bayram günü bitti her şey.

kendimi ancak şu konuda eleştiryorum en sonunda o kelimeyi kullanmasaydım ama beni bunaltan daraltan kendisi onun yüzünden sinir krizleri gecirdim.onun sözleri yüzünden söyledim.
gerci birlikte oldugu insanı böyle bi konuda bırakıp gidiyorsa gercekten yaptıgı şerefli bir davranış değil..ben bunu ya da biz bunu haketmedik 5 yılı bir saniyede bitiren kendisi ben değilim

diyorum ya zaten kendisinin de payı vardır senin Bu denli sinirli agresif davranmanda.. ama haklıyken haksız duruma düşmüşsün canım.. hani tepkilerin daha kontrollü olsaydı, öfkeni daha güzel kontrol edebilseydin sen haklı görünürdün herkesin gözünde.. eğer hala kararlıysa kendi Bilir. daha nişanlıyken sana tahammül edemiyosa sabır göstermiyosa evliyken daha mutsuz olurdunuz. ama iyi kötü Bi geçmişiniz var keşke Biraz daha ılımlı olsanız da düzelse herşey.. ne Bilim üzülüyorum Böyle uzun süreli ilişkiler saçma sapan nedenlerle hele de aileler yüzünden yapilar gereksiz tartişmalarla Bitince.. aileler ilerde kapini kapattiğinda el olacak walla onlar için sevdiğin insanı kırmaya üzmeye değmez.. hepimiz neler yaşiyoruz ama çoğu zaman susuyoruz sevdiğimiz insana Bişey Belli etmiyoruz.. Ben çok iyiydim annesiyle falan ama son zamanlarda kadın resmen taktı Bana.. sadece Bana mı, anneme taktı kadın.. resmen kaynanalık yapiyor, geçen Bi laf etti yeminle kan Beynime siçradi.. güldüm geçtim sözlüm de Bozuldu.. ama yemedim onu.. annen şunu niye dedi Bunu niye dedi diye uzatmadım çok hoşuna gitti, gerçekten uzatmadiğin için aramızı Bozmadiğin için teşekkür ederim dedi.. eskiden yani Bi 5 sene öncesinde Ben de Başkasıyla nişanlıydım ve ailesi yüzünden çook tartısırdık.. huzurumuz Bozulurdu.. annesi yüzünden ona soğuk davranırdım, hıncımı ondan çıkarırdım, ne oldu kavgalar Bitmedi düğüne 1 ay kala nişan Bozuldu.. şuanki ilişkimde aynı hatayı yapmam.. kaynanamın patavatsizliğinin, saçma sapan sorularının, cazgirliğinin, edepsizliğinin faturasını ASLA sözlüme kesmem !!! aramıza üçüncü Bi kişi asla giremez ya asla.. annesinin cahilliği sözlümü Bağlamaz.. Bu yaştaki kadına terbiye mi versin haşa ! o da öyle ne yapalım ? hiç konusu Bile geçmez aramızda.. görümcemle dertleşirim en fazla. ona Bazen yakınırım, o da Bana.. ama sözlümü hiç kariştirmam.. ona şikayet etsem Bu sefer o gerilecek, gerilen adam Beni gerecek aşkımıza olacak olan.. inşallah en hayırlısı olsun senin için.. ele karişmak çooook zordur canımbenim.. sabırlı olacaksın olgun olacaksın gerektiğinde susacak içine atacak göz yumacaksın.. yoksa ilişkin yipraniyor yok yere.. o güzel masum aşkınız zedeleniyor..

tam bir ay gecti
nişanı attıktan bir hafta sonra başka birisyle ilişkisi war diye yazmış face(face kapatmıştım bilmiyordum) ben bunu 2 hafta sonra öğrendim hatta sabahında seni özledim diye mesaj attım o bana hayatımdan cıktın bn başka birisyle birlikteyim dedi
ben bunu faceden öğrendim hastanelik oldum
birlikte oldugu pislk bn onun yeni nişanlısyım,senin için üzgünüm dedi bana rezil
o an koptu bndeki her şey tamamen onu silmek için elimden geleni yapıyorum psikolojımı bozdular Allah büyük onlarda bulur elbet yaptıklarının cezasını.
buarada ailesi hiç aramadı yeni nişanlısı onun ablasının eski komşusu
eskiden beri o kızın onda gözü warmış ve ablası o kızı kardeşine istemiş ben bunu biliyordum ben den önce oldugu için bişi dememiştim
yani her şey apacık ortada insan bir haftada nasıl bir ilişkiye başlar anlamıyorum aldattı beni şerfszzzz..Rabbim bana o kelimeyi boşuna söyletmemiş..
hala bazen anlamıyorum nasıl oldu nasıl yaşandı bunlar diye..
nefret ediyorum onlardan..Rabbim bi an önce onu alsın içimden ki zerresi daha canımı acıtmasın..

her şer de bir hayır vardır diye boşuna dememişler.Adamın gerçek yüzünü görmüşsün. demekki siz nişanlıykende kızla görüşüyormuş yoksa bir anda nasıl olsun.inş. bir an önce atlatırsın..

arkadaşım daha kötüsünü düşün ve şükret. ya sen bu adamla evlenseydin ne olacaktı. boşanmak nişan atmaktan çok daha zor bir durumdur. yuvan yıkılırdı o zaman. böyle düşünerek içini ferahlatmaya çalış. şunu da unutma: her zaman bizi bizden daha çok düşünen bir güç var.

Rabbime sığındım O büyük
elbet wardır bir hayır bunda da benim bilmediğim.

senin ona VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs demen sadece bahaneymis, kimsenin ahi kimsede kalmaz merak etme, senin mutsuzlugunun gozyaslarinin uzerine bir iliski baslatmasinin hesabini Rabbim ins tez zamanda sorar.
Sende artik onune bak canim. Allah hayirli ve cok daha iyi huylu ahlakli ve yakisikli birini cikartir karsina insallah..

ah bacım ahh.. Allah sabır versin sana. kendimi senin yerine koydumda, çok zor. zamanla hepsi geçecek ileride bu hallerine güleceksin iyi ki olmamış iyi ki yakmamışım başımı diyeceksin. senin ki sevgi değil aşk değil , bağlılık , alışkanlık be bacım.. (affına sığınarak) sevilmez be böyle adam.. gerçi gönül bu ya..
insan 15 liralık bilet parasını ödeyemiyorsa niye evlenmeye niyet edip nişanlanır niye dışarı çıkma teklifinde bulunur ki. o bahane aramış canım benim bayramda da insan hadi gelemedi diyelim telefonda mı yok insan yerine korda ararlar. aileside istememiş seni belli ki hemen yüzükleri, hediyeleri istemiş, hiç yapıcı olmamışlar.
ona ait ne varsa yak ve izle.. yada uzak bi çöpe at uzaklaş arkana dahi bakma.. inan iyi gelecek. ve yeni insanlar tanımaya calış, onu face te takip etmeyi bırak daha çok canın yanar..
unutmak en büyük cezadır canım, unut gitsin kendini üzersin. değmez canım benim hiç kimse senden değerli değil. hemen birini bulmuş zaten bak, belki de hazırda vardı.. boşverr kurtulduguna dua et sen güzelim üzme tatlı canını..

evet bahaneymiş..inş Rabbim büyük tez zamanda
tşkler cnm
kimseyi istemiyorum yanımda canım öyle bir yandı ki..ne kendime ne de insanlara güvenim kaldı..Onların da canı yansın isityorum vicdan azabı ceksinler istiyorum.

saol cnm..tek ilaçım zaman biliyorum doktor ilaç verdi ilaç içince gecicekmiş gibi geliyor ama zaman gecmıyor..
ben ilk kez sevdim her şeyi onda öğrendim güvendim inandım onu bana kattım aileme soktum
değdi mi hayır nerde verilen sözler yaşanılan onca güzel şey.
ama bunların hesabı zor olucak hakkımı helal etmiyorum hiçbirine hepsinin canı cehenneme..

Allahın sevgili kuluymussun.bence sadaka cıkar.aynı olayı yasadım.ilk zamanlar işe gıderken keske bır araba carpsada bu kotu ruya bıtse derdım.ama sonra bambaska bır ınsan hayatıma gırdı.sımdı sukredıyoeum.iyiki onla evlenmemısım.hayatım bıterdı.simdi çok mutluyum allah senı de en kısa zamanda mutlu etsın.esım mukemmel bır ınsan.eger ayrılmasaydım esım olmayacaktı.herseyde bır hayır vardır ve sakın uzulme her son bı baslangıçtır.artık zamanını bos uzuntulere harcama arkadasım çunku acı gececek.

maaşımı alayım yapacagm bir şeyler. gecicek demi
başkasıyla birlikte oldugunu öğrendgm an bitiridim kafamda ama anılar yaşanmışlıklar bırakmıyor peşimi
yenilmicem bunlara o beş parasız insanlar üzmüyor beni
karşıma iyi birisi cıkar mı bilmem ama he rşeyin hayırılısı vardır bi bildiği Rabbimin..

o anıların ılerde sana zaman kaybı gelıcek.tabıkı gecıcek allah unutma duygusu bıze yasayabılelım dıye vermısş.aynı durumdayken bı arkadasımda bana gecer derdı bende ıcımden sen ne anlarsın derdım.ama sımdı dogru soylemıs dıyorum vede hiç birsey ıçın bu dunyada uzulmeye degmez.sen herzaman ustunsun bu yuzden kendıne deger ver deger verkı sanada deger versınler.

söyledgnz her şey bnm için cok önemli teşekkür ederim cnm..inş tez zamanda gecer..

okurken şoka girdim resmen yol yakınken bittiği iyi olmuş cnm senin için hayırlısı olmuş boşver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…