• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram Bayram kv

birgaripedacik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
306
166
18
Kızlar moralim çok bozuldu bir akıl verin biz eşimle ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz eşim üç erkek kardeşin en küçüğü ikimizde devlet memuruyuz eltiler arasında tek çalışan benim ve bunu yazıyorum ki durumu anlayın, biz haliyle şuan bayram gezmesindeyiz. Neyse konuya gireyim eşimin babası bir sene önce vefat etti kv onun maaşıyla ve ondan kalan evde kalıyor. 65 yasında tutturmuş ortanca elti anne kredi çek de şu mutfağını yaptıralım kadının eline geçen 1000 tl maaş dedik anne çekme sakın geçinemezsin falann filan derken kv dedi para biriktiremiyorum elektrik, su, doğalgaz saydı eşimde hiç bana sormadan direkt anne kışın gel beş ay bizde kal paranı harcama biriktir mutfağını yaptır 2000 tl de biz veririz dedi baktım kv de bu teklifi bekliyormuş sanki hemen olur gelirim demeye başladı ben şok oldum bide kv yanında benden onay istedi şimdi
1. Bizim 20.000 tl kredi borcumuz var o ne olcak
2. Ben hem çalışıp hem kv hizmet edeceğim millet evinde çoluk çocuğuyla mutlu mesut kv de para biriktirecek ben mal gibi bir oraya bir buraya koşturacağım bide üstüne para vereceğim

3. Bu durumda siz napardınız??

Not: bebeğimiz olmuyor yakında tüp bebek tedavisine geçecektik üsteliko

Son düzenleme:
Eşime bu cesareti nereden bulduğunu sorardım?
Sizi bu duruma elti yada kayınvalide düşürmemiş, eşiniz düşürmüş.
Kışa daha çok var, şimdi hal çaresine baksın. Nasıl size emri vaki yaptıysa, kuyrugu kıstırıp bu teklifi düşüncesiz bir şekilde yaptığını, beş ayın uzun bir zaman olduğunu. Yazın faturadan tasarruf edip, sizin de destek çıkacağınızı söylesin.
20 bin kredi çok büyük bir rakam değil ödenir. Eşinizin annesine 2 bin vermesi de öyle.

Kızlar moralim çok bozuldu bir akıl verin biz eşimle ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz eşim üç erkek kardeşin en küçüğü ikimizde devlet memuruyuz eltiler arasında tek çalışan benim ve bunu yazıyorum ki durumu anlayın, biz haliyle şuan bayram gezmesindeyiz. Neyse konuya gireyim eşimin babası bir sene önce vefat etti kv onun maaşıyla ve ondan kalan evde kalıyor. 65 yasında tutturmuş ortanca elti anne kredi çek de şu mutfağını yaptıralım kadının eline geçen 1000 tl maaş dedik anne çekme sakın geçinemezsin falann filan derken kv dedi para biriktiremiyorum elektrik, su, doğalgaz saydı eşimde hiç bana sormadan direkt anne kışın gel beş ay bizde kal paranı harcama biriktir mutfağını yaptır 2000 tl de biz veririz dedi ben şok oldum bide kv yanında benden onay istedi şimdi
2. Ben hem çalışıp hem kv hizmet edeceğim millet evinde çoluk çocuğuyla mutlu mesut kv de para biriktirecek ben mal gibi bir oraya bir buraya koşturacağım bide üstüne para vereceğim

Merhaba.size danışılmadan evinize misafir çağırmak pek olmamış gibi..hemen yeni fikir öne surun, bayram bitmeden bu rafa kalkmalı bence anında 5 aylık fikirden uzaklasin isterseniz. yoksa sıkıntı olacaktır

Merhaba.size danışılmadan evinize misafir çağırmak pek olmamış gibi..hemen yeni fikir öne surun, bayram bitmeden bu rafa kalkmalı bence anında 5 aylık fikirden uzaklasin isterseniz. yoksa sıkıntı olacaktır
Işin kötü tarafı bu konuşmadan üç saat sonra benim ailemin yanına geçtik yani mevzu soğumaya yüz tutacak pazartesine kadar eşimlede konuşamayacagım

Eşime bu cesareti nereden bulduğunu sorardım?
Sizi bu duruma elti yada kayınvalide düşürmemiş, eşiniz düşürmüş.
Kışa daha çok var, şimdi hal çaresine baksın. Nasıl size emri vaki yaptıysa, kuyrugu kıstırıp bu teklifi düşüncesiz bir şekilde yaptığını, beş ayın uzun bir zaman olduğunu. Yazın faturadan tasarruf edip, sizin de destek çıkacağınızı söylesin.
20 bin kredi çok büyük bir rakam değil ödenir. Eşinizin annesine 2 bin vermesi de öyle.
Ben borçlarda değilim ama beş ay neden bende iki ay bende bir ay öbüründe deseler tamam

Ben borçlarda değilim ama beş ay neden bende iki ay bende bir ay öbüründe deseler tamam
Haklisiniz şöyle yapın. Kadıncağız evinde otursun her ay destek olun. Bayram bitmeden deyin. Anne sen merak etme kış aylarında gücümüz yettikçe maddi destek olacağız deyin. Her aile destek olsun

Esin hayat arkadaşı olarak sizi de ilgilendiren konularda bu şekilde tek başına karar almaya eğilimli birisi mi?
Fazla tezcanlı, Fazla iyiniyetli ve karşısındaki de annesi olunca

Şöyle söylim benim kardeşim bir sene bizde kaldı eşim sayesinde bu yüzden benim üçüncü kişiyle yaşamak istemediğim düşüncesini de bilir aslında

Şöyle söylim benim kardeşim bir sene bizde kaldı eşim sayesinde bu yüzden benim üçüncü kişiyle yaşamak istemediğim düşüncesini de bilir aslında
O zaman eşinizle konuşun."Beni de ilgilendiren konularda önce benimle konuşmadan karar alman kendimi kötü hissetmeme yol açıyor.Ailemizde,evimizde benim bir rolum yokmuş gibi hissediyorum böyle zamanlarda deyin." Direk annen gelicek ,ben mecbur muyum 5 ay işten gelince onu görmeye ye çekilecek birşey söylemeyin.Bebek denemeleriniz,tüp bebek sürecinde mahremiyete ihtiyaç duyacağınizi anlatın.Kadincagiza da üç evlat ayda 100/200 verse tüm sorun çözülecek.Bir de elti akıl vermiş mutfağını yaptır diye ..şaka gibi

O zaman eşinizle konuşun."Beni de ilgilendiren konularda önce benimle konuşmadan karar alman kendimi kötü hissetmeme yol açıyor.Ailemizde,evimizde benim bir rolum yokmuş gibi hissediyorum böyle zamanlarda deyin." Direk annen gelicek ,ben mecbur muyum 5 ay işten gelince onu görmeye ye çekilecek birşey söylemeyin.Bebek denemeleriniz,tüp bebek sürecinde mahremiyete ihtiyaç duyacağınizi anlatın.Kadincagiza da üç evlat ayda 100/200 verse tüm sorun çözülecek.Bir de elti akıl vermiş mutfağını yaptır diye ..şaka gibi
O akıl veren elti kesinlikle yardıma yanaşmaz ne yanına alır ne maddi destek olur

Sizin kardesiniz bir sene yaninizda kalmis. Esiniz annesini 5 ay icin cagirdi diye kiziyorsunuz....

Kardeşimi de o çağırdı diye kızıyorum ben hariç herkesi düşünüyor diye kızıyorum keyif aldığım bir durum değil yani

Esinizle durumu sakin sakin evde konusun. Tatli dil her zaman daha iyidir böyle durumlarda. Benim esimde cok iyi niyetlidir ve bazen dozunu kacirir :D iyi insanlari kirmayalim. Sayilari cok az artik

Biliyorum bende ondan korkuyorum
Babannem su yasinda amcamlara yemek yapar yedirir icirir kalani paket yapar eve yollar. Kuzenlerimin pirincine kadar alir. Benim annem baska sehirde yasiyor ve suan anneannemin yanindayiz deniz kenari bir yerde. Surekli binip gelecegim anneanneni cok ozledim diyor. Babam anneme uygun zamani sordu eylul dendi. Dun telefon geldi babannem yanliz kalmaktan korkuyormus vs vs buyuk kaos ortami oldu ve babam yine sormadan getireyim demedi. Anneme sordu fakat suan ev cok kalabalik annem uygun olmaz dedi ve konu kapandi. Zira babannem gelip gezmek kendine baktirmak icin planlar pesinde hepimiz biliyoruz.

Sozun ozu su babannem o eylulu hafizaya atti ve erken gelmenin planlarina dusmusken bile babam hep sorar

Babannem su yasinda amcamlara yemek yapar yedirir icirir kalani paket yapar eve yollar. Kuzenlerimin pirincine kadar alir. Benim annem baska sehirde yasiyor ve suan anneannemin yanindayiz deniz kenari bir yerde. Surekli binip gelecegim anneanneni cok ozledim diyor. Babam anneme uygun zamani sordu eylul dendi. Dun telefon geldi babannem yanliz kalmaktan korkuyormus vs vs buyuk kaos ortami oldu ve babam yine sormadan getireyim demedi. Anneme sordu fakat suan ev cok kalabalik annem uygun olmaz dedi ve konu kapandi. Zira babannem gelip gezmek kendine baktirmak icin planlar pesinde hepimiz biliyoruz.

Sozun ozu su babannem o eylulu hafizaya atti ve erken gelmenin planlarina dusmusken bile babam hep sorar
Benim kv öyle biri olsa öper başıma koyarım gözleri görmez, yaptığı yenmez girdiği yerden hayır gelmez hiçbiryere tek yollamaz illa bende gelicem der

Kızlar moralim çok bozuldu bir akıl verin biz eşimle ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz eşim üç erkek kardeşin en küçüğü ikimizde devlet memuruyuz eltiler arasında tek çalışan benim ve bunu yazıyorum ki durumu anlayın, biz haliyle şuan bayram gezmesindeyiz. Neyse konuya gireyim eşimin babası bir sene önce vefat etti kv onun maaşıyla ve ondan kalan evde kalıyor. 65 yasında tutturmuş ortanca elti anne kredi çek de şu mutfağını yaptıralım kadının eline geçen 1000 tl maaş dedik anne çekme sakın geçinemezsin falann filan derken kv dedi para biriktiremiyorum elektrik, su, doğalgaz saydı eşimde hiç bana sormadan direkt anne kışın gel beş ay bizde kal paranı harcama biriktir mutfağını yaptır 2000 tl de biz veririz dedi baktım kv de bu teklifi bekliyormuş sanki hemen olur gelirim demeye başladı ben şok oldum bide kv yanında benden onay istedi şimdi

Not: bebeğimiz olmuyor yakında tüp bebek tedavisine geçecektik üsteliko
o mutfak eskiyse cürümüsse falan ayip zaten 3 oglu varsa yaptirip anneler gunu hediyesi gibi odesinler bi zahmet 3 cocugu buyuten kadin yipraniyor ömrü cocuk doyur giydir düşünle geçiyor annelik cok zor..
Diger gelinlerin calismamasi sizi baglamaz tabi ki 5ay kabul.etmeyin calisan gelinde kalmak gelin evde yokken saçma ..Tüp bebek tedavinizin boyutu ne bilmiyorum ama sorun kucukse bile 10bini bulacak bu süreç ..Malesef karı koca calisanlar zengin zannediliyor..Gelip 15 gun kalir gider o ayri ama esinle otur konuş mutfak 6bini gecmesin oglan basina dusen 2bini verin gitsin o da evinde yeni mutfaginda kahveler icsin mutlu mesut..

Ben böyle bir durumla karşılaşsam ses çıkarmazdım.Ne var yani insanlık öldü mü eşinin annesi seninde annen gelip kalsın sende 5 ay
Kardeşinde 1 sene kalmış yanında eşin çağırdı veya çağırmadı sonuçta kaldı yani..
Üstelik 1 sene de az bir zaman değil,Kendi anneniz olsaydı böyle dert etmezdiniz değil mi sonuçta..
Tüp bebek olayını da kv sizdeyken de yapabilirsiniz hem size yardımcı olurdu ev işi vs.

Back
X