sen uyma şeytana tatlım...ama illede arıcam diyorsan öylesine ara,laf arasında keşke annemleri arasaydınız x teyzecim de..ama neyse sorun değil ben bekledim o yuzden de..öfkeylee konuşma yanii
Kızlarrr Benimde Dün İsteme Olduu Herşey Çok Güzel Çok İyi Anlaştılar Babam Aşağıya Kadar Uğurladı Onları Beni Çok Beğendiler Sevgilimde Teşekkür Etti Şuan Tek Taşım Parmağımda Çok Heyecanlı Bİşey 10 Eylül Nişan
kızlar hayramda erkek arkadaşımın annesi bizim evi aramadı yaa
annem çok bozuldu sordu bana neden aramadı diye bilmiyorum dedim
ama erkek arkadaşımın söylediği kadarıyla annem annesini başsağlıı için aramadı diye oda bayramlaşmak için aramamış.
düşünebiliyo musunuz yaa daha adam akıllı tanışmadan birbirlerine trip atıyolar
cnm haklısın hatta annemde arayacaktı başsağlığı için ama bizim durumumuz biraz farklıydı.
annesi anneme kaynanamın vefatından sonra gelicez demişti ( kadın ölüm döşeğindeydi )
annem de aricaktı ama sonra aa bak kaynanan öldü hadi kızımı gel iste der gibi olmaması için aramadı:26:
ama bana annem hep sölemiştir başları sağolsun diye sadece arayıp onlara söylemek istemedi kendini belli edr gibi olurmuş diye düşündü.
banada mantıklı geldi açıkcası. bilmiyorum yaa bu işler ne kadar zor daha söz olmasan sorunlar başladı. biz 2 yılı nişanlı nasıl geçiricez
bunlar ufak detaylar canım unutulur gider merak etmezaman geçtikçe bunların lafı bile olmaz bence kim aradı kim yaptı diye ,bak kocaman 2 yılın varmış hadi sen çeyizlerini yap güzel güzel
duygum
bunları buyutmeyin tatlımmm sakınn boyle seylerin lafı edilmemeli bence
bu bayram bırak onların aramasını biz gittik evlerine bayramlaşmaya ailemle beraber.. cunku hernekadar kız ailesi de olsak, sevgilimin anne babası benim anne babamdan yasca buyuk
buyukleri ayagımıza getirmek yada onlardan telefon beklemek bize yanlıs geldi.. sizde durum nedir bilmiorum ama bizimkiler bole durumların lafını bile etmiolar, onemli olan sizin mutlulugunuz, aileler arasındaki seyi sakın ama sakınnn ilişkine yansıtma... burda kopru gorevinde olan sen olcaksın
sevgilinle oturun konusun.. birşekilde orta yolu bulun sende sakın annesine nie bayramda annemi aramadınız falan gibi ithamlarda bulunma hiç yakısık almaz
bak benim bi yengem var.. kendi kızının sozune benim ailemden kimseyi cagırmadı tuttu annemlerden kucukleri cagırdı ama bizimkileri cagırmadı, bende anneme kızdım onu ararken o seni cagırmadı tuttu senden kucukleri cagırdı sende onu cagıramazsın benim sozume dedim
ama annem kızım sakın hayatın boyunca bole kucuk hesaplar peşine dusme sen kaybedersin, ben arayayım cagırayım o ona en buyuk cevap olacak zaten bırak yaptıgından kendi utansın dedi
çok da haklı.. insanlar neyi ne zaman nasıl yapacaklarını bilmiyorsa yada size misilleme yapmaya calısıyorsa bu onların ayıbıdır.. sizde dargınlıkla kuskunlkle vermeyin cevabınızı, dunur olacak onlar, idare etmeyi bilmek lazım
kizlar aslinda pazar gelceklerdi ama dün aradilar bugün geliyolar 1 saatten burda olcaklarmis börekler kekler caylar hersey hazir sadece ben birazdan kalp krizinden gidicem bana sans dileyin kizlar titriyorum heycandan
canım hepsi olur gider , stres yapma bak tanışma kısmı atlatılmışş..bizde tecrübesiziz:) benm erkek arkadşaımın o tarafta geldikleri gun kız istendktn sonra tek taş takılırmış söz aldık diye ama alyanslar sonra nişanda..birde evet bohçası hazırlanırmış bak hiç bilmiyorduk bende kk dan baktım inceledim iyce nişandaki gibi abartılı değil bişeyler hazırladım hatta kuçuk bir sandık aldım derli toplu olsun diye kendime göre yaptım ...sende düşündüklerini kendine göre yapabilrsn tatlım stres yapmadan
canım ya çook teşekkürler cevap için.
sandığın büyüklüğünü görebilmem için link verebilir misin ya da resim koyabilir misin?
cidden bilmiyorum bişey :)
İŞİN GARİBİ sevgilim evlenme teklifinde aldı bana tektaşı. şimdi nolacak?
istediler amcalarım da verdi diyelim hemen o anda söz mü oluyor söz başka bi tarihte mi oluyor?
kizlar aslinda pazar gelceklerdi ama dün aradilar bugün geliyolar 1 saatten burda olcaklarmis börekler kekler caylar hersey hazir sadece ben birazdan kalp krizinden gidicem bana sans dileyin kizlar titriyorum heycandan
bakalım o heycanları bizde yasayacakmıyız adaşım :)
yaa ben tanıyorum ailesini çok heycanlanmam gibi geliyor ,sonradan dusunuyorum tanıdığım için daha çok heycanda yapabilirimbol şans kuzum sana
ayyy bende bole olmustummm
tir tir titriyodummm o gun heyecandanhatta askım elinde ciceklerle iceri girince cicegi almayı unutup butun gucumle elini sıkmıstımm cok heycanlıyım beeeen diye tırnklarımı gecircektim cocuga nerdeyse
isteme-söz gunu napcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?