Bayram Bayram kv

Aynen çalış çabala para ver, peşinde koş, hizmet et, kendi evinde rahat etme fikrin sorulmasın üstüne üstlük kızdığım mevzu bu

Teşekkür ederim tercüman olduğunuz için

Ya içime sinmiyor yaptığı iş de yemek de temiz biri değil

Siz çalıştığınız için size zor olur gerçekten Allah yardımcınız olsun ama eşinizin size sormadan böyle bir şey demesi çok yanlış ya erkekler neden böyle yapar anlamıyorum hayat arkadaşısınız sonuçta ortak karar vermek lazım

Diğer kardeşler yanaşmıyor hazır mutfakta istemiyor istediği gibi yaptıracakmış mutfağını gözler de sıkıntısı yok sadece biri pisliğini söylediğinde görmüyorum diyor

Hiç bir mal mülk verilmedi herşeyi kendimiz yaptık üstüne

Teşekkür ederim tercüman olduğunuz için
Rica ederim.. bence sizde bi ortamı olduğunda herkes 2000 versin istediğin gibi yaptır mutfağını anne dersiniz.. sen ne borca gidip para biriktirmekle uğraşıcan 3 oğlun varken diyin o eltinde orda olsun..

Rica ederim.. bence sizde bi ortamı olduğunda herkes 2000 versin istediğin gibi yaptır mutfağını anne dersiniz.. sen ne borca gidip para biriktirmekle uğraşıcan 3 oğlun varken diyin o eltinde orda olsun..
Dedim de bizde para yok varsa siz yaptırın kredi çeksin falan dediler

Eşiniz kusura bakmasin annesi olabilir ama o evde siz de yasiyorsunuz size sormadan boyle bi karar almasi cok yanlis. Madem öyle o zmn 1er ayhem size hem dger ogullarina gtsin. Fikri ortaya atan evde malak gibi yatan eltiniz, ama siz hem calisip hem para verip hem de 5 ay bakacaksiniz oldu canim başka?

Işte bunu söyleyince kötü ben oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…