Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

bende öyle düşünüyordum ama yapamadım neyse daha vakit var :)

Şimdi nişan telaşı sardı,son sene okulumun olması babamın kafasını karıştırıyordu ama galiba annem ikna etti , salon falan bakıcaklar işte bayram sonu diye konuştuk ama bugun sabah biraz daha öne alalım diye konuşmuşlar inşallah hayırlısı olur kızlar herşeyin...okulum bitsin kpss kazanayım işe gireyim sonra evleneyim :))))ayy hayallere bak...İnşallah herkesin gönlüne göre olur herşeyyy ...duygucum olmayacak deme,bu hafta sonu geleceklerdi dimi?

Kızlar Daha İyiceneyim Yorgunluğumu Atamadım Desem Yeridir. Dün Nişanlım Yoktu Yemeğe Gittim Onlara Nişanlım Yaşadığım Yerde Çalışmıyo Hafta Sonları Gidiyo Geliyo
Nasıl da Burnumda Tütüyoo Nişandan Beri Daha Görüşemedik İş Başı Yaptık
:2::2::2:

duygumu istemeye bu hafta sonu mu geliyorlarmış

kurbandan sonra soğuk olur yaa önce yapanız mükemmel olurr

yok tatlım daha aramadı ki

duygumu istemeye bu hafta sonu mu geliyorlarmış

yok cnm yaa nerdeeee:26:

kızlar size bişey dicem şok olcaksınız

annesi dün aricakmış ama başı ağrıdığı için arayamamış

aynı anda istendik desene sonunda seninde oldu işin canım hadi hayırlısı olsun bizde bu cumartesi alışverişe çıkacağız söz için haftaya cuma akşamı söz olacaaaakkkkkkkkkkkkkkk

papatyam yapma yaa baş ağrısı sebep mii yani bu nasıl bi basitlik

aaaaaa !!!!! yok artık...sankıı 2 dk konuşmak sürer bilemedin 5 olsun ya:/ şaşırdım suan duygucum ya ve de kızdım..neden bukadar uzattı ya..bugun ağrısı geçtiyse arar artıkk

aaaaaa !!!!! yok artık...sankıı 2 dk konuşmak sürer bilemedin 5 olsun ya:/ şaşırdım suan duygucum ya ve de kızdım..neden bukadar uzattı ya..bugun ağrısı geçtiyse arar artıkk

bu saate kadar aramadığına göre geçmemiş hala

kızlar yol yakınken ben vazgeçsem daha iyi olmaz mı??

bu saate kadar aramadığına göre geçmemiş hala

kızlar yol yakınken ben vazgeçsem daha iyi olmaz mı??

canım saçmalama neden ben öyle dedim valla bi akrabam var bi başı tuttu mu değil ayağa kalkmak yataktan kalkamıyo belki öyledir diye öyle dedim ama senin arayacaktı dediğine göre eskiden hiç bişey demiyordu buda bi gelişme canım dur bi sakin ol

haklısın cnm da bi baş ağrısı gün boyu mu sürer ya hepsi bahane yalann. nedense konu ben olunca oluyor hep bu tip şeyler

ben anlamıyorum kanım akmıyor sinirden sıkıntıdan ya

Canım iyi yönden düşünelim birde demekki seni aramk istedi fakat bası ağrıdığı için arayamadı..demekki arayacaktı..bugun yarın arar canım ....

duygucum artık kızmakta haklısın

bende cok kızdım... cok basit bi hareket yani sanki durmadan bahane uretiyomus gibi geldi bana basagrısından dısagrısından bahane mi olur cocuk gibi

nekadar naz niyaz bi kadınmıs

sen bu kadınla arana mesafeyi koy valla kopruyu gectikten sonra... erkek arkadasının uzerinde bole hakimiyet kurmasına izin verme hep onun dedigi olmasın bole ne bu yaaa valla ayıp
hala bassaglıgı olayına mı takık acaba

ya canım o olayı bile takıyor olsa hala artık yapıcak bişey yok ömür boyu o olay için aramayacak değil ya??

İlgiinç yaa böyle yapmaları ,çağlaya katıılıyorum biraz mesafe koy,hafta sonundan önce araması lazım artı,acaba erkek arkadaşınmı uydurduki cnm çikolta çiçek hazır falan diye...aklıma gelmeye başladı

yok artık onu mu düşünüyor hala beklerim valla cnm.

ben artık bu konuda yorum bile yapamıyorum. bunların benim başıma nasıl geldiğine inanamıyorum

erkek arkadaşım sürekli söyler bana annemi ara hatrını sor diye. aramadım valla. hangi hatrını sorcam????

içimden gelmiyor ki!!!

cnm gelirken giyecekleri elbiseleri bile hazırlamışlar. ağır kanlı insanlar

duygucum 3 aydır böyle bi mevzu ortaya atmışlar halada uzatıyorlar gibi geldi bana...umarım anlarlar hatalarını...hoş değil yanı gun vermek sonra yapmamak

kızlar boşverin bendeki kasvetli havayı.. sizin nasıl gidiyor sözlünüzle , nişanlınızla günleriniz.

neler değişti sözlendikten / nişanlandıktan beri??

duygucum inşallah daha cok bekletmezler artık seni ve bugun aramayı basarır

valla bizde degişen hiçbisey yok canım suan icin sadece onceden beni bırakırken tam kapının onune gelemezdi, yada tam kapıdan alamazdı konu komsu yuzunden şimdi daha rahatız o konuda
zaten ben o gunden de cok bişey anlamadım sanki ben sözlenmemiş gibiydim nedense heyecandan olan seylerin farkına varamadım

zaten bnmki bize sozlenmeden once gelip giderdi falan ailesini tanıdıkları icin bizimkiler kısıtlamzdı bizi dısarıya karsı rahatsız oluyoduk sadece o yuzden yukarda anlattıgım sey dısında degişen bsey yok bizde tatlımm :)

aynı şekilde benimkide rahatça gelir giderdi ailem tanırdı severlerdii..henuz bişey anlamadım :) uzakta olduğu içinde gelme gitme şeysi olmadı daha:)))nişandan sonra anlarım belki ,yalnız eskiden ailesine karşı çk rahattım şimdi bi utanma geldi anlamsızca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…