Bazen canım yanıyor

Dross

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
392
428
53
Merhaba.
Üç aylık evliyim. Çok şükür büyük sorunlarımız olmadan bugüne geldik. Bu günlerde canımı sıkan şeyi sizlere sormak istedim.
Eşim beni severken bazen canımın yandığını fark ediyorum. Bunu bilerek yapmadığına eminim. Güçlü ama çok da dikkatli değil. O yüzden bilmeden yapıyor. Ama ben bir kaç seferdir söylememe rağmen bazen hala canımın yandığını hissedince ağlamak geliyor içimden, halime acıyorum. O da üzülmesin diye yavaş yavaş söylüyorum ama içimden baya moralim bozuluyor. Bu durum günlük hayatta da böyle ilişki sırasında da oluyor.
Bizim erkek kardeşimiz yoktu, çok narin yetiştik. Babam da çok yumuşak severdi. O yüzden ben mi aşırı hassasım?
Eşi öpünce boynunda izi kalan, sıkı sarılırken kemiklerinde hisseden, yolda omzuna koyulan kolunun altında ezilen tek ben miyim? Yoksa erkekler cidden hep böyle mi sever? Ben mi fazla duygusallık yapıyorum?
Eşim yapılı 1.80 boyunda 90 kilo ama ben de 1.70 boyunda 65 kiloyum. Fiziksel olarak çok sıkıntılı değil durumumuz aslında.

Defalarca söyle,bıkmadan usanmadan söyle.
Elbet öğrenecektir yumuşak sevmeyi...

benim eşim 185 boy 110 kiloya sahip hiç kemiklerini hissetmedim çünkü yağlı vücudu malum kilolu şaka bi yana bende öyle sevmesini seviyorum aslında hoşuma gidiyo

Galiba sevme stili böyle. Belki de çok dikkat ettiğiniz için size bu kadar batıyor. Boşverin hiç sarılmamasından iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…