- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi sevda_yakar
yerimsenibenbızımkıler türkıye de oldugu ıcın halamlara gıdıyozzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimin bayramda ya seyri ya nöbeti olur.bize de en fazla 3 gün kalır.annemler uzak,kayınvalidemler uzak.3günde iki tarafa gidip gelmek zor .o yüzden daha bayramda hiç gitmedik.hep eşimle birlikte kutlarız.evde veya görevde olduğu ilde :))ama bir bayram anneme gidiyorsam bir bayram kayınvalideme giderdim.hiç öyle sorunlar olmaz biz de allaha şükür.
evli değilim ama evlenirsem birgün inş kesinlikle anneme gelirim sonra kayınvalideme. Bu böyle ben anlamam
önce kayınvalideye sonra anneme gidilirdi gecn yıl ramazan bayramında kayınvalidemler burda değildi ve ilk defa annemle doyasıya bı bayram gecırdık bızım memelekete gittik.kurban bayramında sımdıye kadr kayınvalidemelrle kurban kestık zaten öleoluncada kayınvalidemdeydık.
ilk bayram gunu çok zoruma gitmişti ailemdn ayrı bı bayram sabahına uyanmak.
bizde sabah namazından sonra yatılmazdı annem busaatte edılen dualr kabul olur derdı otuturduk babam namaza gıderdi bizde kabede bayram namzını izlerdik annem oralrın hasretıyle aglardı bizde uyuklardık:)
bbamın namazdan gelışını iple cekrdık hemn bayramlasırdık.
evlendıkten sonrakı ilk bayram çok zoruma gitmişti eşim bayramnamzına gitti ben evde yanlız kaldım başladım aglamaya .hemen annemleri aradım napıyonuz dedım kardeşim çıkmıştı tele.
anneme veriyom dedi anne napıyon dedım başladım aglamaya.annemde farkettı bunu gelcenya buraya göruscezya dedi (bauarda annemle aramız 5 dakıka çok abes gelebilrisiz ama çok mu duygusalım ne şuan bile aglıyorum töbe töbe )
telde konusamamış kaaptmıştım teli.4*2 8 baram gecti ama ben hala o bayramalrı özluyorum bayram sabahı eşim namaz gıdınce bi yanlızlık çokuyor ustume
oo konu baya once açılmış heh bende saf gıbı yaızyorumm
ta geçen kurbanda açmıştım ama olsun fenamı oldu gene bayram geliyo ramzana ne kaldıkaydirigubbakcemile5
belkıde bayramların bana bukadr zor gelmesi evlat özlemi cektıgımdendır her bayram dıyorum bide benım bbeğim olsa belkı araram baba evını dıye iç cekıyorum amann ne bılemişteolebişey.
sevda inan sende ararsın ayrın bıgun baba evını.
annem bızı yatırmazdı bayram sabahı bızde anneme kızardık oflar puflardır ama gercekten çok guzle miş ogunler
hehe bu bayram annemın bayramı :)
kayınvalidmler memleketteler oyuzden bubayram annemdeyız.aa şimdi hatırladım gecen baram eşimgeceişe gitmişti arefe gunu bende annemelrde kalmıştım benım için 2kere guzel bı bayramdı.
:) sositosositobizde ilk gün sabahdan kayınvalideme gideriz kahvaltı filan orada yapılır sonrada bayram gezmesine çıkılır hepbirlikte.annemlere ya 2. gün yada 3. gün gideriz yarım saat bile oturmadan çıkarız misafir gibi yani.ama bu sene kısmetse bayramda olmucaz tatile gidecegiz birilerine gidip gelmek zorunda kalmıyacagız.zemuszemus