- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi birgaripedacik
allahım, beni oğlumla gelinimin arasını bozacak kadar onlara muhtaç etme,kimsenin alıp bakmasına müsade etmeden canımı al yarabbim.amin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşimiz 1 yıl kaldida 5 ay annesimi sığmıyor altı üstü 1 tabak fazla koyacaksınız sofrayaFazla tezcanlı, Fazla iyiniyetli ve karşısındaki de annesi olunca
Şöyle söylim benim kardeşim bir sene bizde kaldı eşim sayesinde bu yüzden benim üçüncü kişiyle yaşamak istemediğim düşüncesini de bilir aslında
Kusura bakmayın konu sahibinin annesi gelsin gelmesin ayrı ama eve 5 ay yatılı misafir gelmesi sofraya bi tabak fazla konmaktan ibaret bi durum değil.. o dediğiniz tabir akşam yemeğine gelecek misafir için anca söylenebilir...Kardeşimiz 1 yıl kaldida 5 ay annesimi sığmıyor altı üstü 1 tabak fazla koyacaksınız sofraya
Bence bebek mevzusunu ertelemelisin. Sana fikrini sormadan annesini evine davet eden insanla çok zorlanrsın.Kızlar moralim çok bozuldu bir akıl verin biz eşimle ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz eşim üç erkek kardeşin en küçüğü ikimizde devlet memuruyuz eltiler arasında tek çalışan benim ve bunu yazıyorum ki durumu anlayın, biz haliyle şuan bayram gezmesindeyiz. Neyse konuya gireyim eşimin babası bir sene önce vefat etti kv onun maaşıyla ve ondan kalan evde kalıyor. 65 yasında tutturmuş ortanca elti anne kredi çek de şu mutfağını yaptıralım kadının eline geçen 1000 tl maaş dedik anne çekme sakın geçinemezsin falann filan derken kv dedi para biriktiremiyorum elektrik, su, doğalgaz saydı eşimde hiç bana sormadan direkt anne kışın gel beş ay bizde kal paranı harcama biriktir mutfağını yaptır 2000 tl de biz veririz dedi baktım kv de bu teklifi bekliyormuş sanki hemen olur gelirim demeye başladı ben şok oldum bide kv yanında benden onay istedi şimdi
1. Bizim 20.000 tl kredi borcumuz var o ne olcak
2. Ben hem çalışıp hem kv hizmet edeceğim millet evinde çoluk çocuğuyla mutlu mesut kv de para biriktirecek ben mal gibi bir oraya bir buraya koşturacağım bide üstüne para vereceğim
3. Bu durumda siz napardınız??
Not: bebeğimiz olmuyor yakında tüp bebek tedavisine geçecektik üsteliko
Tüp bebek tedavisinde ihtiyacınız olmayacak mı birine, kv yardım etsin işte, ha yardım etmezse pisleşirsiniz ama şimdilik faydalanın derim.Kızlar moralim çok bozuldu bir akıl verin biz eşimle ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz eşim üç erkek kardeşin en küçüğü ikimizde devlet memuruyuz eltiler arasında tek çalışan benim ve bunu yazıyorum ki durumu anlayın, biz haliyle şuan bayram gezmesindeyiz. Neyse konuya gireyim eşimin babası bir sene önce vefat etti kv onun maaşıyla ve ondan kalan evde kalıyor. 65 yasında tutturmuş ortanca elti anne kredi çek de şu mutfağını yaptıralım kadının eline geçen 1000 tl maaş dedik anne çekme sakın geçinemezsin falann filan derken kv dedi para biriktiremiyorum elektrik, su, doğalgaz saydı eşimde hiç bana sormadan direkt anne kışın gel beş ay bizde kal paranı harcama biriktir mutfağını yaptır 2000 tl de biz veririz dedi baktım kv de bu teklifi bekliyormuş sanki hemen olur gelirim demeye başladı ben şok oldum bide kv yanında benden onay istedi şimdi
2. Ben hem çalışıp hem kv hizmet edeceğim millet evinde çoluk çocuğuyla mutlu mesut kv de para biriktirecek ben mal gibi bir oraya bir buraya koşturacağım bide üstüne para vereceğim
Gözlerinde ne problemi var peki gözleri görmüyor mu.Benim kv öyle biri olsa öper başıma koyarım gözleri görmez, yaptığı yenmez girdiği yerden hayır gelmez hiçbiryere tek yollamaz illa bende gelicem der
Tüp bebek sürecindeyseniz daha huzurlu bir ortamda olmanız gerekir. Bence eşinizle konuşup bu süreçte uzun süreli misafir ağırlamanın sizi gereceğini anlatabilirsiniz. Ayrıca neden 5 ay boyunca para biriktiriyor anlamadım. Zaten ayda 1.000 TL alıyormuş. 5 ayda 5.000 ediyor. Çok büyük bir rakam değil. Yardım etmek istiyorlarsa 3 kardeş birleşip anneleri için mutfağı yaptırabilirler.Kızlar moralim çok bozuldu bir akıl verin biz eşimle ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz eşim üç erkek kardeşin en küçüğü ikimizde devlet memuruyuz eltiler arasında tek çalışan benim ve bunu yazıyorum ki durumu anlayın, biz haliyle şuan bayram gezmesindeyiz. Neyse konuya gireyim eşimin babası bir sene önce vefat etti kv onun maaşıyla ve ondan kalan evde kalıyor. 65 yasında tutturmuş ortanca elti anne kredi çek de şu mutfağını yaptıralım kadının eline geçen 1000 tl maaş dedik anne çekme sakın geçinemezsin falann filan derken kv dedi para biriktiremiyorum elektrik, su, doğalgaz saydı eşimde hiç bana sormadan direkt anne kışın gel beş ay bizde kal paranı harcama biriktir mutfağını yaptır 2000 tl de biz veririz dedi baktım kv de bu teklifi bekliyormuş sanki hemen olur gelirim demeye başladı ben şok oldum bide kv yanında benden onay istedi şimdi
Yahu kadınla anlaşamıyorum sanki elden ayaktan düşmüşte bakmıyorum gibi konuşmayın muhtaç değil kimseyeKardeşimiz 1 yıl kaldida 5 ay annesimi sığmıyor altı üstü 1 tabak fazla koyacaksınız sofraya
Kimse kabul etmiyor para vermeyi biriktirsin diyorlar tabiki bendeo mutfak eskiyse cürümüsse falan ayip zaten 3 oglu varsa yaptirip anneler gunu hediyesi gibi odesinler bi zahmet 3 cocugu buyuten kadin yipraniyor ömrü cocuk doyur giydir düşünle geçiyor annelik cok zor..
Diger gelinlerin calismamasi sizi baglamaz tabi ki 5ay kabul.etmeyin calisan gelinde kalmak gelin evde yokken saçma ..Tüp bebek tedavinizin boyutu ne bilmiyorum ama sorun kucukse bile 10bini bulacak bu süreç ..Malesef karı koca calisanlar zengin zannediliyor..Gelip 15 gun kalir gider o ayri ama esinle otur konuş mutfak 6bini gecmesin oglan basina dusen 2bini verin gitsin o da evinde yeni mutfaginda kahveler icsin mutlu mesut..
Pisliğini öyle kapatıyor görmüyorum daha dün lavabodan çıkmış elinde kendi pisliği diyor görmemişim elini suyla sabunla yıkaman için görmen mi gerekiyorGözleri görmüyor mu?