Canim benim cok sagol senin de bayramin mubarek olsun.
Bu vesile ile ben de herkesin bayramini kutluyorum
Umarim bu bayram guzel haberler getirir, birlik beraberlik getirir. Hem ulkemiz icin hem de bizler icin hayirli bir bayram olur umarim.
Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin.
Seker tadinda bayramlarimiz olsun.
Tek tek kimseyi etiketleyemiyorum cunku birini unutsam digerinin kalbi kalir. Gören herkes üstüne alinabilir.
Sevgiler
Güzel dileklerin icinKazen
Mune
Nevreste
Efser
EnHarbiKiz
@Bilgece
cimcimegfb
A amberin
Shirine-alish
apranxx
Feraceli
MazlumuGetirinBana
pinkstrap
Bibibella
adra
@ellanaz
-VUSLAT-
@Azerinn
Munzevi Zencefil
@scoote
@amywinehause
Kakao ve Ben
mahperi hatun
Sare Lavinya
Birlik beraberlik dolu, her zaman bi öncekinden daha güzel ve mutlu Bayramlar diliyorum....
İyi bayramlar
Nurum teşekkür ederim canım herkesin bayramı mübarek olsun huzur dolu günlerin başlangıcı olsun inşallah bu bayram
nuryolu ,
senin ve tüm KK kadınlarının Kurban Bayramı mübarek olsun, sağlıkla, huzurla ve sevgiyle nice bayramlara erişmek dileğimle...
Tüm İslam camiasının Kurban Bayramı'nı kutluyorum, bebeklerin, çocukların ölmediği, sağlıkla, sevgiyle büyüdüğü Barış ve huzur dolu bir yer olur inşallah Dünyamız.
Herkesin bayramı mübarek olsun ballar bende bilgece gibi kimseyi etiketlemiyorum hepinizin bayramını kutluyorum Rabbim daha güzel bayramlar göstersin
Yuvalarınızda huzur,sağlık,mutluluk eksik olmasın
Hepinize iyi bayramlar diliyorum...
Senin de bayramın mübarek olsun canım
Ve tüm ümmet-i Muhammed(s.a.v)in bayramı hayırlara vesile olsun. Mutluluk, huzur, barış, hastalara şifa, hayr getirsin İnşaAllah.
kuzucumm çok teşekkür ederimm hayırlı bayramlar olsun nuryolummKazen
Mune
Nevreste
Efser
EnHarbiKiz
@Bilgece
cimcimegfb
A amberin
Shirine-alish
apranxx
Feraceli
MazlumuGetirinBana
pinkstrap
Bibibella
adra
@ellanaz
-VUSLAT-
@Azerinn
Munzevi Zencefil
@scoote
@amywinehause
Kakao ve Ben
mahperi hatun
Sare Lavinya
Birlik beraberlik dolu, her zaman bi öncekinden daha güzel ve mutlu Bayramlar diliyorum....
İyi bayramlar
Cannıımmm mussmutlu bir bayram diliyorum sana ve tum kk ailesine.. Nice bayramları beraber yaşıyalım inşlhhnuryolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?