komutlara göre yönetir tüm sistemi.

Sarımsak zeytinyağı , çam terebentin , zeytinyağlı sabun deneyebilirsin.

Ben üniversitede okurken saçlarımdan bende şikayetçiydim. Şampuana çam terebentin kat sabah akşam yıka demişti saçımı kestirmeye gittiğimde kuaför. İyi geleceğine inandım ve kar kışta olsa sabah akşam çaydanlıkta su ısıtıp pes etmeden aylarca yıkadım ve saçlarım toparlandı.

İyi geleceğine inanmakta önemli. Pes etme , vazgeçme Cherry01 :)

merhaba arkadaşım. saf keratin jeli demişsiniz. ne olduğunu bana da mesaj olarak atar mısınz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…