yasım 23 kucuk mu bilmem ikimzde devlet memuruz peşin param yoktu ama kredi kartıylada ödenebilirdi nese ordaki sorun ben elime cebime atmayınca başladı..
bizim kavgalarımız hep büyük olurdu her kavgadaa annengile söyle wer yüzüğü oldu bn derdimi anlatamadım beni dinlemedi bnde krizlere giriyordum sacımı yolmalar kendimi yerden yere atmalar.sonra barışıyorduk ama bu kez olmadı ben dayanamadım şerefsız dedim oda hemen bitrdi.ailesi de hemen yüzüğü bileziği al btsn bu iş demiş.onlardan arayan yok demkki onlarda böyle olsun istiyorlarmış..
ayrıca ben bayramda gidin gelin demedim gecen bayram tartıştıgımız için içinde oldugum baskıyı anlattım küsmedim surat asmadım ama o bana küstü surat astı.gelsinler bu bayram demedim gelceklermi dedm bu durum onu cok sıkmış bayramın 3.günü surat astı 4.günü bize gel de arayı düzeltelim dedm ben hata yapmadım hep siz biliyorsunuz her şeyi diye başladı..o terk etti geri döner mi bilmem ama bnm ailem sevndi bile bu duuruma ..beni soran yok ben salak aşık hala seviyorumbana o kadAR şey demesine ragmen..
Pinti bir adamla ömür geçmez parasını ailesi yiyordur,bozulduğuna üzülme
iyi yada kötü 5 yıl yaşanmış ve bitmiş:26: çok uzun zaman :26: üzülmeyin herşey olucağına varırbu saatten sonra size gri dönse bile aileniz asla kabul etmez gibi geldi bana :44:
etmez ama bn mutlu olacaksam bişi demezler herhalde..
koca 5 yılı tükettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?