- Konu Sahibi sevda_yakar
-
keske elimde firsat olsada annecimin elini opebilsem uzak olmasada sarilsam her isini ben gorsemsenağlama uzakda yalniz bir bayram iste bayram denirse...neyse ya basladim yine dokmeye senağlama
bir sokak ötede kayınvalidemler onlarında adeti yani aile olarak öyle şartlamışlar bayram sabahı erkekler namaz kılar sonra alırlar fırından sıcacık ekmekleri bizde onlar gelene kadar hazırlarız harika bir kahvaltı beraber yeriz içeriz sonra kayınpederimle kayınvalidemler oturur koltuğa sıradan bütün çoluk çocuk gelin uşak öperiz elllerini alırız harçlıkları dana bana hala harçlık veriyolar bi kızıma bi bana sonrada kayınvalidemler eşim kayınpederim filan hemen kalkar mezarlığa giderler bende o arada sofra bulaşık hallederim ortalığı üstten süpürür kenardan tozları alırım zati bayram temizliği yapılmış ev sabah ortalığını toplarım sonrada onlar gelir hoşçakal der eve gider giyinir kuşanır annemlere gideriz annemlerdede akşam yemeğine kalırız annem döktürür biz gelicez diye =(ama biz bu bayram yani dün gece kayınpederimin kız kardeşini kaybettik bu bayram bize bayram değil =(
kayınvalidem elbette..
anneme gidersem saygısızlık olur..
bırgun kaynana olacagım zaman gelınım annesine gıtse bana gelmese ben çok gucenırdım,empatı yapmak yeter :):)
yerimsenibenbenimde kayınvalidem alltkatta oturduğu için önce ona ineriza.s.annemede kayınvaldemede gidiyoruz kayınvaldem alt katta oturduğu için önce kayınvaldeme gidiyoruzsırnaşık şey
allahın emri sanki önce ona gidilir.ama kendi kızı da gelir.önce kayınvailedesine gitmez.sanki ben ağaç kovuğundan çıktımklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?