Bayram zehir bana:(

Bende sizin gibi dusunuyorum kadin olan herkes esini sorgular ki esim evliligimizin basindan beri telefonuna sifre koyuyor kac kere soylesem de acmadi ses etmedm son olaya kadar son olayda gercekten kadin olarak sormaya hakkm vardi
o yüzden taviz vermeyin ve üzlmeyin diyorum bende.üzülen o olmalı siz değil.tamam şifre koymalı ama sizde bilmelisiniz o şifreyi.gizli saklı olmaz evlilikte.

bayağa bayağa sindirmeye çalışmışlar sizi
2 aydır aramayan adamdan hayır gelmez,bu ne kadar baba bağımlılığı böyle
bana da kayınpeder evlendiğim gün bizde hesaplar ortaktır bişey alınacaksa herkes elinde ne kadar para varsa koyar ortaya dedi,ben de siz de ve kaynımda maaş tek bizde çift benim hakkım geçer dedim kabul etmedim,evliliğimiz üstünde hep eli olsun istedi başka konularda da izin vermedim ki ayrı,uzak şehirlerdeyiz buna rağmen laftan güzellikten anlamadılar fenalıkla hallettim.şu an görüşmüyorum hiçbiriyle kafam da rahat,eşimle de rahatım.
siz de dik durun aramasını beklersiniz belki içten içe ama başka uğraşlar bulup vakit geçirmeye çalışın
bu arada ailenizle mi kalıyosunuz şu an aileniz ne diyor

bayağa bayağa sindirmeye çalışmışlar sizi
2 aydır aramayan adamdan hayır gelmez,bu ne kadar baba bağımlılığı böyle
bana da kayınpeder evlendiğim gün bizde hesaplar ortaktır bişey alınacaksa herkes elinde ne kadar para varsa koyar ortaya dedi,ben de siz de ve kaynımda maaş tek bizde çift benim hakkım geçer dedim kabul etmedim,evliliğimiz üstünde hep eli olsun istedi başka konularda da izin vermedim ki ayrı,uzak şehirlerdeyiz buna rağmen laftan güzellikten anlamadılar fenalıkla hallettim.şu an görüşmüyorum hiçbiriyle kafam da rahat,eşimle de rahatım.
siz de dik durun aramasını beklersiniz belki içten içe ama başka uğraşlar bulup vakit geçirmeye çalışın
bu arada ailenizle mi kalıyosunuz şu an aileniz ne diyor
Sizin adiniza sevindim daha guclu bir durus sergilemissnz tebrik ederim...arkadaslarm benim adima sindirlmis kadin gorduk dediler ... Ailemin yanndaym iiki onlarin destegi var:)

Son olayin bitirecek sebeb oldugunu sanmiorm dusundm bu surecte ailesinin maddi beklentisini karsilamadgm icin bence ailesi yanmda olmadi esim 2. Ayimizda maasinin tamamini ver dedi bende bana harclik kalsn yarisini vermek istedm tamammini istedi me yapcagini sordugumda babasini gondercekms(ki babasnn ihtiyaclari yok) neden dedm biz oyle alistk babada durur para dedi bende biz aile olduk artk desem de kabul etmedi zaten ben izin vermezsem 5 kurus harcayamazsn evden disari adim atamazsn... tamamini vermedim sdc evin ihtiyaclarini verdim...ilk ordan koptugunu dusunuyorm buna ragmen ilerki zamanlarda vermek istedigimde aklima hep bana elini kaldirdigi anlar geldi eger ekonomik ozgurlugumude teslim etsem tamamen aciz duruma dusecektm son olaydan birgun oncede babasi demiski gelinin arabasini altinlarini satin ev alinn benimm adima babasi karar verio(ki dugunumde babasi tek altin takmamstr arabada bekarken aldigim araba ozgurlugum) bende daha yeni evliyiz ilerde imkanimiz olunca aliriz evi deyince konu kapandi babasina yetstrmis beyefendi...

Her seye ragmen son olaydan sonra eşimle konusmaya gittiğimde söylediği söz babam barismamizi isterse barisirim yoksa barisamam dedi ve gonderdi basbasa konusalim dedigimde babamn yannda konusurum yoksa yok bende yine kabul ettim babasnn yannda konustm ertesi gun gittim yanina dedimki bugunde benim dedigim olsn basbasa konusalm hayr dedi babasina haber verms yanina geldigimi babasi aradi beni sen benden izin almadan nasl konusursun esinle bu surecte gercekten bi garip aile

Ben bu kk daki kadınları anlamıyorum. Neden bu kadar çaresiz, hor görürsünüz kendinizi... Şu yazdıklarına rağmen bir de kocan olacak o değersizi arayıp özür diledin... Hazır çocuk yokken daha da katlanmayın. Adamlık, insanlık diplomayla olmuyor... Halinize üzüldüm, umarım aklınızı başınıza alırsınız.

Aramaması en hayırlısı inanki. Eşinin babası altınları ve arabanı satmanın isteyecek kadar gurursuz biriymiş. Esine diyecek bir şey bulamıyorum. Öyle bir adamdan umudunu kaybetmedigine şaşırıyorum sadece

Bu adamdan sana hayır gelmez canım ya daha yeni evlisin ve 2 aydır yanında degil..Habersiz tatiller, aileye aşırı bağımlı..Hazır cocuk yokken iyi düşün derim..

İnan çocuk olursa herşey cok daha zor..Elin kolun bağlı oluyorsun..Kesinlikle bir adım daha atma..kendi gelirsede baya bir ugraştır derim..Bu adam ewlilik istemiyorki kendine para getirecek birini aramış gibi görünüyor

Sizin adiniza sevindim daha guclu bir durus sergilemissnz tebrik ederim...arkadaslarm benim adima sindirlmis kadin gorduk dediler ... Ailemin yanndaym iiki onlarin destegi var:)
canım sadece kendimize ediyoruz inanki benim ikinci evlilik olduğu için biraz daha gözümü açmış durumdaydım yoksa ilk evlilikte ben de öyle mülayim olmaya çalışıyordum ama inanki senden başka kimseye bişey olmuyo öyle davranınca sadece kendin üzülüyorsun.
bak ne güzel ailenin yanındaymışssın destekmişler sana,kafanı biraz toplamaya çalış,başka şeylerle ilgilen,gez toz
aramazsa aramasın kaybetmiş olabilme ihtimalini biraz da o düşünsün.
olmazsa da olmaz bitirirsiniz böyle devam edeceğine
Allah muhafaza sağlığından olursun bu kadar takam kafana
daha gençsin çocuk da yok anladığım kadarıyla, hayat güzel,daha yaşaman gereken kimbilir ne güzellikler vardır .

Ben bu kk daki kadınları anlamıyorum. Neden bu kadar çaresiz, hor görürsünüz kendinizi... Şu yazdıklarına rağmen bir de kocan olacak o değersizi arayıp özür diledin... Hazır çocuk yokken daha da katlanmayın. Adamlık, insanlık diplomayla olmuyor... Halinize üzüldüm, umarım aklınızı başınıza alırsınız.
Caresiz gormemin sebebi evlenmeden onceki ozguvenimi bu evlilikle beraber kaybetms olmam ..kotu bi evlilikte olsa ayrililik acisi...

özgüvenini geri kazanmak senin elinde
biraz güçlü, dik durmaya çalış
yine aradın,alttan aldın,özür diledin diyelim, barıştınız. adam daha da bi bulunmaz hint kumaşı sanacak kendini ve hayatın boyu ezilmeye devam
kendine bunu yapma.
ailenin destek olması ve çalışman nimet
yol yakınken iyi düşün derim.

Esimle 10 aylik evliligin ardindan tartstk su an 2 aydr ayriyiz ailesinin yaninda ...karsilikli hatalar olsada o bana babanin evine git diyerek yuvasini gozden cikarmasi evliligi asil sarsan neden buna ragmen ben gururumu ayaklar altina alarak esimle konusmaya calistm haksiz oldugunu bilsemde ozur diledm sonuc... 2 aydir aramiyor konusmuyorz bayramda bi umut arar mi diye bekledim yok ses soluk ben bunkadar aci cekerken nasl rahat olabiliyor anlamiyorum benimle severek evlenen adamdi bunu nasl yapabildi

İŞİNE GELMEYINCE ÖLEDIR ERKEKLER CNM.ODUN GIBI NE ARAR NE SORARLAR.

Eşiniz evlenme olgunluğuna erişememiş gibi, sorumluluk alamıyor demek ki. İnsanlar oğullarına bu kötülüğü neden yapar ya, annesi ya da bi başka yakını demiyor mu acaba git yuvana oğlum oğlum, bi çaresine bak diye? Yazıklar olsun ya, olmaz olsun öyle aile.

Sizin aileniz bence bi höt demeli, "ne yapmaya çalışıyorsunuz"? demeli bunlara. Beklemeyin, bişeyler yapın

Öncelikle kendini magdur görmemekle basla bence , sen kendini magfur görürsen ve suclu kimligini tasirsan ...
Esinde seni görmemezlikten gelir ve umrunda olmazsin...

haklisiniz aslinda ama esim inat ve gururlu oldugunu bildigim icin yuvayi disi kus yapar mantigiyla hareket ettim... Egerki sevgili veya nisanli olsam yuzune bile bakmazdm.. Ama evli kadin olmak olayi bambaska yapiyor magdur olan hep kadin oluyor
Sen madur degilsin..aksine guclu bir kadinsin ki afedersin ama erkek diye gecinen sahsin yapamadigini yapmaya calisiyorsun..her zaman basini dik tut..bazen insanlaein biseylerin kiymetini anlamasi icin burnunun surtunmesi gerekiyor elbet bi sekilde donusu olacaktir

Boyle bi'adamdan bi'de ozur mu diledin?
Gercekten kadinlar kendini degersiz gostermek icin cabaliyor yahu. Adami neresinden tutarsan tut elde kaliyormus neyin ozuruydu o?

Eşiniz evlenme olgunluğuna erişememiş gibi, sorumluluk alamıyor demek ki. İnsanlar oğullarına bu kötülüğü neden yapar ya, annesi ya da bi başka yakını demiyor mu acaba git yuvana oğlum oğlum, bi çaresine bak diye? Yazıklar olsun ya, olmaz olsun öyle aile.
Zaten ogullarini kendi haline biraksalar donerdi simdi kaynanam asil istemeyen ben esimden ozur dilemek icin gittigimde kayinbabam dio ki kaynanan duysa geldigini sinir krizi gecirir

Konuşamıyorsanız orada dışarıda buluşup konuşmayı deneyin ya da yazın gönderin duygularınızı, ve de ailenizin desteğini alın, gidip konuşsunlar birebir. Sürüncemede kaldıkça yıpranıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. O kayınvalideniz de sinir krizlerine girsin umarım, Allah sorsun onlara. Çok etkide kalıyordur kesin eşiniz.

Ben zorla guzellik olmayacagini dusunuyorum. Siz elinizden geleni yapmissiniz. Yuvayi toplamak icin ozur dilemissiniz. Iki aydir ortada olmayan bir adam var. Evlendiginin farmina varamamis biri bu adam.
Hayat devam ediyor. Bekleyerek umut ederek vakit kaybetmeyin. O kaybetmis.

Sen ve senın gıbı hanımlar,sen suçlusun ve değilsin,acaba sızı bırıleri kendınızı sevmeyın dıye bişey mi öğretti,merak edıyorum,babasız büyüdüm,çok zor hayat yaşadım,Gözümden gelecek tek bır damlaya tahammülüm yok,benı Ağlatan hayat olsa teper geçerim,neki bir adam ağlatacak ,yok ben sızın gözünüzde çok bencıl biriyim,kendımı çok sevıyorum,benden daha önemli bışey yok,ben varsam bar herşey,ben yoksam herşey bir hiç,benıde mutsu eden görüştüğüm insanlar oldu,anında silip geçtim,çekılırmı,asla,

X