aminnn bebişimmmmm benim nişan aylar sonra olur heralde. hele bi sözü yapalım da bakalım hayat bizi nereye sürüklicek
ebrucum nişan hazırlıkları nasıl gidiyoo
kırmızıpapatya sözlenmiştir heralde dundu diye hatırlıyorum
supurgesizcadi isteme ve sözüne darısı
limonluseker hayırlısı olsun canımmm
duygucum heyecan durumları nasıl
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kurban bayramında yanı kasımın ılk haftası fılan bızde ıadeı zıyaret yapacagız :))) konustuk ıste ama tarıh tam bellı degıl annesı ekımın sonunda burda olacak ayarlayacak. bakalım hadı hayırlısı :)))
bebeğim salon tutuldu davetiye siparişi verildi...ben okuluma geldim artık :) pek bi hazırlık yok anlayacağın..nişan bohçaları için alıncaklar alındı... sıkışmyalaım diye.... öyle yanı..sende ne vr ne yok
cnm benim heecan iyide aileye daha tam açamdım konuyu abilere filan. bakalım belki bu haftasonuna değilde bidaki hafta sonuna sarkabilir
slm kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sözlendim bende artık
süper bi cumartesi gecesi geçirdik harika oldu herşey allahım sana şükürler olsun herşeyimiz çok güzeldi daha ne diyeyim allah isteyen herkese nasip etsin
slm kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sözlendim bende artık
süper bi cumartesi gecesi geçirdik harika oldu herşey allahım sana şükürler olsun herşeyimiz çok güzeldi daha ne diyeyim allah isteyen herkese nasip etsin
sağolun kızlar duygumm dur daha bilgisayara bile atmadım
bu hafta sonuda biz onlara gideceğiz
cumartesi akşamı bayaaaa kalabalıktık işte bi tanıdığımız yüzükleri taktı sonra erkekleri terasımıza aldık çünkü çok kalabalıktık sonra ikram yapıldı pasta siparişi vermmiştik kuru pasta bide açma koyduk kola fanta limonata falan sonra bir muhabbet bir muhabbet derken sonra teker teker gitmeye başladılar herşey harikaydı çok mutluyuz yaainanamıyor insan bizim için mi onca insan burda falan derken gecenin sonunda yorucu bir günün ardından saçlarımı açmak yarım saatimi aldı duş falan evi topladık derken 2 oldu saat sonra mışıl mışıl uyuduuuuummmm
ayyy bitanemmmm çok heecanlııııymışşşşşş allah tamamına erdirsinnnnn inşallahhhhhh
off off bu hafta sonu geliyorlar isteme konseptine uygun hiç bir kıyafetım yok ne giycem ben yaa..insanın hiç mi resmi üsturuplu bi kıyafeti olmaz
canım sadece isteme olacaksa cok da resmi olmana gerek yok
sözle beraber degilse yani..
şık sade bi elbise alırsın olur biter..
şimdiden hayırlı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?