Bayramımız mübarek olsun :)

562450

🪷
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.455
19.238
773
Merhaba arkadaşlar. :3:
Konuyu mutluluktan uçtuğumuz haberler kısmına açtım ama aslında bi haber değil. :6:
Biliyorsunuz ki bugün bayram.. Bu sebeple ben çok mutluyum.. Bayramların çok önemli bi yeri var bizim kültürümüzde.. Sabah aile büyükleriyle yenen yemekler, arkasından bayramlaşma faslı, kurban kesimi ve isteğe göre mangal.:56:
Neyse konuyu uzatmadan direk söze geliyorum;
"HERKESE MUTLU BAYRAMLAR..."
Ettiğiniz dualar kabul olsun... Her şey gönlünüzce olur inşallah.. :16::16:

Sizleri seviyorum kk kadınları.. :23::23:

Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum..

İyi Bayramlar herkesee:)

sevdiklerinizle Sağlıklı, mutlu, huzurlu hayırlı bayramlar herkese....Bayraminiz mubarek olsun...Kurban bayraminin fevzi bereketi üzerinize olsun...Rabbim kurban kesenlerin kurbanlarini kabul etsin.

Buyuklerimin ellerinden, yasitlarimin yanaklarindan, kucuklerimin gozlerinden oper herkese iyi bayramlar dilerim...

Ich wünsche allen Muslimen ein frohes und gesegnetes Opferfest :)
Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarımm:) :16::16::16::16::16::16:

Birazcık da mizah olsun $550158_489124837774347_281608179_n.jpg

Bayramın verdiği bizelere yaşattığı coşku,heyecan,mutluluk bir başkadır.
İnşallah bu mutluluk heyecan hiç sönmez.Sevdiklerimizle huzur içerisinde nice bayramlarımız olsun.
Sizlerinde bayramı mübarek olsun sevgili kk güzelleri :16:

Bu sitede bulunan güzellerin bayramını kutlarım :nazar:
Daha nice bayramlar yaşanır inşallah. :24:
Mutlu geçsin hepinizin bayramı...:79:
Amin.
:42:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

güzel bir bayram dilerim hepinizee... bütün dileklerimizin kabul olması dileğiyle.... muuuckkk
kurban bayramınız mübarek olsunn :)))

Hepimizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar :) Ettiğimiz dualar kabul olsun Rabbim inşallah gönlümüzdekini bizlere hayırlı eylesin :) Sevdiklerimizle daha nice nice bayramlar görürüz inşallah :) Sevgiler hepinize :16:

Tüm islam aleminin bayramı kutlu olsun. Mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum:16:

Back