Bayram zehir bana:(

Sonuç n e hala anlattigin asalak adama dönmek için ugrasmiyacaksin herhalde demi
Dun onun ailesinden biri babami arams acmadi babam sabah konustk babamla "benim onlarca kizim olsa bile (tek kiziyim)o aileye verecek kizim yok biz boyle bi aileyi kaldiramayiz ,kizim bu sefer seni dinlemeyecegim(evlilige benim zorumla onay verdigi icin soyluyo) bitsin istiyorum kizim "dedi......sonuc bu...kultur farkliligi denilen sey ne kadar onemliymis ben sadece esimle her seyi asarz diye dusunurken kulturlerinde sindirldm ailem bana guvendigi icin herseyime izon veriyorlardi universitedeyken kiz arkadaslarimla farkli sehirlere gidip gezioduk esim denen o adam habersiz evin yanindaki markete kuafore bile gitmeme izin vermiyordu kiz arkadaslarimla alisverise dahi izin vermiyordu

Dun onun ailesinden biri babami arams acmadi babam sabah konustk babamla "benim onlarca kizim olsa bile (tek kiziyim)o aileye verecek kizim yok biz boyle bi aileyi kaldiramayiz ,kizim bu sefer seni dinlemeyecegim(evlilige benim zorumla onay verdigi icin soyluyo) bitsin istiyorum kizim "dedi......sonuc bu...kultur farkliligi denilen sey ne kadar onemliymis ben sadece esimle her seyi asarz diye dusunurken kulturlerinde sindirldm
Şükür gitme bacım mesleğin var hem çalış hem köle ol boşver yazık etmemiş olursun kendine

Bence barışma ailecek çok kötü kalpliler ve ömür boyu seni üzecekler gibi sadece onlar haklı ve kesinlikle empati yapmıyorlar , bunları daha önce göremedin mi ?
haklisin konu sadece maas degil kendisine tamamen bagimli olma egosunu istiyordu.. Ben dedimki okurken hep harclik aldim ailemden artk meslege atandim yine senden harclik gibi para almak istemiyorum dedim...dedigi sey "ben izin vermezsem evden disari adim atamazsn 5 krsta harcayamazsn" ..........en son barismak icin gittigimde babasi "bizde kadin evde koledir erkek disarda kazanr kadinda evde onun kolesi olur dedi"bence cok yalns bi mantik erkek eviinn padisahiysa kadinda sultani olmali

Bence barışma ailecek çok kötü kalpliler ve ömür boyu seni üzecekler gibi sadece onlar haklı ve kesinlikle empati yapmıyorlar , bunları daha önce göremedin mi ?
Daha oncede farkettim benim terketmek icin cok daha fazla sebebim varken bekledim evlilik oturur duzelir diye ama esim terk etti...

esimi ozluyorum yasattıgı acılara ragmen..rüyalarıma giriyor sarılıyorum rüyamda uyanıyorum sabahları hüzün çöküyor.. Duyduguma gore o da su aralar kotuymus depresyon ilaclarinA baslams oda zorlanıyormus ayrılıktan..sevgisinin tükenmediğini hissediyorum ama ailesi yüzünden barısmadıgını düşünüyorum ailesini susturup bana dönecek cesaretide yok evliliğimizi bitirecek hareketide.. Bekliyorum belirsizlik içerisinde tükeniyorum:KK43:

X