Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

gönül almaya çalıştığını hiç zannetmiyorum.

şeytan diyo ki ara bayramda niye annemi aramadın diye hesap sor

sen uyma şeytana tatlım...ama illede arıcam diyorsan öylesine ara,laf arasında keşke annemleri arasaydınız x teyzecim de..ama neyse sorun değil ben bekledim o yuzden de..öfkeylee konuşma yanii

sen uyma şeytana tatlım...ama illede arıcam diyorsan öylesine ara,laf arasında keşke annemleri arasaydınız x teyzecim de..ama neyse sorun değil ben bekledim o yuzden de..öfkeylee konuşma yanii

öyle mi yapim dersin...

zaten akşam üzeri börek için teşekkür etmek için aricam. söylim mi acaba ya bayramda ararsınız diye bekliyodum diye.

ama o zaman da bu kız ne meraklıymış demez mi

hayırlı olsunnn darısı başımızaaa

off bunlar tam ince noktalar işte ,anneleri 24 ayarda tutabilmek
bence sıkma canını tatlım usulünce söyle bence kayınvalidene arasaydınız ..vs gibilerinden aranızda iyiymiş nasıl olsa
bide hastalık ,ölüm gibi hallerde kız evi -erkek evi muhabbeti olmaması gerekiyor bence :44:
bizimkiler tanışmaya geldiler sadece sonra gittiler ,1 hafta sonra babaanne ameliyat oldu babam babasını aradı geçmiş olsun diye , 10 gün kadar sonra bu sefer kayınpederim belini incitti hastaneye gittiler babam yine aradı geçmiş olsun diye , bizim cenazemiz vardı onlar aradı falan.. babamlar çekinmediler aramaktan ,daha kız istenmedi falan demediler
yani benim düşüncem bu yönde bayramlaşmayıda sağsalim atlattık aynı evde herkes birbirini aradı çok komikti
umarım sizde de unutulacaktır bu muhabbet canım sen takma kafana fazla

cnm haklısın hatta annemde arayacaktı başsağlığı için ama bizim durumumuz biraz farklıydı.

annesi anneme kaynanamın vefatından sonra gelicez demişti ( kadın ölüm döşeğindeydi )

annem de aricaktı ama sonra aa bak kaynanan öldü hadi kızımı gel iste der gibi olmaması için aramadı:26:

ama bana annem hep sölemiştir başları sağolsun diye sadece arayıp onlara söylemek istemedi kendini belli edr gibi olurmuş diye düşündü.

banada mantıklı geldi açıkcası. bilmiyorum yaa bu işler ne kadar zor daha söz olmasan sorunlar başladı. biz 2 yılı nişanlı nasıl geçiricez

cnm haklısın hatta annemde arayacaktı başsağlığı için ama bizim durumumuz biraz farklıydı.

annesi anneme kaynanamın vefatından sonra gelicez demişti ( kadın ölüm döşeğindeydi )

annem de aricaktı ama sonra aa bak kaynanan öldü hadi kızımı gel iste der gibi olmaması için aramadı:26:

ama bana annem hep sölemiştir başları sağolsun diye sadece arayıp onlara söylemek istemedi kendini belli edr gibi olurmuş diye düşündü.

banada mantıklı geldi açıkcası. bilmiyorum yaa bu işler ne kadar zor daha söz olmadan sorunlar başladı. biz 2 yılı nişanlı nasıl geçiricez

bunlar ufak detaylar canım unutulur gider merak etme zaman geçtikçe bunların lafı bile olmaz bence kim aradı kim yaptı diye ,bak kocaman 2 yılın varmış hadi sen çeyizlerini yap güzel güzel

duygum

bunları buyutmeyin tatlımmm sakınn boyle seylerin lafı edilmemeli bence

bu bayram bırak onların aramasını biz gittik evlerine bayramlaşmaya ailemle beraber.. cunku hernekadar kız ailesi de olsak, sevgilimin anne babası benim anne babamdan yasca buyuk

buyukleri ayagımıza getirmek yada onlardan telefon beklemek bize yanlıs geldi.. sizde durum nedir bilmiorum ama bizimkiler bole durumların lafını bile etmiolar, onemli olan sizin mutlulugunuz, aileler arasındaki seyi sakın ama sakınnn ilişkine yansıtma... burda kopru gorevinde olan sen olcaksın

sevgilinle oturun konusun.. birşekilde orta yolu bulun sende sakın annesine nie bayramda annemi aramadınız falan gibi ithamlarda bulunma hiç yakısık almaz

bak benim bi yengem var.. kendi kızının sozune benim ailemden kimseyi cagırmadı tuttu annemlerden kucukleri cagırdı ama bizimkileri cagırmadı, bende anneme kızdım onu ararken o seni cagırmadı tuttu senden kucukleri cagırdı sende onu cagıramazsın benim sozume dedim

ama annem kızım sakın hayatın boyunca bole kucuk hesaplar peşine dusme sen kaybedersin, ben arayayım cagırayım o ona en buyuk cevap olacak zaten bırak yaptıgından kendi utansın dedi

çok da haklı.. insanlar neyi ne zaman nasıl yapacaklarını bilmiyorsa yada size misilleme yapmaya calısıyorsa bu onların ayıbıdır.. sizde dargınlıkla kuskunlkle vermeyin cevabınızı, dunur olacak onlar, idare etmeyi bilmek lazım

bunlar ufak detaylar canım unutulur gider merak etme zaman geçtikçe bunların lafı bile olmaz bence kim aradı kim yaptı diye ,bak kocaman 2 yılın varmış hadi sen çeyizlerini yap güzel güzel

haklısın sanırım cnm off bide işin o kısmı var yaaa al al bitmiyor bi zamandan sonra zevkten çok çileye dönüşüyor

cnm yazdıkların çok iyi geldi bana

evet sanırım bunu annesine söylememek en iyisi. zaten henüz çok çok resmi bişe yok aramızda. belki nişanlıyken yapsa bunu sorun edilebilirdi ama henüz sorun etmek için bile erken sanırım

e bayramdan sonraki hafta gelcez dediler hala aramadılar ama bakalım ne zaman arayacak

ay kızlar neler kaçırmışım okudum hepsini tek tek
kızlar zaman darınca herkes stres oluyor kimse kimsenin üstüne gitmesin herkes sakin olsunki bi yol birliği kurulsun eğer şu şöyle yaptı bu böyle dedi dersek evlenene kadar kimse kalmaz ortada

bakalım benimde çok az kaldı ne yapacağız heyecan doruklarda haftaya pazar sabahtan yapacaklarımı sıralıyorum bende

cnm ya valla öyle oluyor bakalım pazara kadar arıyacak mı müstakbel kaynanam

kizlar aslinda pazar gelceklerdi ama dün aradilar bugün geliyolar 1 saatten burda olcaklarmis börekler kekler caylar hersey hazir sadece ben birazdan kalp krizinden gidicem bana sans dileyin kizlar titriyorum heycandan

canım inşallah güzel geçmiştir.

kızlar benim işler de hızlanmaya başladı bayram da tanışmaya geldiler, büyük ihtimalle bu haftasonu isteme sonra da söz olcak.

ama ben bu işlerden hiç mi hiiiiç anlamıyorum okuyorum forumu söz yastığı söz işleri falan napcam ben ya :/

işim dolayısıyla da şehir dışında olmak zorundayım haftaiçleri sadece haftasonları nasıl halledeceğim çok büyük sıkıntı ve stresteyim ://

canım hepsi olur gider , stres yapma bak tanışma kısmı atlatılmışş..bizde tecrübesiziz:) benm erkek arkadşaımın o tarafta geldikleri gun kız istendktn sonra tek taş takılırmış söz aldık diye ama alyanslar sonra nişanda..birde evet bohçası hazırlanırmış bak hiç bilmiyorduk bende kk dan baktım inceledim iyce nişandaki gibi abartılı değil bişeyler hazırladım hatta kuçuk bir sandık aldım derli toplu olsun diye kendime göre yaptım ...sende düşündüklerini kendine göre yapabilrsn tatlım stres yapmadan

kizlar aslinda pazar gelceklerdi ama dün aradilar bugün geliyolar 1 saatten burda olcaklarmis börekler kekler caylar hersey hazir sadece ben birazdan kalp krizinden gidicem bana sans dileyin kizlar titriyorum heycandan

bakalım o heycanları bizde yasayacakmıyız adaşım :)

yaa ben tanıyorum ailesini çok heycanlanmam gibi geliyor ,sonradan dusunuyorum tanıdığım için daha çok heycanda yapabilirim bol şans kuzum sana

canım ya çook teşekkürler cevap için.

sandığın büyüklüğünü görebilmem için link verebilir misin ya da resim koyabilir misin?

cidden bilmiyorum bişey :)

İŞİN GARİBİ sevgilim evlenme teklifinde aldı bana tektaşı. şimdi nolacak?

istediler amcalarım da verdi diyelim hemen o anda söz mü oluyor söz başka bi tarihte mi oluyor?

canım ona siz karar verceksiniz fakat o anda erkeğin ailesinden biri sana sözü aldık diye tektaşı takar..bizde böyle yani..erkek arkadaşımın aileside farklı biryerde onlardada böyle..ama söz yapalım diyorsanız ailesi öyle düşünüyorsa ki tanışma olmuş artık bence öyledir söz düşünüyorlardır yüzüklerinizi alırsınız takarsınız karar verildikten sonra..ama evet bohçası heryerde yok..mesela bizde sadece nişan sandığı olurdu fakat onlarda varmış bizde yapalım dedik..bende bohça şeklinde vermiyim diye sandık aldım çiçekli dallı :))nasılsa nişan sandığı değil söz olunca açıkcası ilk gittiğim yerden aldım :))canım akşam üstü fotosunu çekeyim burayaya eklerim ..sadece erkeğe gömlek çorap iç çamaşırı söz mendili havlusu parfum falan koyucaım,terlik cüzdan vs gibi şeyler nişan sandığında koyacağım inşallah..onlarda bana iç çamaşırı parfum falan almış belki sizinkilerde alabilir istersen önceden bi konuş erkek arkadaşınla onlar getirince mahcup olmayın canım sende hazırlmaşı ol

ayyy bende bole olmustummm
tir tir titriyodummm o gun heyecandan hatta askım elinde ciceklerle iceri girince cicegi almayı unutup butun gucumle elini sıkmıstımm cok heycanlıyım beeeen diye tırnklarımı gecircektim cocuga nerdeyse

isteme-söz gunu napcaz bakalım

bakalım o heycanları bizde yasayacakmıyız adaşım :)

yaa ben tanıyorum ailesini çok heycanlanmam gibi geliyor ,sonradan dusunuyorum tanıdığım için daha çok heycanda yapabilirim bol şans kuzum sana

Paytakpengus ve Ebrum tsk ederim canim gercekten hersey umdugumdanda güzel gecdi erkek arkadasim gelmedi dün cünki sadece bi tanisma oldu eger babam söz ü kabul ederse oda gelcek insallah ama cok mutlu oldum babasinin babamla anlasmasina bide babasi dün beni isderken adimi unuttu okadar heycanliydiki ben mutfakda cok servis ediyodum birden odalar kahkaha sesleri geldi :)) ablalari babama amca valla ksr bakma babamin ilk kiz isdeme olayi cok heycanli dedi hersey cok uyumlu ve güzel gecdi ya..

Rabbim insallah sizede en güzelini nasip etsin sizde umarim herseyi kazasiz belasiz atlatirsiniz...

Canim dün bizdede sadece bi tanisma oldu erkek arkadasim gelmedi o babamdan onay alinca söz icin gelcek insallah ama genede cok heycanlandim mutfakda cay koyarken ablasi yanima geldi nasilsin diye duymamisim birden ürperdim ay abla ksr bakma burdamiydin duymadim diye utandim ya :))) ama hersey umdugumdan güzel gecdi bendede ayni senin gibi olcak heralde bidahaki hafta gelirlerde insallah söz üde beraber yapcaz bakalim o gün nolcak simdiden sanada bol sans cicim ALLAH yardimcimiz olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…