Kizzlarrr son 1-2 hafta hic giremedim ya hem calisiyorum bos vakit dede söz nisan su bu derken yataga ölü gibi giriyorum ALLAH dan bu hafta tatil dha bugün kavusabildim bilgisayar iabizde pazartesi sali nisan alisverisini yaptik bu cumartesi insallah nisanim var kizlarrr sadece aile arasi bisi olcak onlardan 5 aile geliyo bizdende insallah o civarda elbisemi aldim cok güzel alyanslarimiza begendik ya hersey güzel geciyo ama sevgilimin ablasi cok karisiyo herseye kizlar ya herseye bisi diyo alirkan biside diyemiyo insan insallah böle devam etmez sizdede benim durumunda olan varmi:44:
Kizzlarrr son 1-2 hafta hic giremedim ya hem calisiyorum bos vakit dede söz nisan su bu derken yataga ölü gibi giriyorum ALLAH dan bu hafta tatil dha bugün kavusabildim bilgisayar iabizde pazartesi sali nisan alisverisini yaptik bu cumartesi insallah nisanim var kizlarrr sadece aile arasi bisi olcak onlardan 5 aile geliyo bizdende insallah o civarda elbisemi aldim cok güzel alyanslarimiza begendik ya hersey güzel geciyo ama sevgilimin ablasi cok karisiyo herseye kizlar ya herseye bisi diyo alirkan biside diyemiyo insan insallah böle devam etmez sizdede benim durumunda olan varmi:44:
kızlarrrrrrrrrrrrr bizde kurban bayramında iadei ziyaret yapacağız sonrasındada gelip isteyecekler :))) kasımın ortalarına kadar sanırım bi söz yapılacak. çok heyecanlıyım. bakalım gidelimde sonra arayacaklar gelmek için.
Selam Kızlarr Bende Epeydir Giremedim iş ev git gel çok yoruldum ebrucum benimde ilk görümcem terslik yaptı mesela şöle nişanda misafir gibi geldi gitti ben buna çok üzüldüm ama boşuna üzülmüşüm şimdi çok değişti üzülme bu günlerin tadını çıkar derim sana şekerim
duygucum sanada hayırlı olsun bişey kalmadı neler yaptın eminim heyecan doruktadır ama nişanlılık güzelde babamın görüşmemize karışması beni deli ediyo
bu arada düğün içinde ekim 2012 veya kasım 2012 düşünüyoruz sizde varmı bişeyler sevgi pıtırcıkları
oh ne guzel yaa tarihler de belli gibi..
benim annem kayınvalidemlere gitti az once nişan adet vs mevzuları konusulcak.. bugun nişan yapılıp yapılmıcagı
yapılcaksada ne zaman olcagı konusulur heralde..
dugun 2013 haziran gibi gorunuyo bizde... bi supriz olmazsa :97:
Nasıl Geçicek Bu Yıllar Aylar Sen İstiyomusun Nişan Peki
canım aslında istemiyodum bana gereksiz geliyo söz de takıldı alyanslar zaten bidaha telaseye masrafa gerek yok diyorum..
ama yapılırsada hayır olmaz diye itiraz etmem yani olsa da olur olmasa da bana gore..
bende onu dusunuyorum nası gecicek diye ... ceyizle falan gecer heralde..
bide epilasyona gitmek istiyorum ben evlendikten sonra kıldan tuyden meselelerle ugrasmak istemiyorum .. onunda tamamen bitmesi 1 yılı buluyomus heralde... en azından 1 yılım ole gecer
sözde cok guzelmişş
Selam Kızlarr Bende Epeydir Giremedim iş ev git gel çok yoruldum ebrucum benimde ilk görümcem terslik yaptı mesela şöle nişanda misafir gibi geldi gitti ben buna çok üzüldüm ama boşuna üzülmüşüm şimdi çok değişti üzülme bu günlerin tadını çıkar derim sana şekerim
duygucum sanada hayırlı olsun bişey kalmadı neler yaptın eminim heyecan doruktadır ama nişanlılık güzelde babamın görüşmemize karışması beni deli ediyo
Sen,
Mecnun kadar sevseydin
Ben,
Leylay'ı utandırmasını bilirdim..
*O. Rıfat
Nasıl Arkadaşlarr Ben Bittim Valla
Bugün yüzünde bir başka güzellik var senin,
bugün dudağında başka bir tad var,
boyunda başka bir yücelik.
Bugün kırmızı gülün bir başka daldan.
Ayın gökyüzüne bugün sığmamış.
Göklere benzeyen göğsün bugün daha geniş.
Hangi yanından kalktın bu sabah, söyle,
bir başka kavga var dünyada senin yüzünden,
dünyada bir başka gidiş
Biz senin gözlerinden gördük
arslanlara meydan okuyan o ceylanı,
Başka bir ovası var o ceylanın bugün
iki cihandan da dışarı
Seven insanın ayağı mı yok,
işte ona ölümsüzlük kapandı.
Yukarlarda onunla uçar gider.
Gözlerinin denizinde onu arama.
O inci bir başka denizde.
Bakarsın bugün sever bu yürek,
yarın sevilir bakarsın.
Yüreğimin özünde başka yarınlar var.........
canlarım.. haklarınızı helal edin.. hepinize guzel yarınlar mutlu yuvalar diliyorum ve bu topice de veda ediyorum...
bende veda ediyorum kızlar sözümüz iptal oldubabam istemiyor
canımmm çok üzüüldümmmm neden istemedi baban..askerden sonramı dedi..tanışma olsaydı bari sadece...cnm ya vardır bir hayır..belki ikna olur dur bakalım..benimde babam ilk nişan olayına sıcak bakmadı üni bitsin öle dedi son senem..ama sonradan ikna oldu...daha gelmelerine var belki ikna edersinizz tatlım
yok cnm nuh diyor peygamber demiyor abilerimde istemiyor askerlik olayı çıksın sonra diyolar tanışmakda istemiyolar. ben babamı ikna etmiştim ama abilerimden dolayı onunda fikri değişti:26:
duygum hiç üzülme..
aceleye getirme bu işleri.. cidden bu donemler zor geciyomus cunku...
ilişkinizi yıpratmadan yavas yavas olsun hersey en guzeli
canım ya vardır bir hayır dur bakalım belli olmaz daha..En azından biliyorlar artık böyle birşey olduğunu...
erkek arkadaşına söyledin mi ..o ne düşünüyor bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?