sende de hata var.. ailesinin saygısızlıkları terbiyesizlikleri yüzünden çocuğu rencide edip durmuşsun.. e o ne yapsın ? gelirken neden Bişey getirmedin demişsin, getirmemişse neden getirmedin diye sorulmaz, Böyle şeyler direk söylenmez, gururunu incitirsin adamın.. dolaylı olarak söylenir ima edilir Bu tarz şeyler.. parası yoksa yoktur, azıcık anlayiş lazım.. çok Bunalmiş hak da vermedim değil.. sen eğer Barişmak istiyorsan arayip küfür etme artık, ya da allahından Bul tarzında cümleler kurma.. sürekli sinir krizleri geçirmişsin ve çok agresif davranmışsın.. cidden gözünü korkutmuşsun.. yani ne diyim, dişardan Bakınca Böyle görünüyor.. düzelmesini istiyorsan önce kendini eleştir, hatalarını telafi et.. tek taraflı mı Bu hatalar, asla.. o da sütten çıkma ak kaşik değildir illa ki.. ama haklı da olsan verdiğin tepkilerle hep haksız duruma düşmüşsün..
kendimi ancak şu konuda eleştiryorum en sonunda o kelimeyi kullanmasaydım ama beni bunaltan daraltan kendisi onun yüzünden sinir krizleri gecirdim.onun sözleri yüzünden söyledim.
gerci birlikte oldugu insanı böyle bi konuda bırakıp gidiyorsa gercekten yaptıgı şerefli bir davranış değil..ben bunu ya da biz bunu haketmedik 5 yılı bir saniyede bitiren kendisi ben değilim