Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

aminnn bebişimmmmm benim nişan aylar sonra olur heralde. hele bi sözü yapalım da bakalım hayat bizi nereye sürüklicek

devamı hızlıca geliyor zaten kuşum...acelemiz yok zaten :)))) devamı kendiliğinden geliyor istesende istemesende konuşuluyorr :)))artık gunleri sayabilrsinnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kurban bayramında yanı kasımın ılk haftası fılan bızde ıadeı zıyaret yapacagız :))) konustuk ıste ama tarıh tam bellı degıl annesı ekımın sonunda burda olacak ayarlayacak. bakalım hadı hayırlısı :)))

ebrucum nişan hazırlıkları nasıl gidiyoo

kırmızıpapatya sözlenmiştir heralde dundu diye hatırlıyorum

supurgesizcadi isteme ve sözüne darısı

limonluseker hayırlısı olsun canımmm

duygucum heyecan durumları nasıl

bebeğim salon tutuldu davetiye siparişi verildi...ben okuluma geldim artık :) pek bi hazırlık yok anlayacağın..nişan bohçaları için alıncaklar alındı... sıkışmyalaım diye.... öyle yanı..sende ne vr ne yok

hadi bakalım hayırlısı tatlımm

cnm benim heecan iyide aileye daha tam açamdım konuyu abilere filan. bakalım belki bu haftasonuna değilde bidaki hafta sonuna sarkabilir

slm kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sözlendim bende artık
süper bi cumartesi gecesi geçirdik harika oldu herşey allahım sana şükürler olsun herşeyimiz çok güzeldi daha ne diyeyim allah isteyen herkese nasip etsin

hayırlı olsun canımmm

bizde suan pek net bişey yok kayınvalidem bizi cagırdı musait bigun gidip konusulcak işte hersey

bizimkiler nişan yapmak istiyolar dun annecikle babacık gidip yer bakmıslar, bi yer baya hoslarına gitmiş benimde gitti salon-restaurant tarzı biyer olursa orada olcak

bahar da olur heralde, nisan mayıs gibi falan... bakalım karsı tarafla da konusulduktan sonra kişi sayısı falan karar verildikten sonra orayla anlasıcaz gibi duruyo, erkenden tutalım diyolar...

ben hala nişan istemiyorum ama işte heveslendiler kırmak da istemiyorum bakalım...

cnm benim heecan iyide aileye daha tam açamdım konuyu abilere filan. bakalım belki bu haftasonuna değilde bidaki hafta sonuna sarkabilir

hayırlısı olsun canımm inşallah hersey sorunsuz gecer

hayırlısı olsun canımmmmm

sözlü olmak güzel duygu Allah herkese nasip etsin

nişan ne zaman belli miiii

papatyammm hayırlı olsunnnnn ee bu kadar mııı hadi anlatsana neler yapıldı ne konuşuldu resimler filan nerde???

Allah hepinizi mutlu mesut etsin.Herşey dilediğiniz gibi olması dileğiyle

Rica ederim sizi böyle mutlu görmek bizide mutlu ediyor inan

sağolun kızlar duygumm dur daha bilgisayara bile atmadım
bu hafta sonuda biz onlara gideceğiz
cumartesi akşamı bayaaaa kalabalıktık işte bi tanıdığımız yüzükleri taktı sonra erkekleri terasımıza aldık çünkü çok kalabalıktık sonra ikram yapıldı pasta siparişi vermmiştik kuru pasta bide açma koyduk kola fanta limonata falan sonra bir muhabbet bir muhabbet derken sonra teker teker gitmeye başladılar herşey harikaydı çok mutluyuz yaa inanamıyor insan bizim için mi onca insan burda falan derken gecenin sonunda yorucu bir günün ardından saçlarımı açmak yarım saatimi aldı duş falan evi topladık derken 2 oldu saat sonra mışıl mışıl uyuduuuuummmm

ayyy bitanemmmm çok heecanlııııymışşşşşş allah tamamına erdirsinnnnn inşallahhhhhh

off off bu hafta sonu geliyorlar isteme konseptine uygun hiç bir kıyafetım yok ne giycem ben yaa..insanın hiç mi resmi üsturuplu bi kıyafeti olmaz

off off bu hafta sonu geliyorlar isteme konseptine uygun hiç bir kıyafetım yok ne giycem ben yaa..insanın hiç mi resmi üsturuplu bi kıyafeti olmaz

canım sadece isteme olacaksa cok da resmi olmana gerek yok

sözle beraber degilse yani..

şık sade bi elbise alırsın olur biter..

şimdiden hayırlı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…