Bayramda esimin ailesinde saatler gecirmek?

bu nasıl bir ilişkiler yumağı anlamadım. kayınbiraderiniz size nasıl dayak atmaya kalkar? belli ki ilişkide sınırlar yok, laubalilik almış başını gitmiş. bu adamlar da cahil insanlar belli. kesinlikle gitmem o dengesiz kayınbiraderin olduğu eve. anası babası da öyle mal gibi oturup seyrettiyse o olayı, saygısızlığa göz yumduysa, saygıyı da haketmiyorlar. o anasına gitsin siz de ananıza gidin. gelmezse gelmesin. bu nedir ya? karım deyip hayatına alacaksın sonra kardeşin, baban gelip dövecek oooh ne ala. gitmem, gelmem. özür dileyene kadar adını anmam o herifin.

Demekki ben ondan kotuyum diye düşünmüştür ama en azindan benim esim oyle yapmaz kaynim bana yuruyecekte esimde birsey demiyecek valla konu sahibi bende gitmezdim hem neden yuruyor kayniniz uzerinize

Oyle dusunmedim canim. Bizde sendeki gibi bi namusuzluk yok anliyomusun.

Gelmezse gelmesin olurmu? Beyfendi son zamanlar elinden geleni yapio ama bayram yaklasiyo. Yaptigi plan bayrami ayri gecirmek. O ailesinde. Ben ailemde. Bu nasi bi evilik. Kabul etmiyorum. Ya gonlumu hos tutacak ya tutacak yada ben yokum zaten.
Ailem bu konularin tamamen disinda o yuzden bayramdada gelmezse babam dahada kabul etmez onu. Esitlik ve adalet ayni seyler degil diye dusunuyorum. Haksizmiyim

Ben zaten bunlari yaptim? O yuzden bukadar problem oldu. Susmus olsam sorun olmazdi oyle degilmi. Bayramdir diye yinde giderim diye dusundum yanlis fusunmusum

Kac gundur yine mesele. Ondan once guya elinden geleni yapiyodu. Hayir bayrami ayri gecirmek secenek olabilirmi. Evlilik degilki bu mahcup olurum herkese karsi. Yani ya aileme gelecek yada gelmiyosa ayri gecirmem bayrami. Biz sadece bu evin icinde kari koca degiliz. Ailem bu olaylarin iicnde degil. Kend bilir. Bu sefer ya gonlumu hos tutacak yada ben yokum

Her konuda böyle bir asabiyet ya aklı Selime Erinç gel konu aç ya da biz yoyo muyuz kardeşim bir atar bir gider, Samireye kendi konusunda gerekenler söylendi şimdi bel altı vurmanın manası ne?

Samire senin adını ben etiketledim bu konuya,ben ilişkilendirdim gerçekten özür dilerim büyük hata yapmışım

Ben olsam hıc gıtmem yahu

Bu topiklerde de yorum yapan insanların eski konularıni desip ısıtıp sunmak hobi oldu.
Yorum yapanin direk actigi konulara bakilip vuruluyoda vuruluyo
Ayip konu sahibi.

Bence gitmemelisin..
Evliliğime soğukluk girmesin diye düşünüyorsun.
Ama farkındamısın..?
Tek saygı duyan taraf sensin..Senin kararlarının bir önemi yokmuş gibi yaşıyor..
Gideceğin ortamda bir tane saygı duyan insan yok..Eşinde dahil.
Böyle insanların içinde,psikolojik iyi hissedemezsinki kendini
Her yüzlerini baktığında,senin üstüne üşüşen ve arkalanmayan bir eş..
evi değişmiş..ama asıl değişen şey ''eşinin düşünce''tarzı.olmalıydı.
o hala aile olduğunun farkında değil..doldurmalara gelen bir adam..
Herkes farklı imtihanlarda..
Senin yaşadıklarınla,bir başkasının yaşadığı elbette farklıdır..
Aldatma bile olsa, Senin ailen- Benim ailem tartışmaları bile olsa..
Hepsinin kökeninde ''saygı eksiliği''var..
Evlilikler o yüzden yürümüyor zaten..Benim acım seninkinden daha hafif diye bir şey yok..
Kimisi göze alır boşanır..Kimisi göze alamaz boşanamaz..
Herkesin kendisine duyduğu saygıdır bu..
o ailede çok yıpranırsın,bunu bütün iyi niyetimle söylüyorum..
Eşinin büyük bir reste ihtiyacı var..
Bunu ya sen yapmalısın,ya da baban...
Mesafe koydun,uzaklaştın yetmedi..değişmedi eşinin ailesi..
Hani küçük bir çocuk,annesi vurduğunda...
canı yandığında
yine anne diye seslenir ya..
Eşinizle bağınız böyle gibi.
Canınızı acıtıyor ama bırakamıyorsunuz...

Yok onemli degil ama gerçekten cok zoruma gitti soyledigi burda benim neyimi gormusde oyle bir kelime söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…