31. Haftadan sonra kolan hastaneşinde muayene oldum çok memnun kaldım. Kolan hastanesi bayrampasa da doğum yapmaya karar verdim. Sezeryan ücreti 1.250 tl muayene 13 tl. Çok temiz ve ilgili bir hastane mutlaka gitmediğini.Bnde merak ediyorum bu hastaneyi siz gittiniz mi bu surecte
30 muValla az önce dilek hanıma gittim 13tl falan değil 30tl aldılar ama tatlı bi doktordu tatmin etti beni açıkçası
Bi saat önce gittim bende burdaki senin yorumunu görmüştüm şaşırdım ama kıza bişey diyemedim tabi zamlanmış olabilir ama30 mudaha 1 hafta önce 12.50 aldilar. Demek zam gelmis yeniyilda. Dogum fiyatları da artmistiro zaman
Dilek hanım nasıl bir doktor memnun kaldiniz mı acaba nasıl ilgileniyor hastalarıyla tecrübeli mi bebek istiyorm da yardımcı olur musunValla az önce dilek hanıma gittim 13tl falan değil 30tl aldılar ama tatlı bi doktordu tatmin etti beni açıkçası
Valla az önce dilek hanıma gittim 13tl falan değil 30tl aldılar ama tatlı bi doktordu tatmin etti beni açıkçası[/QUOT
Bnde randevu aldım ama 35 tl olmuş haberiniz olsun bebek istiyorum ilk gidisim olacak dilek hanıma aldm randevuyu bakalım. Ne olacak
merhaba kolan hastanesinde doğum yapan oldu mu ?
merhaba gitmedim canım hala arayıştayımmerhaba gittiniz mi acaba şişli kolan özellikle muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?