• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bayramlık ekim bebişleri:)

ayyy allahım cok şekerler yaaaaaa:))) allahım esirgesin hepsiniiii:)))

işte teyzeleri oğlumuz tamer:nazar:

Eklentiler

• $DSC00014.jpg
    $DSC00014.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 85
  • $DSC00021.jpg
    $DSC00021.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 85
çıtırcım 20 günlükken mamaya başlamıştık doktorumuzun tavsiyesi ile çünkü çok yoruluyordum geceleri 2 kez mama verebilirsin demişti bizde verdik şimdide bırakamıyor.önce emiyor sonra mama içiyor.keşke sütüm çok olsaydı

yok canım sütüm yağlıymış ondan oluyormuş
kızlar benim kızımda oğlumda babasına benziyor sizinkiler kime benziyor

Son düzenleme:
ßenım ıLk Kızım babasının ıkızı :)) Sımdı kı Ise Gorumcemın Ikızı Kımın yanında Canlandıysa Ona benzedı Daha karnımdayken bu kızda gorumceme benzıcek demıstım ole oldu :) Dunya guzellerı :D

ya ben bunlarin hepsini yerim yerim bennn yaaŞeniz

kurban olurum , 41 bin kere masallah, hepsi birbirinden tatli ya doyamadim bakmaya. ŞenizŞeniz:nazar:

Allah meleklerinizi size bagislasin, yerim onlariiiiiiii cokacimcoook

slm ekim anneleri fıstıklı çikolatamın resmini yollamaya çalıştım ama bilmiyorum oldumu bu site değişmiş beceremiyorum bir türlü:((
iyki doğurmuşuz bunları yaaa hepsi birbirinden şekerler maşallah rabbim hepsini nazarlardan saklasın inşallah.

Ben Keske Dogurmasaydım Demıyorum da Keske Hamıle kalmasaydım Ama Ilk Defa Dun Sınırımden uykusuzlugumdan dogurmaz olaydım senı dedım tabı sarıldım kokladım sonrasında Inanın Cok yoruluyorum ben hayatımda boyle bı bebek gormedım 2 ayı bıttı hala aglıyor Normal Aglama olsa ıcım yanmaz yemın ederım aksamdan sabaha kadar nobetteyız hıc uyumuyoruz kayınvalıdemın yardımı ıle ıste bu ucgun de sadece 3 saat uyuyabılmısım uykusuz uykusuz ıse gelıyorum ustune Denemedıgımız ılac kalmadı Doktor tahlıl ıstedı bı turlu yaptıramadık Allahım Sen bebegı benımkısı gıbı olana yardım et hatta tum annelere yardım et Psıkolojım bozulacak dıe cok korkuyorum Sabaha kadar gozume uyku gırmıo sallıyorum kaldırıorum nınnıler soyluyorum altını acıorum v.s vs ne yapsam kar etmıo Bu neyden kaynaklanıo acaba bı bılenınız var mı yanı ıkı aydır bu kızın gozune gece uyku gırmemıs :( Ofs

ah denizcim Allah yardımcın olsun :Saruboceq: çok zor eminim senin için...ya açtır ya gazı vardır yada altını kirletmiştir diyoruz bunları yapıyoruz susmazsa eger karnına masaj,karnına ve ayaklarına sıcak su torbası koyuyoruz.hala susmazsa muskatı biliyorsunuzdur ondan azcık rendeleyip damağına sürüp emziriyorum.benim oğluşta bir hafta boyunca gece 3 e kadar uyanık kalmıştıda ne zorlanmıştım çünkü evde 5 yaşında bi kızım daha var gündüzde dinlenemeyince gece eziyet gibi geçiyordu kafamçokkarıştı neyse şimdi düzene girdi gece 1 de yatıyoruz sabah 7 de kalkıyoruz kızımı okula gönderirken onuda doyurup tekrar yatıyoruz 11 e kadar uyuyor :nazar: bende dinlenmiş oluyorum.bizim içinde 8 saat uyku şart :kahve:

maaşallah barekallah.tüm bebekleri allah korusun.hepsi birbirinden tatlı:))[ı][/ı]

Son düzenleme:
maşallahhh süphanallahhh bunları ben çıtır çıtır yerimmmm çok tatlılarrr allah analı babalı büyütsünn sağlıklı sıhatliii rabbim bizlerede verecekmi acabaa darısı bebiş isteyen herkezinnn başınaaaa

Back