bayram uzeri kiyma makinesi derdi

pembebalerin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
335
661
33
37
becerikli hanimlar kurban bayrami zamani en buyuk dertLrden biridir sanirİm kiyma makinesi.annem ne zamanlardir istiyordu,bende surpriz yapmak istiyorum.kullandiginiz memenun kaldiginiz ev tipi kiyma makinesi tavsiyelerinizi alabilirmiyim.yorumlarda bazilari hic bulasmayin demis,kimi cok pratik demis.sizlerin fikirlerinizi ve tecrubelerinizi bekliYorum.
munecim lutfen ama lutfen konum biraz burda kalsin eminim baska arkadaslar icinde fikir olacaktir.seviyorum seni

Çok gereksiz bir yorum olmayacaksa ihtiyaç sahiplerine dağıtın hiç uğraşmayın. Yok ille bize kalsın diyorsanız kasaplar cüzi bir fiyata çeker gibi geliyor. Ona da yok derseniz ve reklama da girmezse bugün a101 broşüründe gördüm. Perşembe gelecekmiş.

a 101 e geliyo galiba bu hafta güzel baya domates icinde kullanıyolarr

Bulaşmayın olur mu,bence çok kullanışlı.Biz çocukken almıştı babam,markasını hatırlamıyorum,yıllarca kullandık.Aparatlarını temizlemekte zorlanıyordu annem biraz,ama şimdi makinede yıkanır.Sadece kurban için değil,tanıdık kasapların kestiği,yaylada yetişmiş dana eti alırdı babam,onu çekerdi.Yalnız et soğumuş hatta buzlukta soğutulmuş olmalı,yoksa bıçaklara çok sarıyor ve çabuk bozuluyor makine...

Ben genel olarak çevremden ve annemlerden biliyorum çok fazla et çekmiyor bu dışı plastik gibi olanlar çabuk bozuluyor kasaplardaki gibi demirden olanlar iyi.

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin neden gereksiz olsun cok cok sagolun annemler biz abimler hep beraber buyukbas kesilecek bende sizin gibi dusunuyorum o yuzden memlekette kesip eve pek birsey getirmiYoruz cok az misafirlerimize ikram etmek icin getiriyorum malum kurbani gelen misafirlere ikram etmekte ayri guzel oluyor.ama annemler hepsini dagitacak imkanda degiller malum hayat sartlari bir kismini elbette dagitiyorlar ama evede kalsin istiyorlar.kasaplarda cok uzak cok yorucu oLuyor annemler tokilerde oturuyor sehir cikisinda kaliyor biraz

Icli kofte falanda yapiyormus sanirim anneme bUyuk kolaylik olacak.genelde hep ayni seyden sikayet edilmis etin soguk olmasi gerekiyor denmis Ona dikkat ederiz artik cok sagolun yorumunuz icin

Icli kofte falanda yapiyormus sanirim anneme bUyuk kolaylik olacak.genelde hep ayni seyden sikayet edilmis etin soguk olmasi gerekiyor denmis Ona dikkat ederiz artik cok sagolun yorumunuz icin
Bizimki gayet profesyoleldi,demirdi hatırladığım kadarıyla,içli köfte sucuk doldurma vs yapılabiliyormuş ama bizde içli köfte yok,kıyma ve salçaya kullanmıştı annemler,babamda sucuk denemişti.Benimde yok,ama gerekli aslında,bir düşüneyim bende:)

Canım ben arçelik aldım köfteyi çok güzel yapıyoda kıyma çekmedi sardı dolandı biz hiç kullanmadık fiyatı 400

Canım ben arçelik aldım köfteyi çok güzel yapıyoda kıyma çekmedi sardı dolandı biz hiç kullanmadık fiyatı 400
Etin zarları ılıkken yapışkan gibi oluyor,birbirine ondan dolanıyor,kasaplar soğutarak getirin diye öğütlüyor,bir de öyle deneseniz...

Etin zarları ılıkken yapışkan gibi oluyor,birbirine ondan dolanıyor,kasaplar soğutarak getirin diye öğütlüyor,bir de öyle deneseniz...
Denedik canım olmadı bekletik biraz buzlukta yine olmadı domates salçası yaptım köfteyıde çok güzel yapıyo ama kıyma yok olmadı

Bana da biraz gereksiz geliyor senede bir defa et kiymak icin makine almak.
Biz burda kasapta cektiriyoruz.
Aslinda sizde haklisiniz ama biz hatayliyiz bizde surekli icli kofte vs yapilir ve tane hesabi degil bildiginiz tepsi tepsi.4 kardesi annem hepimize yapar gonderir sagolsun.buzluga falanda koyarlar o yUzdende istiyorum acikcasi biraz.daha fazla yorulmasin diye cok tesekkur ederim yorumunuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…