tatlım artık bayram olayını düşünme sil aklından bu saatten sonra arayıpp ,kusura bakmayın aramadık demezler heralde kuzumm..bunu düşünüp sıkma canını...hem daha ortada bişey yok..nişanlı sözlüyken aramasa neyse..haa arasa hoş olurdu benm erkek arkadaşımın annesi aradı konuştular bayramda..ama aramasa annem düşmezdi bu konunu üstüne canım..dediğim sebpten dolayı..sıkma canını öfkeylede birşey yapma..erkek arkadaşın bahsediyormu gelcekleri gün tarihi hakkında birşey söylüyormu canım??
yanımda annesini aradı annesine dedi ki duygumunannesini neden aramadın dedi anneside eve gelince konuşalım demiş.
eve gidincede demişki sen karışma benim işime...
duyguu sakin ol tatlım yaa :)
valla bak oluyor boyle seyler hersey sutliman gidicek bişey yok, iki farklı aile iki farklı kultur iki farklı dusunce yapısı biraraya geldimi illaki cıkıyor birşeyler
haftasonuna daha var.. sevgilin bişey demiyomu
bak bizde bize gelinmeden once.. hatta söz gunu bile anneler arasında tel le falan konusulmadı
sevgilim bana sordu ben annme sordum su gun su saatte gelin dedim ve bu kadar.. geldiler.. oncesinde ne biz aradık ne onlar aradılar...
tanısma gunu de kendi muhabbetlerinden sıra bize gelmedi sadece bayramdan sonra isteme-söz olsun dendi ama annem kesin tarih veremem dedi
sonra yine karsı tarafdan yada bizden arama falan olmadı kesin tarih icin, annem su gun uygun heralde dedi bende askıma soledim oda ailesine bole kararlastırıldı hersey
yuzyuze iken sadece kim gelecek kim gelmeyecek kac kişi oluck muhabbeti yapıldı
yani bizim ilişkide olayı yonlendiren hep askımla beniz... aileleri kendi haline bırakırsak bizdede bole problemler cıkrdı
diorum ya sen ve sevgilin..
siz hallediceksiniz siz bulucaksınız arayı.. sevgilinin ne konustugu ne dusundugu ve ne yaptıgı cok onemli bole anlarda
canım senin sözün ne zamandı...ayarladınmı giyeceğiniiii ayy çok heycanlııııı:26:
son 5 gün canım
çizelge de 6 yazıyor ama o 11ine goreydi suan son durumlara gore
10 una alındı
evet kıyafet işini de dun hallettik geriye pek bişey kalmadı ..
pastamızı secicez annem katalog alıcak yarın.. bide menumuzu olusturmadık henuz kesin olan tek sey dolma sarılcagı
heyecanlı cidden... valla zaman yaklastıkca uykularım da kacmaya basladı.. gecen haftaya kadar pek takmıyodumm
canım o başsağlığı olayından böyle yapmış olabilir,ya da hanı ne bileyim sık sık rahatsız etmeyelim nasılsa gitmeden araycağız diye dusunmuş olabilir..böyle şeyler olur tatlım,önemli olan anneninde kayınvaldenide idare etmen...annen niye aramadılar dediğinde annecim şöyle olmuştur böyle olmuştur de..alttan al canım..şimdiden olumsuz düşünmelerine izin verme
duyguu sakin ol tatlım yaa :)
valla bak oluyor boyle seyler hersey sutliman gidicek bişey yok, iki farklı aile iki farklı kultur iki farklı dusunce yapısı biraraya geldimi illaki cıkıyor birşeyler
haftasonuna daha var.. sevgilin bişey demiyomu
bak bizde bize gelinmeden once.. hatta söz gunu bile anneler arasında tel le falan konusulmadı
sevgilim bana sordu ben annme sordum su gun su saatte gelin dedim ve bu kadar.. geldiler.. oncesinde ne biz aradık ne onlar aradılar...
tanısma gunu de kendi muhabbetlerinden sıra bize gelmedi sadece bayramdan sonra isteme-söz olsun dendi ama annem kesin tarih veremem dedi
sonra yine karsı tarafdan yada bizden arama falan olmadı kesin tarih icin, annem su gun uygun heralde dedi bende askıma soledim oda ailesine bole kararlastırıldı hersey
yuzyuze iken sadece kim gelecek kim gelmeyecek kac kişi oluck muhabbeti yapıldı
yani bizim ilişkide olayı yonlendiren hep askımla beniz... aileleri kendi haline bırakırsak bizdede bole problemler cıkrdı
diorum ya sen ve sevgilin..
siz hallediceksiniz siz bulucaksınız arayı.. sevgilinin ne konustugu ne dusundugu ve ne yaptıgı cok onemli bole anlarda
canım elbbette ki önce ailen...bunda hemfikiriz..fakat dediğin gibi yapsan dahamı mutlu olacaksın..bu konuyu sevgiline aç ozaman canım , konuşmuyomusunuz kendi aranızda falan de...heycanını kaybetme yine sen
heyecan filan kalmadı tatlımsizin de canınızı sıkmak istemiyorum yaa
ben öle bi yapım yok ki diyemem sevgilime annen niye aramadı. o zaman ne anlamı kaldı aramalarının ben arattırdıktan sonra??
bu konuda hassasım kendileri ben hiçbi tepkide bulunmadan aramalıydılar
canım bizdede bayram öncesi aradı bi,gelcez diye konuşuldu sonradan tarih vermek için aradı musait olrusanız geliriz diye,hafta içi diye söylediler uygunmusunuz annemlerde çalıştığımız için musait değiliz dediler hafta sonuna alındı...bayramda bida aradı bida sordu annemde tekrar musaitiz dedi kısmet bakalım....yanı ben söylyrdm ama erkek arkadşaımla konuşuyrdm bu konuları su gunmu olsun bugunmu olsun diye...sende uygun bir dille söyle canım...belki sıkıntı ettiğini gibi bişey yoktur...
bak senin ne güzel aramış sürekli anneni. erkek tarafı dediğin böyle olur yaa
hayatım benim mi erkek arkadaşıma söylemem lazım onun mu bana söylemesi lazım??
ya bayramdan sonraki hafta dendi işte bu hafta o hafta bu nasıl biz tutarsızlık.
ne zaman aricaklar gelmeden 1 gün önce mi??
onlar aradığı zaman benle annemde ailenin diğer fertlerine açıcaz konuyu bunu da biliyolar.
en azından gelmeden 1 yada 2 hafta kadar önce aramaları gerekirdi! neyin hesabını yapıyolar çözebilmiş değilim.
erkek arkadaşıma da bu konuyu açmak istemiyorum. soğuyorum her geçen dakika. en iyisi hiç başlamamışken bitirmek bu söz nişan işini
bak tatlımm erkek arkadaşın söylemiyor dimii...bende diyorumkı o söylemiyorsa ee ne zaman gelceksiniz deme elbtte ama ne düşünüyrsnz falan filan de...sanki hiç mi konuşulmuoyr bu konu..inan bi konuşssaan bu belirsizlik kafandan silienecek ve rahatlıcaksın...şu sıkıntıların boşuna olduğunu anlayacaksın kuzum...haa evet elbbette önce aramaları lazımdı ama ne düşünüyorlar bunu ancak konuşarak anlarsın tatlımmm
siz ne kadardır birliktesiniz tatlım??? bu kadar ciddi şeyler konuşulmuşkenn gerisini getirrler olmıcaksa bile bi şekilde söylerler..ama en doğrusu konuşman konuşmadan çözemezsin canımmm
bak tatlımm erkek arkadaşın söylemiyor dimii...bende diyorumkı o söylemiyorsa ee ne zaman gelceksiniz deme elbtte ama ne düşünüyrsnz falan filan de...sanki hiç mi konuşulmuoyr bu konu..inan bi konuşssaan bu belirsizlik kafandan silienecek ve rahatlıcaksın...şu sıkıntıların boşuna olduğunu anlayacaksın kuzum...haa evet elbbette önce aramaları lazımdı ama ne düşünüyorlar bunu ancak konuşarak anlarsın tatlımmm
o zaman sabırla bekle hayatım...bayram sonu dediğine göre ya bu hafta ya diğer haftaya gelceklerdir..sen sıkma o guzel canını..yine guzel şeyler düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?