• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bayramlık ekim bebişleri:)

maşalahh ruyaya.sacları da ne kadar uzunmuş kızımızınn yaa waterlılyyy?????boyle mı doğdu sonra mı uzadı nassıı ya.hıc bukadar uzun gormemiştimm

babası da ben de saçlı doğmuşuz hatta babasının saçları omzuna değiyormuş 2-3 aylıkken. kızımız da saçlı doğdu, (bilmem bu yüzdenmidir hamileliğimin sonlarında mide yanmalarım korkunçtu) ama 2 ayda da baya uzadı. yalnız o fotoğrafta olduğundan daha uzun çıkmış, şapkanın etkisi de var, onu da kavga dövüş taktık kafasına, hiç sevmiyor şapkayı. şapkayı taktım yerine yatırıp resmini çektim o şaşkın bakışın sebebi de bu. zaten sonra bastı yaygarayı ::CüvCüv:

watercim allah rüyayı nazarlardan kem gözlerden sakısın.heleki o saclarını...maşallah kızımaaaaaa:)))

maşallah bebişleriniz çok tatlı çıkmış hepinizin..
Allah nazarlardan esirgesin..
rüya bebeğin saçlarınada hayran kaldım, maşallah...

Oy Kurban oLurum Sızı yaradana Allah nazarLardan Saklasınnnnnnnn Masallah yaaa En kısa zamanda bende eklıcem :) Cıtır Pıtır Celen bebıslerınız harıkaaaaaaaa Tam da IsırmaLık tutututu :D Kem Gozlere Sıs Amiinnn

maşallah özlemcim oğluşun çok tatlıı bende buraya bi erkek lazım diorduum
ya bende bilmiorum nasıl eklencek şu fotoğraf

valla merancım bende ilk kez ekledim mesaj yazılan yerde yukarda attach(ataç şeklinde bişey) orayı tıkla ordan gözattan resmi seçip ekledim

WaterLıLy Senın bebıs te benımkısı gıbı Saclı :) Masallah Ozlemhm Senınkıde gercekten cok uslu duruo acaba ole mı yoksam bızı kandırıo mu :) Allah bagıslasın sıze

08122008509ww4.jpg

08122008500002jz5.jpg

özlem senin paşa da büyümüş de küçülmüş gibi pek dikkatli bakıyor maşallah Allah nazardan saklasın.

Eeee nerede diğer ekim bebişleri ???

özlemcim senn bebişin gözlerinden belli erken geldiği.nasılda fıldır fıldır bakıo maşallah paşamıza:)))

sormayın valla neler çektirio bana ya gündüz uykusu iyice azaldı yarım saat uyuyp uyanıo sizinkiler de öyle mi

Back