• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram Bayram kv

Eşinizin size danışmadan karar alması, hiç adil değil , doğru değil
Öyle şey mi olur
Kendi başına karar vermemeliydi
Şimdi hem çalış hem hizmet et . Üstüne para da vereceksiniz sanırım
Allah yardımcınız olsun
Aynen çalış çabala para ver, peşinde koş, hizmet et, kendi evinde rahat etme fikrin sorulmasın üstüne üstlük kızdığım mevzu bu

Kusura bakmayın konu sahibinin annesi gelsin gelmesin ayrı ama eve 5 ay yatılı misafir gelmesi sofraya bi tabak fazla konmaktan ibaret bi durum değil.. o dediğiniz tabir akşam yemeğine gelecek misafir için anca söylenebilir...
Teşekkür ederim tercüman olduğunuz için

Tüp bebek tedavisinde ihtiyacınız olmayacak mı birine, kv yardım etsin işte, ha yardım etmezse pisleşirsiniz ama şimdilik faydalanın derim.
Bu arada eşiniz büyük ayıp etmiş size danışıp öyle söylemeliydi hatta anne tedaviye başlayacağız sen x e yardımcı ol hem de masrafların azalır para biriktir demesi lazımdı ama nerde o kocalarr
Ya içime sinmiyor yaptığı iş de yemek de temiz biri değil

Siz çalıştığınız için size zor olur gerçekten Allah yardımcınız olsun ama eşinizin size sormadan böyle bir şey demesi çok yanlış ya erkekler neden böyle yapar anlamıyorum hayat arkadaşısınız sonuçta ortak karar vermek lazım

Gözlerinde ne problemi var peki gözleri görmüyor mu.

1000 lira yetiyor mu peki kayınvalidenize,herhangi bir sağlık problemi var mı var ise yetmeyebilir,ilaç parası,hastane parası maaşından kesilir,kışında faturalar yüksek geliyorsa anca yetiyordur,kışın faturaları ödemeyi teklif edebilirsiniz mesela buda bir çözüm.Mutfak alışverişi için yardımda bulunabilirsiniz.
Eğer mutfağı çok kötü ise 3 kardeş birleşip yaptırabilir çok uyguna hazır mutfaklar var mesela.
Diğer kardeşler yanaşmıyor hazır mutfakta istemiyor istediği gibi yaptıracakmış mutfağını gözler de sıkıntısı yok sadece biri pisliğini söylediğinde görmüyorum diyor

Çalışıyorsunuz üstelık eltiler evde diye bende kalmasın dıyorsanız eltılere haksızlık. Sonucta sız paranızı kazanıyorsunuz onlar calısmıyor dıye hızmet etmek zorunda degıller(eğer bu dusuncedeysenız dıyerek yazıyorum)
Bır kısıde 5 ay kalacagına her bırınıze 1.5 aylıgına gelsın gıtsın sonra yıne evınde kalsın. Hem nıye sadece sız yardım edıyorsunuz. 2bın sız verecegınıze 650ser 700er her bırı versın. Eltınıze ne hem mutfagın yapılmasından. Kaynananızın aklına soktuysa parayı odemeyı de bılsınler. Uzun kalması mantıklı degıl. Benım kp 2000 maas alıyor evı yenı sıfır. Gelıp bızde kalıyor kredı kartından yıyoruz hep(zırnık koklatmaz). Bu nereye kadar ustelık kıra da verıyorum kredı odemem de var. Bebek yapmak ıcın tedavı durumunuz kredınız de varmıs oyle mantıksız hareket mı olur. Ben eşime resti çektim k bakmasın kimse kimsenin hizmetcisi degıl sız calısmayıp evde keyif yapsanız da aynı dusuncedeyım. Ha size mal mülk verdıyse işin boyutu degısır kv beklentıde olabılır boyle bır sey olduysa
Hiç bir mal mülk verilmedi herşeyi kendimiz yaptık üstüne

Teşekkür ederim tercüman olduğunuz için
Rica ederim.. bence sizde bi ortamı olduğunda herkes 2000 versin istediğin gibi yaptır mutfağını anne dersiniz.. sen ne borca gidip para biriktirmekle uğraşıcan 3 oğlun varken diyin o eltinde orda olsun..

Rica ederim.. bence sizde bi ortamı olduğunda herkes 2000 versin istediğin gibi yaptır mutfağını anne dersiniz.. sen ne borca gidip para biriktirmekle uğraşıcan 3 oğlun varken diyin o eltinde orda olsun..
Dedim de bizde para yok varsa siz yaptırın kredi çeksin falan dediler

Kızlar moralim çok bozuldu bir akıl verin biz eşimle ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz eşim üç erkek kardeşin en küçüğü ikimizde devlet memuruyuz eltiler arasında tek çalışan benim ve bunu yazıyorum ki durumu anlayın, biz haliyle şuan bayram gezmesindeyiz. Neyse konuya gireyim eşimin babası bir sene önce vefat etti kv onun maaşıyla ve ondan kalan evde kalıyor. 65 yasında tutturmuş ortanca elti anne kredi çek de şu mutfağını yaptıralım kadının eline geçen 1000 tl maaş dedik anne çekme sakın geçinemezsin falann filan derken kv dedi para biriktiremiyorum elektrik, su, doğalgaz saydı eşimde hiç bana sormadan direkt anne kışın gel beş ay bizde kal paranı harcama biriktir mutfağını yaptır 2000 tl de biz veririz dedi baktım kv de bu teklifi bekliyormuş sanki hemen olur gelirim demeye başladı ben şok oldum bide kv yanında benden onay istedi şimdi
1. Bizim 20.000 tl kredi borcumuz var o ne olcak
2. Ben hem çalışıp hem kv hizmet edeceğim millet evinde çoluk çocuğuyla mutlu mesut kv de para biriktirecek ben mal gibi bir oraya bir buraya koşturacağım bide üstüne para vereceğim

3. Bu durumda siz napardınız??

Not: bebeğimiz olmuyor yakında tüp bebek tedavisine geçecektik üsteliko
Eşiniz kusura bakmasin annesi olabilir ama o evde siz de yasiyorsunuz size sormadan boyle bi karar almasi cok yanlis. Madem öyle o zmn 1er ayhem size hem dger ogullarina gtsin. Fikri ortaya atan evde malak gibi yatan eltiniz, ama siz hem calisip hem para verip hem de 5 ay bakacaksiniz oldu canim başka?

Eşiniz kusura bakmasin annesi olabilir ama o evde siz de yasiyorsunuz size sormadan boyle bi karar almasi cok yanlis. Madem öyle o zmn 1er ayhem size hem dger ogullarina gtsin. Fikri ortaya atan evde malak gibi yatan eltiniz, ama siz hem calisip hem para verip hem de 5 ay bakacaksiniz oldu canim başka?
Işte bunu söyleyince kötü ben oluyorum

Back
X