Saç ekimi yaptırmayı denediniz mi ?çok zorluk çekiyorum geçmiş sorularımda da hep bi sitem çaresizlik var4 yıl uğraştım saçlarım için inanılır gibi değil ama 2 haftada avuç avuç döküldü yemin ediyorum amansız hastalığa mı yakalandım diye düşünüyorum . her tahlil yapıldı saçlarımın bu kadar az olması için bi sebep yok tamam az d ı ama son 1 haftadır öyle bi döküldü içimde saçım gibi tel tel koptu elimi değdirsem saçlar elime geliyor sanki kök yok . çok kötüyüm annemde üzülüyor .iyice psikolojimi bozdu yıllardır. keşke tek dert bu olsa diyeceksiniz küçük gibi görünecek ama zibilyon hastalığım var beni en çok üzen bu elimde değil
Çıt çıt olmaz ki arkadaşın sıkıntısı saç kökünden kaynaklıBu kadar kafana takma..
Yada bir Peruk al gitsin madem bu kadar üzülüyorsun..
Benimde saçlarım çocukken taa belimdeymis sonra annem kestirmis.. omuzlarimin altına kadar uzadı ama daha uzamadi boya vs. Yaptığım için sürekli. .
Bende şimdi hem uzatmaya çalışıyorum hemde cit cit kullanıyorum taaa belimde oluyor yine..
Peruk al yazdım ya kankaaaaaÇıt çıt olmaz ki arkadaşın sıkıntısı saç kökünden kaynaklı
çok zorluk çekiyorum geçmiş sorularımda da hep bi sitem çaresizlik var4 yıl uğraştım saçlarım için inanılır gibi değil ama 2 haftada avuç avuç döküldü yemin ediyorum amansız hastalığa mı yakalandım diye düşünüyorum . her tahlil yapıldı saçlarımın bu kadar az olması için bi sebep yok tamam az d ı ama son 1 haftadır öyle bi döküldü içimde saçım gibi tel tel koptu elimi değdirsem saçlar elime geliyor sanki kök yok . çok kötüyüm annemde üzülüyor .iyice psikolojimi bozdu yıllardır. keşke tek dert bu olsa diyeceksiniz küçük gibi görünecek ama zibilyon hastalığım var beni en çok üzen bu elimde değil
Ben argan yağı kullanıyorum ama dökülmeye pek etkisi olmadı gibi. Gerçi benimki demir eksikliğindenmiş demir takviyesi alıyorum. Arkadaş bir sebebi de yok diyor.argan yağını çok met ediyorlar ama hiç kullanmadım bi araştırın isterseniz
Çıt çıt olmaz ki arkadaşın sıkıntısı saç kökünden kaynaklı
Cherry sana çok üzülüyorum, keşke elimden bir şey gelse. Mevsimsel saç dökülmesi yaşadım bir süre, çok iyi anlıyorum seni. Sen bence bu saatten sonra ektirmek gibi kalıcı çözümlere başvur.
Madem imkansız, o zaman kaliteli bir peruk kullan. Olan saçlar gitse de gitmese de seni mutsuz ediyor zaten. Sabır diliyorum, gerçekten yürekten.:/ ben bile kendime acıyorum ne hale geldim . çok böyle bilindik bi uzmana gittim saç mezoterapisi olur ama pek fayda göremezsin dedi. saç ekimi imkansız zaten . peruk kullanmayı düşünyorum ama olan saçta altta gider ay çıkmazlardayım valla
başka başka doktorlara git bence, tek doktora gitme ben de şimdiye çoktan ölmüştümsaç mezoterapisine başlamayı düşünüyorumda doktor umutsuz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?