merhabalar
5 yıllık bi ilişkim wardı son 9 ayı nişanlıydık.4 yıl cok iyidi nişanlılık berbattıı.her şey sorun olmaya başladı.gecen ramazan bayramında ailerin yanında kavga ettk dediler bitriceksnz bitirin. nese arayı düzeltk bu arada bnm aileme ona onun aileside bana biraz tepkiliydi bu konuda.nese gecti zaman bn bayrama geldm birinci gün akşamı dışarı cıklaım dedm o bn kardeşim tmm dedk cıktık.parası yokmuş bana dediki beraber ödeyelm bn sinemayı ödicekmişim o da kahveleri.bnde de para yoktu ama kredi kartı war nese sinemaya geldk bana sen ödemicekmiydin dedi bende tmm uff be öderm dedm bu lafa bozuldu küstü.bni kardeşime rezil etti sustu durdu bn de dayanamadım kızdım tartıştık küstük. sabah oldu suratı asık annem nie böyle dedi bnde durumu kurtarmak adına yalan söyledm.
2.günüde herkes bana kayınvalidengl nezamn gelicek die sordu bnde bilmiyorum dedm babam darılmış insan bi gelir bizi de adam sayar dedi gerci bırakın gelmeyi telefon bile etmediler bayram için.bu durumu ona bahsettm hiç bir talebim olmadı sadece herkes bana soruyor bnde sıkıldım gelmıcekmı sizinkiler dedm suratı yine asıldı tartıştık.babamın yol parasını koy cebine de gelsinler dedi bana. 2.günü de kötü gecti.
3.gün köye gttk bizim köye gitmeden önce annem dünürler için köyden fasülye alallım demiş babamda ne dünürü insanlar tenezzül bile etmediler bizi aramayı bize gelmeyi diye.kızmış.bunu O na söyledm.surat asıldı bilmiyorum gelmzlerse gelmesnler napcan sen dedi bnde bşir şey istemiyorum zor duurumda kaldım dedm köye gttk suratı beş karış babam kızdı bu eve geldk o indi arabadan bu ne hal böyel bi sorun mu war suratı astı öyle dedi bnde anlattım ailesinin gelip gelmeycegni sordum o yuzden dedm babam da zorla olcak iş değil isteyen gelir geeeeelmez boşwer dedi.
bayramın son günü dünden beri küs oldugumuz için arayı yumuşatayım die mesaj attım bize gel diye oda sen carşıya gel dedi bn de annem izin wermıyor dün babamı kızıdrdın suratı asarak hata yaptım gel düzeltelm arayı buraya gel dedm.
burda kaoptu olay way bn hata yapmadım yüzümü güldürmeyen sensn.beni mutlu edemiyorsun.hep ac gözlüsün hayatımdakı en büyük hata ben mişim saydıda saydı örfünez adetine başlıcam kendinizden soğuttunuz beni bn suusyoru m o sayıyor sonra herzamnki gibi sölücem anneme bitsn bu iş dedi bn daha kendimi anlatmaya calışırken dinlemedii kriz gecrdm erkeksen gel bbabama söyle dedm VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dedm bundan sonra btti herşey sen bana bunu dıosyan btti her şey annemi arayıp sölücem dedi hemen söylemiş anneside yüzükleri bilezkleri wersnler demiş.werdk eşyalarınıda topladık werdk.
bizim sonumuzda böyle oldu 5 yıl emek werdm ama btti simdi bu durumla nasıl başa cıkacaım bilmiyorum yardım edin