Bayramimiz Mubarek olsun :)

nuryolu

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
10.135
17.418
298
Canim benim cok sagol senin de bayramin mubarek olsun.
Bu vesile ile ben de herkesin bayramini kutluyorum
Umarim bu bayram guzel haberler getirir, birlik beraberlik getirir. Hem ulkemiz icin hem de bizler icin hayirli bir bayram olur.
Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin.
Seker tadinda bayramlarimiz olsun.
Tek tek kimseyi etiketliyemiyorum cunku birini unutsam digerinin kalbi kalir. Gören herkes üstüne alinabilir.
Sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:

Amin insh bilgecem

nuryolu ,
senin ve tüm KK kadınlarının Kurban Bayramı mübarek olsun, sağlıkla, huzurla ve sevgiyle nice bayramlara erişmek dileğimle...

Tüm İslam camiasının Kurban Bayramı'nı kutluyorum, bebeklerin, çocukların ölmediği, sağlıkla, sevgiyle büyüdüğü Barış ve huzur dolu bir yer olur inşallah Dünyamız.

Herkesin bayramı mübarek olsun ballar bende bilgece gibi kimseyi etiketlemiyorum hepinizin bayramını kutluyorum Rabbim daha güzel bayramlar göstersin
Yuvalarınızda huzur,sağlık,mutluluk eksik olmasın

Hepinize iyi bayramlar diliyorum...

Senin de bayramın mübarek olsun canım
Ve tüm ümmet-i Muhammed(s.a.v)in bayramı hayırlara vesile olsun. Mutluluk, huzur, barış, hastalara şifa, hayr getirsin İnşaAllah.

Teşekkür ederim nuryolu seninde bayramın mübarek olsun güzelliklere vesile olsun♡♡

insh ablacim , hepimizin en buyuk dilegi bu

Amin canim benimm

İyi baylamlar canım herkesin bayramını kutluyorum küçüklerimin gözlerindem büyüklerimin ellerinden öpüyorum

Çok teşekkür ederim canım.Senin de bayramın kutlu olsun.Sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyorum.Tüm Kadınlar Klübü üyelerinin de bayramı kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…