Bayrampaşa kolan hastanesi

Valla az önce dilek hanıma gittim 13tl falan değil 30tl aldılar ama tatlı bi doktordu tatmin etti beni açıkçası

Valla az önce dilek hanıma gittim 13tl falan değil 30tl aldılar ama tatlı bi doktordu tatmin etti beni açıkçası
30 mu:KK11:daha 1 hafta önce 12.50 aldilar. Demek zam gelmis yeniyilda. Dogum fiyatları da artmistiro zaman

Baska bir arkadas yazms fiyati canim ben degil:KK76: orda karar verdiysen hayirlisi olsun hakkinda:KK51:

Bnde Medipol e gdiyorum da çok kararsizim âcikcasi cunku medipolde yenidoğan yoğun bakımı yok.o yüzden bu hastaneyi çok merak ediyorum

Slm arkadaşlar ben bir yıldır evliyim ve bir yıldır da İstanbulda yaşıyorum iyi bir kadın doğum doktoru arayışındaym yardımcı olursanız sevinirim Bayrampaşa kolan hastanesine randevu aldım ve bebek istiyoruz biz tavsiyelerinizi bekliyorum yardımcı olur musunuz Bayrampaşa kolan hastanesinde dilek hanıma aldm bilgisi olan var mı acaba acil cevap bekliyorum arkadaşlar düşüncelerinizi yazabilirseniz sevinirim

Dilek hanım nasıl bir doktor memnun kaldiniz mı acaba nasıl ilgileniyor hastalarıyla tecrübeli mi bebek istiyorm da yardımcı olur musun

Valla az önce dilek hanıma gittim 13tl falan değil 30tl aldılar ama tatlı bi doktordu tatmin etti beni açıkçası[/QUOT
Bnde randevu aldım ama 35 tl olmuş haberiniz olsun bebek istiyorum ilk gidisim olacak dilek hanıma aldm randevuyu bakalım. Ne olacak

Hamileliğim boyunca Bayrampaşa Kolan Hastanesine gittim. Şuan 37 haftalık hamileyim. Doktorum Ayhan Bey ve herkese tavsiye edebilirim gerçekten. Birde ben kişisel olarak gergin ve stres yaratan doktorları sevmiyorum. Bazı doktorlar her an bir problem var edasında insanı geriyor. Özellikle Ayhan Bey'in randevuyla çalışmaması benim için çok rahat bir durum oldu, nöbetçi doktor kendisi. Çalışıyorum ve akşam 6'dan sonra sabaha kadar kafama estiğinde randevu almadan gitmek inanılmaz rahattı. Sıra falan da hiç beklemedim. Şuanda muayeneden 50 TL alınıyor. Doğum için fiyat almıştım ama net hatırlamamakla beraber 1500 normal 1750 sezaryen diye hatırlıyorum.

Eger olurda kolan hastanesine giderseniz kesinlikle dilekhanima gitmeyin.cok kaprisli ve cok egolu bir kadin. Dogumumu mahfetti beni zorla sezeryana almaya kalkti beklemek isteyince de surat asti ve dogumuma da girmedi. Sonrasindaysa ben hastaneden cikacakken gelip laf soktu. Bosunaymis doktigum onca para.

Back
X