En başından beri şüphelendiğim ve inşallah O'dur dediğim kişi konusunda yanılmadım ve bu sene çekilişte sevgili katilim
_Cassandra_
cığım çıktı
Asıl sürpriz ise PTT Kargo'nun cumartesi günü dağıtım yapması oldu ve bu sayede hediyelerime erkenden kavuştum
Ve şimdi sırası ile sizlerle paylaşıyorum
Öncelikle hediyelerimin kutusunu ve toplu paketli halinin fotosunu çekemedim çünkü hunharca parçalamaya giriştim
O yüzden paketli hallerini gösteremiyorum. Ancak şöyle söyleyeyim, kırmızının en güzel tonunu düşünün. İşte tam da o tonda kaplıydı her biri
İlk olarak kitaplarımı paylaşayım sizinle. Hiç okumadığım ama deli gibi okumak istediğim 3 yazarın 3 kitabını almış canım @_Cassandra_ cığım
Çok aşırı mutlu oldum. Yeniyılın ilk kitabına da karar verdim hemen. Nazlı Eray okuyacağım
Eki Görüntüle 2080217
Bunlar da ajandam, defterim, ayraçlarım ve eşantiyon kalemim
Ajandam mükemmel, defterim de öyle. Umuyorum, notumda sevgili katilimin yazdığı gibi, hep güzel anlar yaşarım ve bu defterlere büyük keyifle not alırım
Ayraçlarımın her biri ise ayrı muhteşem ve sayıları da ne kadar çok
Okuduğum her kitapla büyük bir keyifle kullanacağım
Eşantiyon kalem ise benim eşantiyon aşkıma dayanamayan @_Cassandra_ cığımın güzel kalbinden gelmiş
Kesinlikle Anadolu Sigorta'nınkilerden daha güzel
Eki Görüntüle 2080222
Çikolatalarıma diyecek söz bulamıyorum. Ne güzellik bunlar böyle
Hepsi resmen en sevdiklerim. Özellikle eşim çikolataları görünce mutluluktan uçtu valla
Büyük bir zevkle yiyeceğiz her birini
Eki Görüntüle 2080223
Çi
Eki Görüntüle 2080223
Çikolatalardan daha da çok olan içeceklerimi ise görmeye yüreğiniz dayanmaz
Hepsini tek tek saysam bitmez, bir sürü çeşit, bir sürü güzel düşünce içeriyor kahve paketim de
Ve hepsinden de ikişer tane var, ne güzel bir kalbin var senin
Eki Görüntüle 2080225
Tabi bu güzel kahveler ne ile içilir
Müthiş bir kupa ve kahvelerimi bol köpük ile içeyim diye özenle seçilen süt köpürtücü ile
Bu akşam denedim, bol köpüklü bir latte içtim, nefis
Eki Görüntüle 2080227
Hala bitmedi hediyelerim
Yılbaşı temalı şeylere bayıldığımı da bin kere söylemişimdir belki ve katilciğim bu çığlığıma da kayıtsız kalmamış
Kar kürelerine bayılırım, bunu ayrı sevdim. Tam karşıma duruyor şuan
Çorabıma, geyikli havluma, el kremime ve dudak kremime de bayıldım. Bu hediyeleri ömrümce unutmam ben
Eki Görüntüle 2080232
Ve bu çekilişin en zor ve en kilit hediyelerine geldi sıra
Yılbaşı gecesi uğur getirsin diye kırmızı, normal zamanlarda kendimi iyi hissedeyim diye siyah
Eki Görüntüle 2080235
Gördüğünüz üzere hediyelerimi göster göster bitmedi
Sevgili katilim @_Cassandra_ cığıma tüm güzel notları için, özeni için, beni çok özel hissettirdiği için binkere yüzbin kere teşekkür ederim. Sen beni mutlu ettin, Allah da seni benden bin kat daha çok mutlu etsin inşallah
Hediyelerimin toplu fotoğrafını da koyup sizlere veda ediyorum.
Umuyorum ki yeni yıl hepimize kocaman mutluluklar getirir
Eki Görüntüle 2080238