bayram günü bitti her şey.

allah yardım etsin sorunlarımız nerdeyse aynı ...nasıl kadermiş bizdekide ..bayramımız zehir oldu Allah yardım etsin hayırlısı neyse o olsun .okadar seneye yazık..insan cok üzülüyo

umarım siz ayrılmazsınız..

demiş ki saygı bittiyse her şey bitmiştir..

çok kavga ettik kavga sırasında denilen bütün lafları hazmettik barıştık kızgınlıka söyledk diye şimdi bn şerefsz dedğim için saygısız oldum kendi hiç bir şeyi kabul etmedi zaten..bunuda etmicek ..geri dönmez artık

bende nısan attım caım 30 ekımde nısanımız oldu yanı okadar kısa surede attım nısanı,suan cok uzgunum

bizde ayrılıgın eşigindeyiz işte canım bilmiyorum ....
ama bence senin nişanlın seni gercekten seviyosa ilişkinizi bikez daha gözden gecirir..ikinize bir sans daha verir.. hayırlısı olsun artık sıkma canını ..
uzun gecmişinin olması evet cok cok zor sizinde 5 seneymiş..bizimde 5 seneye yaklaşıyo 4;5 . inşallah hakkımızda hayırlısı olur .Allah büyük sıkma canını .

geri dönerse ona dönmeli miyim ben seviyorum ama ailem istemiyor artık döner mi ki bilmiyorum kafam hala yerinde değil..

bence de

aileleri çokmu işin içine karıştıryosunuz acaba?

bilmiyorum bilmiyorum ne yaptım ne ettim bilmiyorum..
bu olaydan sonra onlardan ne arayan ne soran oldu bu sizce normal mi?

Valla nişanlılık zor bir süreç biz de bu sene okullarımızı bitirdik ben kpss kursuna başladım o da askere gidecek bir ara askere gitmeden nişan filan mı yapsak diye düşündük ama nerdeyse 1,5-2 yıl nişanlı kalmak zorunda olacaktık sonra baktım bu iş 2 yıl çekilmez hem şu an işlerimiz de hazır değil gerçi sadece nişan yapacaktık işsiz güçsüz evlencek halimiz yok ama etraftan hemen herkes konuşmaya başladı bile baktım ben zaten zorlu bir sınav sürecine giriyorum bir de yok sen geldin ben gitmedim , yok şunu aldınız bunu almadınız hiç uğraşmıcam. Ben sınavıma yoğunlaşıcam dedim ve evlenmeden 4-5 ay önce işlerimiz filan da tam yerine oturunca kimseye de laf söylemek düşmeyecek bir zamanda yapmaya karar verdik. Ailerimizin de ilişkimizden haberi var kimse de bir zorlama yok yaşımız da daha genç ben 22 o 25 yaşında. Sizin durumunuzda aslında işleriniz de varmış hala cebinde neden para olmaz bir erkeğin benim aklım almıyor. Bir sinema ne kadar yani iki kişi toplasan 20 tl yemek ye bir de 20 tl ıvır zıvır 50 tl günlük harcarsın o da zaten hergün buluşmayınca sorun olmamalı bence haftada 1 ya da 2. Siz geleceğinizi düşünün aileler filan bu kadar işin içinde olmamalı bir de evlenen sizsiniz.

tam bir hafta oldu dayanamadım aradım sesini duydum agladım teli yüzüme kapattı 2.ye aradım bşi sorcam değdimi yaptıklarına dedim senin sucun dedi başka bşi söylemiyorsan kapatıcam işim war dedi bşi diyemedim kapattı .3.ye kendisi aradı evine gitmiştim ondan gizli evime nasıl girdin bir daha gelme evime sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum hayatımdaki en büyük hata sendin dedi,gercekten adam mdeğilmiş dayanamadım yine VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dedim bu kez hak ettiği için.beni ortada bırakıp gittiği için.Allahından bul..ben den gönlümden hayatımdan uzak dur...

canım seni çok iyi anlıyorum ama üzerine çok düşmüşsün benim gibi aynı hatayı yapmışsın ama bırak sakın ama sakın arama birdaha ettiğini çeksin inşallah bende aynılarını yaşadım haksızlık yaptı bana resmen ama mazlumun ahı yerde kalmaz canım biz mazlum durumundayız mutlaka ettiklerini çekeceklerdir için rahat olsun

aradan 4 gün gecmişti dayanamadım içimdekileri söyleyim dedim ama nafile aramam bir daha tel numaramaı değiştircegm..ama hatıralara yenik düşmüyor değilim..nişanlımıyıdın sen de cnm?bu daha zor bir durum ailemi düşünmek zorundayım onları üzmemek için güclü olmaya calışıyorum unutmak istiyorum bazen istemiyorum
inş canımı yaktı onunda canı yansın.

bosver be bacim ooo birde yuzune bunlari soylemesine nasil tahammul ettin..kadir gecesi dogmussun valla bide evlendikten sonra bunlari yapsaydilar aman allah korusun

kızım 5 yıl boyunca tanıyamadınmı hesabı kadına ödeten erkekten ne beklersin parası yoksa gitmeseydi ayrıca sen kendini yağının altına vermişsin sürekli kendini ezdirmişsin bırak giden gitsin seni de elini öpen alsın ne takılıyorsun canın yanar sonuçta 5 yılın verdiği bir alışkanlık var ama unutursun eğer düzelecek gibiyse sen kendini ezdirme bundan sonra o senin peşinden dolansın Allah kolaylık versin

bosver be bacim ooo birde yuzune bunlari soylemesine nasil tahammul ettin..kadir gecesi dogmussun valla bide evlendikten sonra bunlari yapsaydilar aman allah korusun

ilk erkek arkadaşımdı ilk elini tutup başımı omzuna yasladığım belki de ilk oldugu içindir
cok sinirliydi hep sinirine werdim söyledklerini siniri gecnce düzelirdi o yüzden ama ben kendimi perişan etmekten başka bişi yapmazdım.

düzelmez artık
alttan aldım onu kaybetmemek için son zamanlar hep tartışmaydı anlayamadan bitti hala da inanamıyorum..
nişanı attı ailesinden kimse aramadı bile demekki onlar da istemiyormuş beni..

inş hayırlısıyla atlatırım bugünleri..

sana ilk erkek arkadasimin ne yaptigin soyleyimmi askerdeydi geldiginde evlenecektir onun gozuyle tabi bir seye tartistik bana ne var ne yok butun hediye mektup ivir sivir ne varsa gonderdi..2 sene gorustuk ama ayri sehirlerdeydik..oyle sana bu kadar zaman vakit ayirdim sen boyle yapiyorsun...direk gonderdiklerini bendekileri itinayla parcaladim tek parca esya birakmadim hatirlatacak..hepsini cope attim..1 ay sonra falan simdiki esimle tanistim...allahim sana sukurler olsun diyorum iyiki iyiki bana herseyi gondermiste kafasinda bitirmis..yoksa masallah boyle bir insanla tanisamayacaktim..8 senedir beraberis bunun 3 senesi evlilik..keske o 2 sene yine onunla olsaydi..sonra lavuk ariyor bana diyorki uzgumun geri don sevgilim var dedim ayril bana geri don oldu sen pireye kiz yorgan yak..allahin kulu ceviremedi yolumdan beni tobe rabbim yine buyuk soz olmasin... beni istemeyeni ben hic istemem dedim..hic telefonuna falanda cikmadim 2 sene mail atti ulasamdigi icin don geri diye...bir tanesine bile karsilik vermedim...

anladım senin için hayırlısı öylemiş belki benim için de hayırlı bir olaydır bu ama şuan onu düşünemiyorum..
aradım duydum o lafları bir daha aramam zaten ..

sende de hata var.. ailesinin saygısızlıkları terbiyesizlikleri yüzünden çocuğu rencide edip durmuşsun.. e o ne yapsın ? gelirken neden Bişey getirmedin demişsin, getirmemişse neden getirmedin diye sorulmaz, Böyle şeyler direk söylenmez, gururunu incitirsin adamın.. dolaylı olarak söylenir ima edilir Bu tarz şeyler.. parası yoksa yoktur, azıcık anlayiş lazım.. çok Bunalmiş hak da vermedim değil.. sen eğer Barişmak istiyorsan arayip küfür etme artık, ya da allahından Bul tarzında cümleler kurma.. sürekli sinir krizleri geçirmişsin ve çok agresif davranmışsın.. cidden gözünü korkutmuşsun.. yani ne diyim, dişardan Bakınca Böyle görünüyor.. düzelmesini istiyorsan önce kendini eleştir, hatalarını telafi et.. tek taraflı mı Bu hatalar, asla.. o da sütten çıkma ak kaşik değildir illa ki.. ama haklı da olsan verdiğin tepkilerle hep haksız duruma düşmüşsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…