- 15 Mart 2018
- 306
- 166
- 18
- Konu Sahibi birgaripedacik
Kızlar moralim çok bozuldu bir akıl verin biz eşimle ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz eşim üç erkek kardeşin en küçüğü ikimizde devlet memuruyuz eltiler arasında tek çalışan benim ve bunu yazıyorum ki durumu anlayın, biz haliyle şuan bayram gezmesindeyiz. Neyse konuya gireyim eşimin babası bir sene önce vefat etti kv onun maaşıyla ve ondan kalan evde kalıyor. 65 yasında tutturmuş ortanca elti anne kredi çek de şu mutfağını yaptıralım kadının eline geçen 1000 tl maaş dedik anne çekme sakın geçinemezsin falann filan derken kv dedi para biriktiremiyorum elektrik, su, doğalgaz saydı eşimde hiç bana sormadan direkt anne kışın gel beş ay bizde kal paranı harcama biriktir mutfağını yaptır 2000 tl de biz veririz dedi baktım kv de bu teklifi bekliyormuş sanki hemen olur gelirim demeye başladı ben şok oldum bide kv yanında benden onay istedi şimdi
1. Bizim 20.000 tl kredi borcumuz var o ne olcak
2. Ben hem çalışıp hem kv hizmet edeceğim millet evinde çoluk çocuğuyla mutlu mesut kv de para biriktirecek ben mal gibi bir oraya bir buraya koşturacağım bide üstüne para vereceğim
3. Bu durumda siz napardınız??
Not: bebeğimiz olmuyor yakında tüp bebek tedavisine geçecektik üsteliko
1. Bizim 20.000 tl kredi borcumuz var o ne olcak
2. Ben hem çalışıp hem kv hizmet edeceğim millet evinde çoluk çocuğuyla mutlu mesut kv de para biriktirecek ben mal gibi bir oraya bir buraya koşturacağım bide üstüne para vereceğim
3. Bu durumda siz napardınız??
Not: bebeğimiz olmuyor yakında tüp bebek tedavisine geçecektik üsteliko
Son düzenleme: