- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.671
- 158
Demekki ben ondan kotuyum diye düşünmüştür ama en azindan benim esim oyle yapmaz kaynim bana yuruyecekte esimde birsey demiyecek valla konu sahibi bende gitmezdim hem neden yuruyor kayniniz uzerinizeSebebi ne bu atarın, hakaret mi ettim nedir
Demekki ben ondan kotuyum diye düşünmüştür ama en azindan benim esim oyle yapmaz kaynim bana yuruyecekte esimde birsey demiyecek valla konu sahibi bende gitmezdim hem neden yuruyor kayniniz uzerinize
Siz kendindemisinizOyle dusunmedim canim. Bizde sendeki gibi bi namusuzluk yok anliyomusun.
bu nasıl bir ilişkiler yumağı anlamadım. kayınbiraderiniz size nasıl dayak atmaya kalkar? belli ki ilişkide sınırlar yok, laubalilik almış başını gitmiş. bu adamlar da cahil insanlar belli. kesinlikle gitmem o dengesiz kayınbiraderin olduğu eve. anası babası da öyle mal gibi oturup seyrettiyse o olayı, saygısızlığa göz yumduysa, saygıyı da haketmiyorlar. o anasına gitsin siz de ananıza gidin. gelmezse gelmesin. bu nedir ya? karım deyip hayatına alacaksın sonra kardeşin, baban gelip dövecek oooh ne ala. gitmem, gelmem. özür dileyene kadar adını anmam o herifin.
Siz kendindemisiniz
Benzemeden kasıt elbette fiziki benzerlik değil, hayat tarzı eşler vs, yani benzeyen kişi olarak ikiniz değilsiniz hayatlarınız
Ben o yorumda birşey daha dedim, hayatlar benzer olmayınca verilen tavsiyelerde uygulanabilir olmuyo, mesela şu senin başına gelen benim başıma gelse kaynım üstüme yürüse elime ilk geçeni alır atarım kafasına kv kp izliyo mu onlara da bir güzel sayarım kocam hala o abiyle görüşüyo mu ona da verir veriştiririm bayramda gitmek secenek dahi olmaz, şimdi ben sana aynen bunları yap desem yapabilecek misin
Güzel kardeşim hala gitsemmi diyosun hemde seni ailene bırakırım demiş.bıraksın seni ailene gitsin o ailesine.koy tepkini ya.
Benim eşim ailemin yanına gitmedi diye ( ailem çok yakın ) onu tee memlekete ailesinin yanına tek başına gönderdim.gitmedim ben.tek başına gitti.ne gidicem ya kusura bakmasın.ondan sonra aileme gitmeye başladı.
Yok onemli degil ama gerçekten cok zoruma gitti soyledigi burda benim neyimi gormusde oyle bir kelime söylüyorHer konuda böyle bir asabiyet ya aklı Selime Erinç gel konu aç ya da biz yoyo muyuz kardeşim bir atar bir gider, Samireye kendi konusunda gerekenler söylendi şimdi bel altı vurmanın manası ne?
Samire senin adını ben etiketledim bu konuya,ben ilişkilendirdim gerçekten özür dilerim büyük hata yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?