Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ürünlerin çoğu sıfırdır çocuklarıma sipariş verdiğim ama olmayan ürünleri satışa sunuyorum aldığım fiyatlara ya da daha altına vereceğim
Eki Görüntüle 757560
Erkek çocuk için takım var 2-3 yaş ekledimerkek bebekler içinde varsa eklermisiniz teşekkürler...burda şuan tek resim görünüyr..
Eki Görüntüle 757618 Eki Görüntüle 757617 Eki Görüntüle 757619 Eki Görüntüle 757620
1. 2-3 yaş kot şort sıfır etiketlidir 10 lira bu fiyata bulmak çok zor incecik kotları bu fiyata veriyorlar
2. çok cici bir elbise 2 yaşa kadar olur sıfırdır 7 lira penyedir
3.tomuycuk bebe markalı ikili bebek takımı sıfır etiketli etiket fiyatı 29 lira ben 10 liradan vereceğim
4. Kız çocuk için tişört kalitesi çok güzel önünde ki kalp güllerle işlenmiş 5-6 yaşa olur 5 lira sıfır etiketli
Erkek çocuk için takım var 2-3 yaş ekledim
çok beğendim:) benim oğlum 80 cm giyiyor olurmu sizce içinde bedeni kaç yazıyor
yurt dışı ürünlerin kalıpları küçük oluyor o yüzden küçük oldu sipariş verirken 1 yaş büyük söylemek daha iyi olabiliyor kalıbına göre de değişiyor ama büyük bir çoğunluğu küçük kalıp siz özelden mesaj da atmışsınız ama cevap yazamıyorum 50 mesajım olmalıymışKucukmu geldi acaba
yurt dışı ürünlerin kalıpları küçük oluyor o yüzden küçük oldu sipariş verirken 1 yaş büyük söylemek daha iyi olabiliyor kalıbına göre de değişiyor ama büyük bir çoğunluğu küçük kalıp siz özelden mesaj da atmışsınız ama cevap yazamıyorum 50 mesajım olmalıymış
3 yaş görürsem haber veririm size