- 6 Mayıs 2017
- 335
- 661
- 33
- 37
- Konu Sahibi pembebalerin
-
Ay oda kotu olur ya o kadar para verip ise yaramazsa.ama ins iyi birseye denk geliriz bakalim.aslinda bluehouse herkul modeli var oda su anda indirimde 400 tl aklimdan geciyorCanım ben arçelik aldım köfteyi çok güzel yapıyoda kıyma çekmedi sardı dolandı biz hiç kullanmadık fiyatı 400
Aslinda sizde haklisiniz ama biz hatayliyiz bizde surekli icli kofte vs yapilir ve tane hesabi degil bildiginiz tepsi tepsi.4 kardesi annem hepimize yapar gonderir sagolsun.buzluga falanda koyarlar o yUzdende istiyorum acikcasi biraz.daha fazla yorulmasin diye cok tesekkur ederim yorumunuz icin
koftenin dis harcini makinede yapiyoruz ic kiymasinida kendimiz hazirliyoruz sonra aparati var makinede son seklini veriyoruz yine youtubedan izleyebilirsiniz aslinda inanilmaz pratik oluyorIcli kofte harcini mi yapacak makinede yoksa kiymasini mi? Eger yilda bir defa kullanilmayacaksa tabi alinabilir neden olmasin. Ben sadece kurban bayraminda kullanilacaksa gereksiz bulurum :)
lar yorum yazarsa iyi köAy oda kotu olur ya o kadar para verip ise yaramazsa.ama ins iyi birseye denk geliriz bakalim.aslinda bluehouse herkul modeli var oda su anda indirimde 400 tl aklimdan geciyor
Ay oda kotu olur ya o kadar para verip ise yaramazsa.ama ins iyi birseye denk geliriz bakalim.aslinda bluehouse herkul modeli var oda su anda indirimde 400 tl aklimdan geciyo
evet canım gerçekten pahalı bütün markaların kullanıcı yorumlarına bakarsanız fikriniz olurAy oda kotu olur ya o kadar para verip ise yaramazsa.ama ins iyi birseye denk geliriz bakalim.aslinda bluehouse herkul modeli var oda su anda indirimde 400 tl aklimdan geciyor
O zaman a101 tavsiye ederim. Geçen sene yine getirmişlerdi ve arkadaşım almıştı. Memnun da kalmıştı. Fiyatı da uygun.Cok tesekkur ederim yorumunuz icin neden gereksiz olsun cok cok sagolun annemler biz abimler hep beraber buyukbas kesilecek bende sizin gibi dusunuyorum o yuzden memlekette kesip eve pek birsey getirmiYoruz cok az misafirlerimize ikram etmek icin getiriyorum malum kurbani gelen misafirlere ikram etmekte ayri guzel oluyor.ama annemler hepsini dagitacak imkanda degiller malum hayat sartlari bir kismini elbette dagitiyorlar ama evede kalsin istiyorlar.kasaplarda cok uzak cok yorucu oLuyor annemler tokilerde oturuyor sehir cikisinda kaliyor biraz
Onunda yorumlarina bakayim cok tesekkur ederimO zaman a101 tavsiye ederim. Geçen sene yine getirmişlerdi ve arkadaşım almıştı. Memnun da kalmıştı. Fiyatı da uygun.
Aynen haklisiniz hayat sartlari zor.maalesef Allah herkesin yardimcisi olsun su devirde.o makineden bizdede var hala kullaniyoruz hatta bende kendime almistim.buda onun elektriklisi iste tabi o makine kiyma vs cekmiyor sadece icli kofte icin kullaniliYor ama onu.tek basina kullanamiYorsun bir.kisi cekiYor diger yapiyor vs.elektikli olunca tek basina yapabiLiyorsunBence içli köfte harcı da hazırlanıp yıl boyu kullanacaksa güzel olur. Yeni modelleri filan bilemiycem ama eskiden bizde elle çevrilen döküm bir makine vardı ve cidden güzel çekerdi.
Şimdi artık herkes dini vecibesini yerine getirmek için az çok kurban kesiyor ve malesef et fiyatları filan o kadar uçuk ki yurdum insanı eti kurbandan kurbana görüyor. İstanbulda kuzu pirzola olmuş 90 lira. İnsanlar kurban etinin bir kısmını dağıtıp kalanını bir sene yiyor ne yapsın.
İyi de durumu olmayanlara farz değil zaten. Farz olmasının amacı da durumu olanlar kesip de durumu olmayanlara dağıtsın diyedir.Cok tesekkur ederim yorumunuz icin neden gereksiz olsun cok cok sagolun annemler biz abimler hep beraber buyukbas kesilecek bende sizin gibi dusunuyorum o yuzden memlekette kesip eve pek birsey getirmiYoruz cok az misafirlerimize ikram etmek icin getiriyorum malum kurbani gelen misafirlere ikram etmekte ayri guzel oluyor.ama annemler hepsini dagitacak imkanda degiller malum hayat sartlari bir kismini elbette dagitiyorlar ama evede kalsin istiyorlar.kasaplarda cok uzak cok yorucu oLuyor annemler tokilerde oturuyor sehir cikisinda kaliyor biraz
Kurban eti 3 bolume ayriLir.1 bolum dagitilir,1 bolum eve gelen misafire ikram edilir,bir bolumunude kesen kisi ayirir.isteyen hepsini dagitir. Allah kabul etsin ne guzel dagitiyormussunuz.siz oyle yapiyorsunuz diye herkes oyle yapacak diye birsey yok. Kurban kesip hepsini dolaba doldurmuyorlar tabiiki ama onlar Oyle gormus oyle yasiyorlar.bende 8 senedir her yil cift kurban kesiYoruz Allah kabul ederse 2 kilo et kaldirmiyorum evime imkanim var sukurler olsun ama ben bu sekilde uygun gordum diye benim yaptigim dOgru siz miye boyle yapiyorsunuz demiyorum kimseye yorumunuz icin tesekkurlerBenim için kurban bayramı hiç dert değil aksine çok rahat mutlu Ve huzurlu oluyorum, eşim keser doğrar getirir gider hepsini dağıtırız sadece bir pişirmelik alırız çünkü kurbanın amacı bu, kurban demek dolaba et kıyma stoklamak demek değil.
Bence başka zaman için alın ama şu etleri dağıtın lütfen.
Edit: büyük baş kesiyoruz bir de.
ayrica durumlari pek yok ama yinede birsekilde ayaRlayip kesmek istiyorlar ayarladilarDa cok sukur.her yil kestik bu yilda keselim diye heves ettiler.oyle yorum yapiyorsunuz ki sanki kesip hepsini dolaba yerlestirecekler.su.an zor bir donemdeler ama kesmeyelim aman kalsin diyecek kadar degiller.bizler farkli dusunebiliriz ama yasli insanlar icin kurban kesmemek cok farkli hissettiriyor .neyse konumuz dagilmasin Allah herkesin gonlune gore versin insİyi de durumu olmayanlara farz değil zaten. Farz olmasının amacı da durumu olanlar kesip de durumu olmayanlara dağıtsın diyedir.
koftenin dis harcini makinede yapiyoruz ic kiymasinida kendimiz hazirliyoruz sonra aparati var makinede son seklini veriyoruz yine youtubedan izleyebilirsiniz aslinda inanilmaz pratik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?