haklısınız kızlar oturma duzenine gore gitmek en guzeli
duygucumm papatyacım ebrumunda dedigi gibi tırnaklarım kırıldı o yuzden french yaptıramıyorum malesef yoksa bende french yaptırcaktım 3 gune uzazma bu tırnaklar malesef kısa tırnaga bi cozum bulmam gerekiyor
buarada biz alyanslarımız aldık sözde takıcaz... nişan olup olmıcagı belli degil cunku olsa bilr arası uzun olcak askım benim alyanssız dolasmamı istemedi bende onun
tektası zaten o evlenme teklifi ederken takmstı.. sozden sonra ikisini beraber takıcam
ebrucummm tanısmaya ole herkes gelmez isteme yada soz olsa neyse tanısma iki aile arasında olur anneler babalar kardesler bence ole herkesi cagırmayın abes kacar gibime gelio
kızlar tırnaklarını kestirdği için zaten yaptıramıyor....o yuzden kırmızı oje gayet guzel durur..hem neden hoşlanmasınlar özel bir gun süslenmek en doğal hakkı...herkese göre ayarlarsak kendimizi işin içinden çıkamayız şekerparelerimmm
duygucummm arar bak tarih vermişler artık kuzum...Müsait olduğunda arar en gec bu hafta sonu arar ...
tatlım arkadaşların dedği gibi onların aile büyüğünden başla sırasıyla ver oturma sırasına göre devam et..
Benimde canım sıkkın aslında..yaa bekar halam var o çok gelmek istedi tanışmaya gelsin dedik neolcak..babanemede söyledim hani büyüktr gelmek ister diye..ama halam babamı armaış .diğer halam var onada söyleyin şöyle böyle..yahu bu söz değilki daha ilkkez tanıscaz başka şehirden gelcekler sadece kendi ailesi..şimdi onları çağırsam teyzemleri çağırmam lazım onu çağıram başkası ..haailk defa olmasa neyse ama benm annem babamda ilkkez tanışcak...bilmiyorum kafama takıldı..yazık babamda ben karışmam kızımla annesi karar verir demiş..bende halamı aradım işte snei kaçta alayım hala o gun dedim konuştuk sonra kendiliğnden konuyu açtı tamam halacımda dedim onlar gelse diğerli de gmesi lazım bu bi tanışma rahat edememki öyle çok kalabalık ilk tanışmada dedim..kafam karışık kızlar...öğlen nasip olursa gelcekler,olmazsa akşama isterler ozaman çağırsammı herkesi ..ama biz öyle alyans falan takmıcaz o nişanda..sadece söz alındığına dair tek taş alıcaklar okdr..
haklısınız kızlar oturma duzenine gore gitmek en guzeli
duygucumm papatyacım ebrumunda dedigi gibi tırnaklarım kırıldı o yuzden french yaptıramıyorum malesef yoksa bende french yaptırcaktım 3 gune uzazma bu tırnaklar malesef kısa tırnaga bi cozum bulmam gerekiyor
buarada biz alyanslarımız aldık sözde takıcaz... nişan olup olmıcagı belli degil cunku olsa bilr arası uzun olcak askım benim alyanssız dolasmamı istemedi bende onun
tektası zaten o evlenme teklifi ederken takmstı.. sozden sonra ikisini beraber takıcam
ebrucummm tanısmaya ole herkes gelmez isteme yada soz olsa neyse tanısma iki aile arasında olur anneler babalar kardesler bence ole herkesi cagırmayın abes kacar gibime gelio
cnm umarım arar pazara kadar yaa:26::26:
ayrıca hayatım öyle tanışmada ne işi var herkesin. ben aile dışında kimseyi istemiyorum tanışmada. olur mu cnm öle şey. önce siz bi kaynaşın.
ama madem halan heveslenmiş o gelsin ama bence de çok kalabalk ollaması en iyisi cnmm
cnm ebrumun dediği gibi takma frenchli tırnaklar var ama hoş durmuyor cidden
öleyse kırmızı yaptır hem ebrumun dediği gibi kısa tırnakta kırmızı çok şeker duruyor
ayy içim rahatladı duygucum yaa...yanı sözü aldık diye tektaş takıcaklar ya ayıp olmaz dimii..ne bileyim kırgınlık olsunda istemem ama keşke iki kere gelme şansları olsaydıönce tanışma sonra isteme..ama uzak yer..ne gerek var ..8 saatlik yol..Bende çok rahat edemem hem..Normalde tanıyorum ailesini ama çok kalabalık olunca smaimi davranamam ilk gunden ..oldugum gibi olamam gibime geliyor hayırlsıı bakalım..hayırlısıyla gelsinler de gerisi önemli dğeil
canım ailesi bence arar bu hfta sonuna kadar en geç...çiçeğini falan çikolatanı hep düşünmüş baksana...bende siyahlı grili bi elbisem vardı onu giycektim içime sinmiyor şimdi daha cici bici oluyum istiyorum :))
papatyamm sen neden öle aşağıda bekliyosunn hayatımmm katılsana dedikoduya
başlayın cnm başlayınnn
güzel güzell pastalar çörekler de yapınnnn
görenlerin gözü doysun önce
Ben Çok Memnunum bide Benim Alyansım Da Klasik Yakışıyo Çokinşallah canım..sizin nişan ne zamandıııııı..evet senn tektaşın çok guzel ..bende bulablrsem kenarları taşlı istyrm bakalım :)
Tam Tarih Yok Ama Sayarız Şekerimcanım aynı zamanda evlenirmişiz ne güzel günleri sayırız beraber
ayy ne sıkınılı stresli bi işmiş bu yaaaaaa:78::78::78:
evet canım yapcaz inşallah hepsiniii :))))
günaydın kızlar bir günümüz daha eksildi yüreğim hızlı hızlı çarpıyor bugün iş çıkışı tektaş bakmaya gideceğiz pazar günü gelmeyecek yaaa
Bebeğimm Biraz Rahatla Kafana Çok Taktığın İçin Rüyalarına da Giriyor. Şu Zamanda Ben Bu Rüyayı Şöle Yorumların Hayır Olsun
günaydın kızlar bir günümüz daha eksildi yüreğim hızlı hızlı çarpıyor bugün iş çıkışı tektaş bakmaya gideceğiz pazar günü gelmeyecek yaaa
Ya Bende O gün Sayan Çetvelden İstiyorum Nasıl Olucak
gelir gelir merak etme gelmez olur mu pazar. ben bişe fark ettim çizelge tutmatınca günler daha çabuk geçiyor
kızlar bu arada dün erkek arkadaşımla tartıştık ya
ay bilmiyorum canım geçmiyo valla
niye tartıştınız canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?