Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

slm kızlar bizimde değişen artık biri görürse falan olayları bitti rahat rahat geziyoruz annemle annesi kanka olmak üzere işte yarın alışverişe gideceğiz bakalım annem ablam onun annesi ablası gideceğiz bakalım pazartesi neler aldıklarımızı söylerim

kızlar biraz önce annemi aramış müstakbel kayınvalide adayım.

özür dilemiş geç aradığı için hep niyetlendim sürekli bişeyler girdi araya kısmet olmadı demiş.

gelmek istiyoruz müsait olduğunuz bi gün demiş.

annemde biz size haber vericez demiş.

sonuç olarak aradı aramadı stresinden kurtuldum. haa heyecan kaldı mı. tabiki hayır tadını tuzunu kaçırdılar çünkü için.

bakalım hayırlısı bundan sonra aileme konuyu açmam ve bize tanışmaya gelmeleri kaldı

sonundaaaaa

çok sevindim duygucummm

hiç merak etme o heyecan gun yaklastıkca geri gelir kuzummm

sonunda arayabildi yani çok sevindim duygumm yaaa takma bak halledilecek herşey

sonundaaaaa

çok sevindim duygucummm

hiç merak etme o heyecan gun yaklastıkca geri gelir kuzummm

umarım gelir tatlım. erkek arkadaşım da habire yüzük resimleri gönderip duruyor

sonunda arayabildi yani çok sevindim duygumm yaaa takma bak halledilecek herşey

artık takmıyorum cnm insanların inatları uğruna üzüldük sevgilimle bu kadar

neyse ki özür dilemiş içime su serpildi

cnm sizin de nişan söz birarada olmicakmıydı yaa??

bizim belli degildi canım :)

suan icin adı söz olarak gecti, aileler nişan yapmak istio karsı tarafın aileside bizimkilerde istio cunku söze herkesi cagıramadılar

askımla ben istemiyoruz ama nişan... suan durum belirsizligini koruyo eger bizimkileri ikna edemezsek mayıs-haziran gibi nişan yapılcak

edebilirsek bu nişan yerine de gecmiş olcak ayrıyetten bidaha nişan yapmıcaz

yapın aslında ne güzel kurtlarınızı dökersinizz yaa

duygucum çok sevndm cnmmm....hadi gözünaydınn tatlım :) o gun gelince heycan artıyor bende öyle diyordum ...

bizimde nişan tarih krizi yasamaktayız suan umarım hayırlısı olur hepimiz için..

yapın aslında ne güzel kurtlarınızı dökersinizz yaa

işte sorun orda baslıyo canım :)

askımın nişan istememesinin nedeni oynamaktan nefret etmesi... illa oynatıcaklar beni bak ben asla oynamam strese sokmayın beni diyor :)

bende sevmem oynamayı ve bilmem de zaten :) o yuzden olursa yine evde olur dısarda illaki oyun olayı olcak cunku ama eve de o gun gelenler bile sıgmadı yani tam bi kriz bu nişan olayı bizde

dugun bile istemiodu benimki de anlattım bizimki kır dugunu olucak kokteyl tarzı olur sadece slow sarkılar calar oynamayız dans ederiz die oyle kabul etti

oynamaktan o kadar nefret ediyo yani ortaya cıkıp el cırpmak bile istemiyo :)) o da ole bi cins işte :) bende oynamam ama cıkar bi el cırparım en azından benmkinde o da yok :)

duygucum çok sevndm cnmmm....hadi gözünaydınn tatlım :) o gun gelince heycan artıyor bende öyle diyordum ...

bizimde nişan tarih krizi yasamaktayız suan umarım hayırlısı olur hepimiz için..

saol bebeimm bakalım sanırım eylül sonu yada ekim başı çağıracağız tanışmaya

ne zamana düşünüyorsunuz nişanı??

hadi canımm tam birbirinizi bulmuşsunuz o zaman. ama cnm nişan yapmayın o zaman siz çünkü muhakkak oynatırlar

madem öle cafe gibi bi yerde yemekli bi ortamda takın yüzüklerinizi. en azından oyun havası ortamı oluşmaz??

duygucummm bugun onun tarihi ayarlamaya çalşyruz henuz ortak nokta bulamadıkkkk canımm bayramda diyorlar bayram olmazkı kurban bayramı bu herkesin telaşı var...inşallah ortak bi yol buluruz seneye olsun dedm onuda istemediler ilk etapta..ekim ortası dedim kuzenleri gelemez dediler...canım sıkkın sabah beri.....hayırlısı olsun bakalaımmmmcnmm..senn adına çok sevdnmmm hadı artık başla hazırlıklara:86:

saol bebem. önce evdekilere açmamız lazım konuyu ki başlayalım hazırlıklara

ee yapıverin işte kurbandan sonraki hafta beni de çağırırsın dimiii

Son düzenleme:
fizy

sevinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sevinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sevinceee durmaaa durmaaaaa koşşş ardındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

sağol şimdiden kızlar heyecanım doruklarda bakalım söz nişan ayrı olacak bizimde aileler istiyo diyo yapacağız olsun
cookie canım o an gelsin herşey istediğiniz gibi olur merak etme
duygum canım ya hadi bakalım sende başla artık geri sayıma

Son düzenleme:

saol bebem. önce evdekilere açmamız lazım konuyu ki başlayalım hazırlıklara

ee yapıverin işte kurbandan sonraki hafta beni de çağırırsın dimiii

ne demek tatlım davetlisin tabi:)ekim ortası gibi olcak inşallah bir aksilik olmazsa bakalım:26::26::26::26:yada seneye yazakısmet yaaa amannnn :))))))))))

daha bilmiyomu evdekilerrrrrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…