Bayram bayram üzüntüden her yerim ağrıyor

hee kız tarafı mı istekli diyorsun yaş farkı yüzünden mi ?
Onlar aralarinda gayet anlasmislar bunun nisanlisi yanasmamis muhtemelen
Onuda is,Saglam marka bir araba ev biseyle hamlayabilirler eski turk filmlerinde o sevgimi satin alamazsinizlar

Bende buna benzer bir hikaye var
Sonunda mal mulk kalmadi surunuyorlar o ayri
Ustelik erkegi nisanlisindan ayirip halasinin kizina verdiler

Son düzenleme:
Eh yazlık evde kalmak zorundalar mıymış?
İlla tatil gerekiyorsa gidip 2 gün otelde kalıp gelsinler
Oh ne ala hem karnım doysun hem pastam dursun
Nişanı da düğünü de saklayacaklarmış sırf orda kalmak için
Ne saçma
Nişanlının tepkisi daha saçma
Ben yaşadıklarımdan şunu anladım
Eş ailesinden biriyle sorun yaşadığında o an tepkini vereceksin
İçine atıp sonradan eşe nişanlıya söylediğinde asla ama asla ailesine kızmaz kötülemez
Kötü olan sen olursun
O yüzden dan dan söylcen ne varsa

Daha beterlerini de yapabilirdi anası demek bu resmen.

Bildiğiniz yiyici bunlar.

Konu sahibi, kaç canım, kaçççççç.

Kaliteye bak ya yazlığa beleş gelmişler diye üfff herşeyin farkındasın ne güzel iyi düşün....

Aklıma birşeyler geliyor.....

Acaba nedir nedir? Valla benim aklima net bir sey gelmiyor ne yalan soylim ama film gibi olaylar duyunca adamin tepkisi bana anormal geldi.konu sahibinin de dikkatini cekmis ki konuda bu ayrintiyi yazmis.
Yoksa insan o yazliga gitmeye utanir.

Bence madalyonun dolu penceresinden bakın. Erkek arkadaşım beni istedi, beni aldı. O kızda geride kaldı deyin, kayınvalide diye susmak zorunda değilsiniz. Böyle tattli sert soylebilirsiniz. Bir erkek istediği yaşta ailesinin evinde kalabilir. O yorumları takmayın. Sevginizi, ilişkinizi doya doya yaşayın. Takmayın erkek tarafını (=

Konu sahibi arkadaşım olayı biraz daha anlaman (nasıl bir ilişki yumağı içine girmeye çalıştığınız) ve erkek arkadasina meramini anlatmak için verdiğin çabaya son vermen için yaşadığınız olayı rolleri değiştirerek yeniden kurguluyorum. Erkek arkadaşın ve ailesi babanin karşısına çıkmış ..Allah'ın emrini okumuşlar ...baban "yalnız bu ev bir arkadaşımın evi ,ben kira vermeden oturuyorum çünkü onun da bir oğlu var...bizim kızda da gözleri -gonulleri var,aslında bizim kiz da o delikanlıyı secsin isterim hayatı kurtulur ...birazdan buraya gelirlerse istemeye geldiginizi söylemeyeceğim ayıp olmasın şimdi malum kira vermeden oturuyoruz ...sizi x diye tanıtacağım siz de yalanimi onaylayın! " dese sence babanin sözleri patavatsizlik olarak mi yorumlanir yoksa erkek arkadasinin ailesi babanın yüzüne karşı "genisliginiz bize uymaz" diyip hatta okkalı bir küfür edip kalkar giderler mi?

İğrenç bir zihniyetleri var. Siz de ana kız ne diye saf saf dinliyorsunuz? Hadi sizin nişanlınızı kaybetme korkunuz var diyelim, anneniz nasıl bir şey diyemedi hayret. Adam bunun için annesi adına özür dilemeyip, haddini bildirmiyorsa çekeceğiniz var demektir.

Acaba nedir nedir? Valla benim aklima net bir sey gelmiyor ne yalan soylim ama film gibi olaylar duyunca adamin tepkisi bana anormal geldi.konu sahibinin de dikkatini cekmis ki konuda bu ayrintiyi yazmis.
Yoksa insan o yazliga gitmeye utanir.
O kadın adamdan elini çekmemiş işte. Adamın ailesi deli gibi korkuyor '' Onun evinde Albatrosanda yı ağırlıyoruz duyacak '' diye. Albatrosanda net bir şekilde istenmeyen gelin. Altlarındaki yazlık gidecek diye telaşa düşmüş yiyici aile. Adam galiba o kadını kendinden büyük diye istememiş. Ama O Ozzgeee nin de dediği gibi lüks bir spor arabaya tav olur. Bu iş devam ederse çok rezil şeyler yaşanacak gibime geliyor. Adamın annesi Albatrosandanın yanında böyle konuşacak kadar ileri gitmiş zaten, oğlunu zengin kadınla evlendirmeden rahat etmez o.

Zaten düğün yapmayı düşünmüyorlar ki, konu sahibi gitsin diye uğraşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…