E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NaZaR_BoNCuGu
-
üzülmen için değil yazdıklarım,
sadece çok sinirlendim , baştan söylemek istedim,
evlenince kadının ailesini unutmasını bekleyen insanlardan ,
NEFRET EDİYORUM.
3 sene ne demek ya,
insan allahtan korkar,
gurbet ellerde ,
ayıp ya,
bence senin demene bile gerek yok,
eşin ayarlamalı bunu ,
eğer amaç yuva kurmak,mutlu olmaksa,
senin anan babanı görmeden mutlu,huzurlu olabileceğini nasıl düşünebilir ki,
ben çok kızdım,
sabret diyorum,sabret,
sabrın sonu selametTİR İNŞALLAH...
İYİ BAYRAMLAR SANA VE BEBİŞİNE...:1hug:
bayramlari hic sevemiyorum.o gunum berbat geciyo
herkes ailesinin yaninda bayram keyfi yasarken benim aklim annemlerde kaliyo senağlama ne bir akraba ne bir arkadas...esimin kardesi geliyo almanyadan cok kiskaniyorum tum ailesi toplaniyo masa etrafinda ben el kizi gibi bi kosede onlara bakiyorum bu benim cok zoruma gidiyo senede 4 5 kere gelip haftalarca kalabiliyor ben kac senedir gidemiyorum.
bayram geldi ben simdiden aglamaya basladimsenağlama bilmiyorum ailesi uzakta olanlar nasil geciriyo istiyorumki telefon kamera acik olsun onlari gorum basinda oturuyum oylece cok istedim bu sene turkiyede annemin babamin yaninda olayim ama gondermediler hamilesin diye ki bu bayram cok guzel olacakdi kardesim askerden izne geldi onu goriyim dedim bayram var nisanimiz var beraber buyudugum arkadasimin ve amcamin oglunun ve ben gidemedim kaldim burdasenağlama yazin iznede gidemiycekmisim simdiden duyuruyolar zaten bu senede gidemezsem 3 sene olacak senağlama esime simdiden basladim 2 aylikken giderim gonder diye ya umarim yumusacik olan kalbi izin verir:çok üzgünüm: cunku benim en buyuk derdim aileme olan ozlemim onuda ancak burda anlatarak rahatlayabiliyorum tabi bayram gunu gecene kadar rahatlayamam..
hadi hepsini gecdim ben cok ozledim ya babamin kokusunu sarilmayi...:çok üzgünüm:
canım benim ya cok üzüldüm senağlama
ben ayda bir gittiğim zaman bile eşimin kafasını şişiriyorum
sen gidemiyorsan aileni getittir canım hiç olmassa annen gelsin yanına
olmaz mı :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?