• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen keşke hiç doğmasaydım diyorum sağlık sorunlarına dayanamıyorum

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
çok zorluk çekiyorum geçmiş sorularımda da hep bi sitem çaresizlik var :( 4 yıl uğraştım saçlarım için inanılır gibi değil ama 2 haftada avuç avuç döküldü yemin ediyorum amansız hastalığa mı yakalandım diye düşünüyorum . her tahlil yapıldı saçlarımın bu kadar az olması için bi sebep yok tamam az d ı ama son 1 haftadır öyle bi döküldü içimde saçım gibi tel tel koptu :( elimi değdirsem saçlar elime geliyor sanki kök yok . çok kötüyüm annemde üzülüyor .iyice psikolojimi bozdu yıllardır. keşke tek dert bu olsa diyeceksiniz küçük gibi görünecek ama zibilyon hastalığım var beni en çok üzen bu elimde değil

Bu kadar kafana takma..
Yada bir Peruk al gitsin madem bu kadar üzülüyorsun..
Benimde saçlarım çocukken taa belimdeymis sonra annem kestirmis.. omuzlarimin altına kadar uzadı ama daha uzamadi boya vs. Yaptığım için sürekli. .
Bende şimdi hem uzatmaya çalışıyorum hemde cit cit kullanıyorum taaa belimde oluyor yine..

çok zorluk çekiyorum geçmiş sorularımda da hep bi sitem çaresizlik var :KK43: 4 yıl uğraştım saçlarım için inanılır gibi değil ama 2 haftada avuç avuç döküldü yemin ediyorum amansız hastalığa mı yakalandım diye düşünüyorum . her tahlil yapıldı saçlarımın bu kadar az olması için bi sebep yok tamam az d ı ama son 1 haftadır öyle bi döküldü içimde saçım gibi tel tel koptu :KK43: elimi değdirsem saçlar elime geliyor sanki kök yok . çok kötüyüm annemde üzülüyor .iyice psikolojimi bozdu yıllardır. keşke tek dert bu olsa diyeceksiniz küçük gibi görünecek ama zibilyon hastalığım var beni en çok üzen bu elimde değil
Saç ekimi yaptırmayı denediniz mi ?

Bu kadar kafana takma..
Yada bir Peruk al gitsin madem bu kadar üzülüyorsun..
Benimde saçlarım çocukken taa belimdeymis sonra annem kestirmis.. omuzlarimin altına kadar uzadı ama daha uzamadi boya vs. Yaptığım için sürekli. .
Bende şimdi hem uzatmaya çalışıyorum hemde cit cit kullanıyorum taaa belimde oluyor yine..
Çıt çıt olmaz ki arkadaşın sıkıntısı saç kökünden kaynaklı :(

çok zorluk çekiyorum geçmiş sorularımda da hep bi sitem çaresizlik var :KK43: 4 yıl uğraştım saçlarım için inanılır gibi değil ama 2 haftada avuç avuç döküldü yemin ediyorum amansız hastalığa mı yakalandım diye düşünüyorum . her tahlil yapıldı saçlarımın bu kadar az olması için bi sebep yok tamam az d ı ama son 1 haftadır öyle bi döküldü içimde saçım gibi tel tel koptu :KK43: elimi değdirsem saçlar elime geliyor sanki kök yok . çok kötüyüm annemde üzülüyor .iyice psikolojimi bozdu yıllardır. keşke tek dert bu olsa diyeceksiniz küçük gibi görünecek ama zibilyon hastalığım var beni en çok üzen bu elimde değil

Geçmiş olsun. Size bir tavsiye vermek istiyorum. Eğer imkaniniz varsa Çeşme suyuyla sacinizi yikamayin. Şifalı sular olur ya hani onlarla yikayin. Saciniz demir gibi olacaktir Allahin izniyle.
Küçükken bulundugumuz yerde sifali su varmis ve hep gider faydalanirmisiz. Inanin saclarimiz harika cok şükür.
Eşim de ayni sekildeymis. Evden kacar sifali suya gidermis ama resmen saclari sirma gibi masallah. 10 günde uzuyor.
Insallah faydasi olur.
Yalova Kütahya falan buralarda varmış galiba.

Geçmiş olsun sarmısak zeytinyağ masaj yap canım nette daha çok bilgi bulabilirsin bu konuda.

argan yağını çok met ediyorlar ama hiç kullanmadım bi araştırın isterseniz

Ben bir arkadasimdan sac derisine diger arkadasimdan kaslarina sarimsagi surup deriyi ovduklarini ve seyrek killarin ciktigini duydum.bir arastiri bence kardes.

argan yağını çok met ediyorlar ama hiç kullanmadım bi araştırın isterseniz
Ben argan yağı kullanıyorum ama dökülmeye pek etkisi olmadı gibi. Gerçi benimki demir eksikliğindenmiş demir takviyesi alıyorum. Arkadaş bir sebebi de yok diyor.

Cherry sana çok üzülüyorum, keşke elimden bir şey gelse. Mevsimsel saç dökülmesi yaşadım bir süre, çok iyi anlıyorum seni. Sen bence bu saatten sonra ektirmek gibi kalıcı çözümlere başvur.

demir ve multi vitamin ilaçları kullanmak saça iyi gelir, doktora danışıp kullanabilirsiniz

belki biliyorsunuzdur ; Siirt'in "bıttım sabunu" denilen bir sabunu var, bıttım denilen bir bitkiden elde edilen %100 doğal bir sabundur, saçlara kesinlikle çok iyi geliyor, netten araştırın ve mutlaka kullanın derim.. (aktarlarda, yöresel ürün satan yerlerde ve internette bulabilirsiniz, taklit olmamasına dikkat edin)

ayrıca, bahar aylarında saçlar daha çok dökülür, stres, üzüntü de saçı döker..

geçmiş olsun..

Cherry sana çok üzülüyorum, keşke elimden bir şey gelse. Mevsimsel saç dökülmesi yaşadım bir süre, çok iyi anlıyorum seni. Sen bence bu saatten sonra ektirmek gibi kalıcı çözümlere başvur.

:/ ben bile kendime acıyorum ne hale geldim . çok böyle bilindik bi uzmana gittim saç mezoterapisi olur ama pek fayda göremezsin dedi. saç ekimi imkansız zaten . peruk kullanmayı düşünyorum ama olan saçta altta gider ay çıkmazlardayım valla

:/ ben bile kendime acıyorum ne hale geldim . çok böyle bilindik bi uzmana gittim saç mezoterapisi olur ama pek fayda göremezsin dedi. saç ekimi imkansız zaten . peruk kullanmayı düşünyorum ama olan saçta altta gider ay çıkmazlardayım valla
Madem imkansız, o zaman kaliteli bir peruk kullan. Olan saçlar gitse de gitmese de seni mutsuz ediyor zaten. Sabır diliyorum, gerçekten yürekten. :KK43:

saç dökülmelerinin neredeyse tamamının bilinen bi sebebi yok. bu konuda çok fazla bilgi kirliligi ve yalan dolan şeyler var. hiçbirisi de çare falan degil ayrıca. ne bitkisel ne de cerrahi... saç ektirme desen, o da uzun bi süreçmiş ve şans işiymiş, doktor ne kadar iyi olursa olsun.

bunu çözecek doktor dolar trilyoneri olur yanii

Canım eğer bu durumu bu kadar dert ediyorsan, doktorlarda kalıcı bir çözüm bulamıyorlarsa ya saç ektir yada kaynak yaptır. Bence peruk bile kullanabilirsin, çok güzel peruklar var. Dert dediğin bu olsun. Üzülme.

Bende genetik +demir eksikligine bagli dokulme var. 11 yasindayken tepem acilmisti ne kadar kafaya taktiysamda da daha cok gitti. 6 yilda sadece bu sene durdu o da biotin ve argan yagi sayesinde bence ya da kafaya takmiyorum o kadar..

Başka hastalıklarım var dedin... nedir o hastalıkların.. bazı ilaçlarda yan etki olarak saç dökülmesi olabiliyor..

Back