canım bizimkiler kurabiye ve çiçek getirmişlerdi tanısmada, bizde iade i ziyaret de yine kurabiye goturduk onlara
sözden oncede bayramda gidicez galiba onun ailesi bizimkilerden buyuk biizim gitmemiz daha yerinde olacak gibi gorunuyo
çeyiz topic ini de incelicem simdi masallah sana yaaa
slm kızlar aranıza benide alın bayramdan sonraki hafta gelecekler babamada geçen hafta söylendi olumlu karşıladı zaten babasını falan tanıyor yani aileler gidip gelmesede birbirlerini tanıyorlar pazartesi babamla özel olarak konuşacak benimki bakalım...
düğünüde kısmetse eylül düşünüyoruz seneye hayırlısıyla en başta haziran istedik ama koşturmaca olmasın diye temmuza denk geliyo çünkü ramazan onuda atlatalım öyle olsun dedik bakalım allah hepimize hayırlısını versin
peki istemeye geldiklerinde yeniden çikolata çiçek getirdiler mi??
kurabiyede iyi fikir ama pasta çok kafama yattı bakalım sevgilimede danışayım onun fikri ne:44:
bizimkiler de büyük ama gitmezlerr kız evi naz evi diyip
istemeye daha gelmediler canım işte eylül 11 de gelicekler hem isteme hemde söz olcak bnm aynı gün
çikolatayı o zaman getiricekler evet cicegide :) benimki zaten ole cicek alır aklına estikçe, anneme falan da alır bize ne zaman gelse cicek getirir sagolsun
bizimkiler birbirlerini tanıyolar, dunur olrak olmasa bile komsu olarak gitmemiz lazım o yuzden pek kız evi naz evi diyemiycez galiba
annemler gelmese bile benim mecburen gitmem gerekecek, tek basıma gidicegime annemlerle gitmek daha mantıklı, kayınvalidecikle tek basıma kalmayı istemem annemde yalnız gondermez zaten beni kesinlikle
hatta bende bayramda kendisine cicek gotureyim.. sole afilli bi kaktüs iyi olur diyomusum
Benimde İstemeye 8 Eylülde Gelicekler Nişanım İse 10 Eylülde Tanışma Oldu Hepsi Birden Olucak Biticek 3 Yıldan Sonra Çok Şükür
canım istedikten sonra dur bi düşünelim demeyeceklermi sizde? istenir istenmez söz olacak mı?
allahımm yaa bizdede annem diyoki 4-5 kere gelmeden vermem seni diyo ne zor kadın benim annem yaa
kaynananla aran iyi değil cnm galibanasıl biri çok mu kaynana gibi
bizde oyle gelmeli gitmeli seyler olmaz.. annemde hiç ugrasamam bidaha bidaha gelen gidenle diyor ve evet kaynanamı sevmiyorum annemde pek hoslanmıyo kendisinden
zaten yıllar oncesinden cok iyi tanıdıkları bi aile birdaha gidip gelmeye gerek gormuyor bizimkiler aslında bizde durum su canım;
herseye sevgilimle ben karar veriyoruz aileler uyguluyo
oyle bizde adet su falan filan gibi durumlar yok bizde
sevgilim adı konsun artık bir tarih belirleyelim dedi benim okul bitince
bende dusundum bayramdan sonra olsun o zaman dedim, anneme sordum tamam dedi boylece karar verilmiş oldu
biz kendi kafamıza buyruk bi ciftiz ailelerimiz biz ne dersek onu yapıyo
kızlarr masallah gıttıkca artıyor mu sayımız ne :)) bakalım bızım nasıl gececek tanısma faslı merak edıyorum. bence bızımkıler gelırken bısey getırmezler maksat tanısmak cay ıcmek dıye dusunurler.
kızlarrr ben dün gece babamla konuştummmm çok mutluyummm
önce annem babama dediki duygum sana bişe söleyecek dedi. söle kızım dedi babamda. bende dedim ki baba benim odama geçelim mi yanlız olalım dedimm:2:
ondan sonra geçtik benim odama. heyecandan utancımdan ve korkudan kıpkırmızıyım.
dedim ki: " babacım ben sana bişe dicem "
babam : " söyle kızım "
ben: "baba..."
babam: "evet kızım dinliyorum rahat ol ve söyle dedi ( cesaret verdi bana yani)"
ben: "babacım benim uzun süredir birlikte olduğum bi arkadaşım var. bayramdan sonra istemeye gelmeyi düşünüyolar" dedim ve bendeniz iptallll
babam: "tamam kızım gelsinler bunda korkacak bişey yok ki" dediçok mutlu oldum yaa böylelikle bir aşaka öne geçmiş oldum
ardından babam çok duygusal bi konuşma yaptı ama onu şuan yazamıyorum .ok çok uzundu çünkü
böylelikle babam ile ilgili durum ortadan kalkmış oldu. bayramdan hemen sonrada ailenin diğer fertlerine açıcaz konuyu babam ben ve annem
nasıl kıskandım şu an anlatamambizdede her kafadan bir ses çıkıyor her aile adetlerini uygulamak istiyor. bizede onlara saygı duymak kalıyor
kaynana konusunda sanıırm şanslıyım çok seviyorumm benimkinin annesini. bi kere çok ileri görüşlü bi insan. 1 gün daha eksildi yaa heyecan durumlarınn nasılll
o da guzel canım.. aslında yerinde ve dozunda olduktan sonra adetler guzel seyler
evet birgun daha gitti.. hiç heyecan yok bende suan, nedense heves de yok... hevesim kacmıs durumda, benimkiyle buara cok tartısıyoruz belkide ondandır...
senin adına cok sevindim canım benim gördünmü bak o kadar sorun etmeye gerek yokmus. şimdi gönül rahatlıgıyla hazırlıklarına başlarsın. ya ben ne yapayım. babam biliyor gelecekler evet ama biraz tuhaftır kendileri. soğuk davranır diye korkuyorum. az kasıntı gibidir.ama sadece anneme ve bana öyle cocuklarına karsı. nedense dısarıya oldukca iyi ve güler yüzlü gelirde herkez şaşırır bu haline.
canım istedikten sonra dur bi düşünelim demeyeceklermi sizde? istenir istenmez söz olacak mı?
allahımm yaa bizdede annem diyoki 4-5 kere gelmeden vermem seni diyo ne zor kadın benim annem yaa
kaynananla aran iyi değil cnm galibanasıl biri çok mu kaynana gibi
hayırlı olsun cnmmm hoşgeldin sende aramıza.
aileleriniz tanışıyor mu peki yoksa isteme tanışma hepsi bi arada mı olcak??
sorma cnm yaa o kadar zor söyledim ama aslında korkacak bişe yokmuşşcanım eminim çok güzel geçicek seninde o günün. babalar hep öyleler. konuşulmaz çok fazla bu konu onlarla. hele bi gelsinler ondan sonra yumuşar merak etme
sağol bitanem insallah olumlu geçer. somurtma filan yapmazçok heyecanlıyım aslında.
Hayır Canım Hepsi Bir Arada Olucak Ben ailesinle Tanıştım Oda Benimkilerle Tanıştı Akrabalarım Uzaktan Gelicek Ondan Hepsi Bir Anda Oldu
canım böyle önemli günler öncesi tartışmalar vs çok normal önemli olan her iki tarafında birbirine saygısını bozmadan bu tür durumları idare edebilmeleri.
umarım hayırlısıyla atlatırsınız sizde bu dönemi
kızlar benimde bayramdan sonra isteme ve söz olacak bizimde aileler farklı şehirlerde ilk tanışmada ne konuşcaklar ben ne yapmalıyım inan bilmiyorum.bende söz elbisemi aldım yalnız elbisemi straplez aldım acaba aile arasında çok açık kaçarmı bilemedim.bizde nişan ayrı olacak yalnız nişanı kız tarafı yapar erkek tarafı da düğünü yapar tatlım yani ben hep böle gördüm.
kızlar benimde bayramdan sonra isteme ve söz olacak bizimde aileler farklı şehirlerde ilk tanışmada ne konuşcaklar ben ne yapmalıyım inan bilmiyorum.bende söz elbisemi aldım yalnız elbisemi straplez aldım acaba aile arasında çok açık kaçarmı bilemedim.bizde nişan ayrı olacak yalnız nişanı kız tarafı yapar erkek tarafı da düğünü yapar tatlım yani ben hep böle gördüm.
inşallah canım.. aslında sorun benle alakalı ben cok stres yaptım farkında olmadan galiba, o yuzden sinirlerim bozuldu, herseye sinirleniyorum, alınıyorum cocuguda cileden cıkarıyorum biraz bazen... son donemde de rahatsızım baya iyileşemedim tam anlamıyla bir turlu ondanda bole oluyo galiba huysuzum azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?