Mrb arkadaşlar yaklaşık 5yildir evliyim ..10bayramdir fix bı Hayri olmayan yolda görseler selam vermeyen akrabaların evlerine eşim daha da çok kendi annem tarafından zorlanarak mecbur birakiliyorum çeşitli bahanelerle .. isteyerek gittiklerini dışında hiç istemediklerim var kendi tarafımdan da dahil .. ya çocuğumun konusamamasi ,ya işsizlik ,ya altını bezlemem ,hep eksikliklerin muhabbet konulari.. ben de karşı tarafın eksiklikleri üzerinden laf çarptığımda ya annem ya eşim küsüp bana trip atıyor .. kendi akrabalarım da dahil ..33yasindayim örnek vereyim mesela geçmişte bir sıkıntı yaşadığım veya ailece gorusmedigimiz birinin evine annem tarafından yok öyle olmaz şöyle olmaz diye zorla götürülüp .. yüzüme çocuğun çok sevimli sana benzemiş diye söyleyen birinin evine annem baskısıyla gttim .. yine kendi annem kuş olduğu yollarca konuşmadığı birini kendi düğünümde zorla cagirttirdi altın borcu varmış kadının .. kadın telefonda beni dovmekten beter etti eşiyle kapıya altınını yolladı ..beni masa olarak kullanmasından bıktım surekli beni asagilayip uzeirmde hakimiyet kurmaya çalışıyor önceki konulardan bilen bilir geçenlerde evime geldi. Evim temizdi çocuklu biriyim ona rağmen evin b.k goturuyo vs vs dakikalarca söylendi gitti (kendi benden kat kat dağınık ,pis) ,önceki konulardan kıl alma mevzusunu bilen bilir neler neler yaptı ..kardeşleri dünya lafı söyler asla cevap vermez yeğenler neler neler yapar benim giyimine dahi karışıyor .. terör estiriyor .. kocam karışmaz o karışır .. görüştüğüm samimi olduğum kişilere bile karsiiyor yok onla horusme seni kullanıyo ,kötü gün dostu değil o ,ondan fayda gelmez vs vs.. bayramlarda özel günlerde tatlı ,dolma vs yaparım kaynanama götürürüm misafirleri çok diye ona bile laf söylüyor alınması kat diye onlara da yapıyorum mesela .. ona çok onlara az gtti diye laf sokuyor halbuki o evde üç kişi var diğer yerde 50 kişi yiyor onları .. kendi akrabalarını kuzenlerini ,saydirmak için elindne geleni yapıyor .. geçen bayram kaçtım eşim çalışıyor dedik gtmedim onun kendi köyüne ne hayirsizligim kaldı ne insafsizligim.. eşimin tarafinda da çok iyi değil durumlar ama bu kadar da değil .. bir bahane laizm bayramda annemi atlatmak için bulamıyorum .. bu arada bazı gezmelere eşim ve benim arabama biner takılır bizle gezmek ister .. ne yapacağım bilmiyorum