Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

Bizim nişanı isteme merasiminden birkaç hafta sonraya istiyoruz. Çünkü acayip heyecanlıyım nedir nasıldır tüm bildiklerimi unuttum. Düğünde sanırım haziran gibi olabilir.Bakalım aileler nasıl düşünür bilemiyoruzda bizim planımız bu yani canım

ben iiyim papatyam sen napıyosun bakimm nasıl gidiyor hazırlıklarrr

slm kızlar nasılsınız

Ben nişanlı bir bayanım ama biraz mutsuzum sanırım geçiş dönemi nişanlandıktan sonra biraz üstümden azaldı mı ne sizede aynı şeyler oldumu ben mi abartıyorum kafam karışık offf

ben iiyim papatyam sen napıyosun bakimm nasıl gidiyor hazırlıklarrr

duygum sende ne var ne yok neşen yerinde bakıorum maşalllah

Selaamm Naber Nasılsın

iyiyim canım cok sukur

iş konuları canımı sıkıyor işte..

bugun bende biraz tuhafım.. epidir izindeydi izni bitti işe geri dondu, cok yogunlar haliyle izindeki giibi degil.. alısmısım her dakika onla olmaya yanımda olmasa konusmaya mesajlasmaya

suan sanki bosluktaymısım gibi, kafama gore iş bulsam da bende biraz baska seylerle ilgilenip kafa dagıtabilsem keske bole her dakika aklım onda oluyor :44:

maşallah diyeyim cumartesi söz için alışverişe çıktık herşey harikaydı harika şeyler aldık

hani bakalımm neler adınızzzzz??

bizde görelim yaaa

ayy sorma cnm yaaa öle oluyor işte varlığı bağımlılık yapıyor, görüşemeyince de insan kötü hissediyor kendisini.

inş. sende isrediğin işi bulursun tatlım

arkadaşlar ben çeyiz hakkında bişi danışmak istiyorum bana yardımcı olacak biri varmı

biri bana mı seslendi

amin canım inşallahh :) gelinlik de cok sekerr yaa

eveeettt bizde gorelimmmmm

ben ekledim valla resimlerimi sizden de beklioruz kızlarrr hani resimlerrr

amin canım inşallahh :) gelinlik de cok sekerr yaa

eveeettt bizde gorelimmmmm

ben ekledim valla resimlerimi sizden de beklioruz kızlarrr hani resimlerrr

ben giyince daha şeker olcakk

benim sözümmm bi olsunn resim yağmuruna tutcam burayıııı:78:

kızlarrrr mızıkçılıkk yapıyorrrr

duygucum sen benim profildeki albume baktınmı

hiç yorumunu alamadımm da sen yorumsuz gecmezdin dedim acaba gormedimi

slm kızlarr bende geldim bugünlerde çenem düştü hiç konuşmayan ben telefonda orda burda konuşuyorum sanırım heyecandan ee nişanıma az kaldı ve ben pek bilmiyorum diye tüm forumlardan bilgi alıyorum buraya yazmıştım daha öncede snr başka topiğe takılıp burasını unuttum

bi gelinlik gördüm çok güzel bi gelinlikmiş...allah hayırlısı ile giymeyi nasip etsin

duygucum sen benim profildeki albume baktınmı

hiç yorumunu alamadımm da sen yorumsuz gecmezdin dedim acaba gormedimi

yokk cnm bakmadımm yaa atlamışım sanırımmm hemen bakıpp yorum yapcamm

bide utanmadan sölüyosun bizi unuttuğunu

aminn cnmm heyecandandır tabiiiii kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…