bayram uzeri kiyma makinesi derdi

Icli kofte harcini mi yapacak makinede yoksa kiymasini mi? Eger yilda bir defa kullanilmayacaksa tabi alinabilir neden olmasin. Ben sadece kurban bayraminda kullanilacaksa gereksiz bulurum :)

Icli kofte harcini mi yapacak makinede yoksa kiymasini mi? Eger yilda bir defa kullanilmayacaksa tabi alinabilir neden olmasin. Ben sadece kurban bayraminda kullanilacaksa gereksiz bulurum :)
koftenin dis harcini makinede yapiyoruz ic kiymasinida kendimiz hazirliyoruz sonra aparati var makinede son seklini veriyoruz yine youtubedan izleyebilirsiniz aslinda inanilmaz pratik oluyor

Ay oda kotu olur ya o kadar para verip ise yaramazsa.ama ins iyi birseye denk geliriz bakalim.aslinda bluehouse herkul modeli var oda su anda indirimde 400 tl aklimdan geciyor
lar yorum yazarsa iyi kö
Ay oda kotu olur ya o kadar para verip ise yaramazsa.ama ins iyi birseye denk geliriz bakalim.aslinda bluehouse herkul modeli var oda su anda indirimde 400 tl aklimdan geciyo
Ay oda kotu olur ya o kadar para verip ise yaramazsa.ama ins iyi birseye denk geliriz bakalim.aslinda bluehouse herkul modeli var oda su anda indirimde 400 tl aklimdan geciyor
evet canım gerçekten pahalı bütün markaların kullanıcı yorumlarına bakarsanız fikriniz olur

O zaman a101 tavsiye ederim. Geçen sene yine getirmişlerdi ve arkadaşım almıştı. Memnun da kalmıştı. Fiyatı da uygun.

Bence içli köfte harcı da hazırlanıp yıl boyu kullanacaksa güzel olur. Yeni modelleri filan bilemiycem ama eskiden bizde elle çevrilen döküm bir makine vardı ve cidden güzel çekerdi.
Şimdi artık herkes dini vecibesini yerine getirmek için az çok kurban kesiyor ve malesef et fiyatları filan o kadar uçuk ki yurdum insanı eti kurbandan kurbana görüyor. İstanbulda kuzu pirzola olmuş 90 lira. İnsanlar kurban etinin bir kısmını dağıtıp kalanını bir sene yiyor ne yapsın.

Aynen haklisiniz hayat sartlari zor.maalesef Allah herkesin yardimcisi olsun su devirde.o makineden bizdede var hala kullaniyoruz hatta bende kendime almistim.buda onun elektriklisi iste tabi o makine kiyma vs cekmiyor sadece icli kofte icin kullaniliYor ama onu.tek basina kullanamiYorsun bir.kisi cekiYor diger yapiyor vs.elektikli olunca tek basina yapabiLiyorsun

İçli köfte harcı o kadar zor mu ya :/

Ben sadece Adanalı ve Antepli komşulardan ev yapımı yedim, çocuktum, tadı damağımda.

Yan sanayi ürünleri sadece günü kurtarır
15 kilo Eti, makine ısınmadan yapacak olursanız 4 günü bulur.
Onlar günlük 200 500 gram et için uygun.

Sanayi tipi de eve uygun değil.

En iyisi kasaplar

1 günlük eziyeti kasap yolunda çekin bence
100 lira tek kullanımlık alet yerine

Benim için kurban bayramı hiç dert değil aksine çok rahat mutlu Ve huzurlu oluyorum, eşim keser doğrar getirir gider hepsini dağıtırız sadece bir pişirmelik alırız çünkü kurbanın amacı bu, kurban demek dolaba et kıyma stoklamak demek değil.
Bence başka zaman için alın ama şu etleri dağıtın lütfen.
Edit: büyük baş kesiyoruz bir de.

İyi de durumu olmayanlara farz değil zaten. Farz olmasının amacı da durumu olanlar kesip de durumu olmayanlara dağıtsın diyedir.

Kurban eti 3 bolume ayriLir.1 bolum dagitilir,1 bolum eve gelen misafire ikram edilir,bir bolumunude kesen kisi ayirir.isteyen hepsini dagitir. Allah kabul etsin ne guzel dagitiyormussunuz.siz oyle yapiyorsunuz diye herkes oyle yapacak diye birsey yok. Kurban kesip hepsini dolaba doldurmuyorlar tabiiki ama onlar Oyle gormus oyle yasiyorlar.bende 8 senedir her yil cift kurban kesiYoruz Allah kabul ederse 2 kilo et kaldirmiyorum evime imkanim var sukurler olsun ama ben bu sekilde uygun gordum diye benim yaptigim dOgru siz miye boyle yapiyorsunuz demiyorum kimseye yorumunuz icin tesekkurler

ayri
İyi de durumu olmayanlara farz değil zaten. Farz olmasının amacı da durumu olanlar kesip de durumu olmayanlara dağıtsın diyedir.
ayrica durumlari pek yok ama yinede birsekilde ayaRlayip kesmek istiyorlar ayarladilarDa cok sukur.her yil kestik bu yilda keselim diye heves ettiler.oyle yorum yapiyorsunuz ki sanki kesip hepsini dolaba yerlestirecekler.su.an zor bir donemdeler ama kesmeyelim aman kalsin diyecek kadar degiller.bizler farkli dusunebiliriz ama yasli insanlar icin kurban kesmemek cok farkli hissettiriyor .neyse konumuz dagilmasin Allah herkesin gonlune gore versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…