• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen düzenli, bazen düzensiz adet olan arkadaşlar, buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kızlar merhaba benim gibi bagzı aylar arka arkaya düzenli bagzı aylar saçma sapan zamanlarda adet olan varmı?
Adet düzensizliği şikayetiyle doktora gittim hormon tetkiki yaptırdım herşey normal çıktı alttan muane falanda oldum ordada problem yok bağzen düzenli oluyorum yok bişeyim derken bi bakıyorum 1 haftada bir olmalar 35 40 günde olmalar ara kanamalar kahverengi akıntı tarzı ooff offf
Tıbbın cevap veremediği bi vakayım anlaşılan benim gibi olanlar varmı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bağzen denmez arkadasım ya
hıc mı görmedın bazen kelımesını
bır de bolca kullanmıssın,

reglın duzensız olabılır doktora gıt hap verecektır

'' bazen''

benimde düzensiz oluyor dr a gidiyorum doğum kontrol hapı veriyor
arkadaşım sende hemen hemen her sözcükte ğ kullanmışsın :roflol:

kızlar yurtdışında uzun süre kaldım türkiyeye dönüş yaptık yeni o yüzlen yani hatırladığım kadarıyla yazmaya çalıştım alışmaya çalışıyorum bu kadar eleştirecek ne var anlamadımki
bir factoring firmasında finansal analistlik yapıyorum üni. mezunuyum 3 dilim var falan bunlarımı anlatayım burda.. ayrıca ben cahil biride olabilirdim cahil bi insan olmak buraya bir kaç şey yazmaya engel değildir heralde bir kaç şeyi yanlış yazdım diye dövseydiniz bari..

'' bazen''

güzelim buraya insanları eleştirmeye girmiyosundur heralde yinede cevap için teşekkürler..
bağğğğğğğğğğzeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn :lepi:

güzelim buraya insanları eleştirmeye girmiyosundur heralde yinede cevap için teşekkürler..
bağğğğğğğğğğzeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn :lepi:

haklısın arkadaşım insanlar buraya sıkıntılarını paylaşıp çare aramak için yazıyorlar insanları eleştirmek için değil olmamalıda zaten benimde düzensiz genelde 21 günde gelir ama erken gelincede on günde bir bazen çok delirtir neden belirsiz geçmiş olsun canım

sağol bitanem
benimde atıyorum ocak şubat mart ayları günü gününe olurum her ayın 10 nunda diyelim
nisan da 2 defa adet olurum işte mayısın sonunda olurum
tekrar haziran temmuz ağustos eylül düzenli olurum

böyle saçma sapan hem düzenli hem düzensiz olduğu için doktorda bişey diyemedi benim gibi olan varmı diye merakettim sadece ama kendini bilmez bi kaç arkadaşa denk geldim msjın için teşekkürderim sanada geçmiş olsun

'' bazen''

ayrıca türkçede bagzen nin olmadığı kadar 'ya' ğlı 'yu' lu konuşmada yoktur diye düşünüyorum

benimde aynı bazen düzenli bazen düzensiz tıbta çaremiz tükenmiş bende soğan suyu içiorumm...

sanırım banada bu konu uyuyor ..
2ay düzenli 3 ay düzensiz

Bendede aynı şey vardı. Hatta hiç düzenli gelmedi benim. 2 - 3 ayda bir de olabilyordu. Bazen 3 gün bazen 10 gün gelebilyordu. Bazen çok kahve bazen normal olabiliyordu.
Doktorlar hiç bir problemimin olmadığını söylediler yıllarca. Meğer gerçekten bişeyim yokmuş . Şuanda hamileyim :)

Kafana takma. Yapın budur. Hormon ilacı içipte düzenini bozma bence. Ben hiç içmedim doktorların verdiği düzenleyici ilaçları. Çünkü ilaç bitince eski halinie geri dönüyordu. Senin düzenin bu olduğunu kabul et
Sevgiler

ay kızlar rahatlattınız beni çok teşekkürederim..
bizimkiside ilginç bir durum valla
bende baya bişeylerden geçtim hiçbişeyin yok dedi doktor haklısınız yapısal bişey sanrım :dance:

green olive canım gözünüz aydın allah sağlıkla kucanıza almayı nasipetsin doğuğundada bizim adımızada öp kokla darısıda bize inşallah..

benimde aynı bazen düzenli bazen düzensiz tıbta çaremiz tükenmiş bende soğan suyu içiorumm...

aman allahım soğan suyumu ahh canım yaaa nasıl içiyosun ben soğan kokusuna bile dayanamıyorumda hakkaten tıp bizi açıklıyamıyor ;)

Back