- Konu Sahibi freudyenpsk
-
Komşulardan biri horluyor da baykuşların üzerine suç atıyor olmasın?Ses işte baykuş sesi gibi değil. Hatta üstte de yazdım, ben inanmadım başta. Komşu ısrarla gördüm deyince tamam dedik. Boyle sürüngen sesi gibi hani korku filmlerinde olur ya tis tis horlama sesi. Ay keşke ses kaydı atabilsem
Bebek doğunca evet bu sesten uyuyamaz zaten ve annesini de uyutmaz haliyle. Konu sahibi öldürelim dememiş. Nasıl giderler demiş. Ben de hayvanları çok severim hatta kedilerim ve kuşlarım var mesela. ama komşum eve köpek almıştı ve o işten gelene kadar hayvancağız havlaya havlaya bütün apartmanı ayağa kaldırırdı. Kardeşimin bebeği gündüz evde yarım saat uyuyamazdı. Şikayet ettik haliyle. Bu kadar tepki gösterecek bir şey yazmamış ki.Yazık bu hayvanlarda nereye gidecegıni şaşırdı ona bile artık biz karar veriyoruz değilmi ormanlar bahceler ağaclar yasayacak alanları kalmadı kocanız horlasa bu kadar rahatsız olmazsınız.. kovup ne yapacaksınız gercekten şaşılası kendi rahatınız icin baskasının düzenini bozmak bu cünkü o da bi canli allah saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah dogunca bebeginizde uyutmayacak belki sizi ama rahatsız olmayacaksınız
Apartmana tıkılmış bir hayvan, yalnızken kafayı yiyordur, yaşadığı koşullardan hoşnut değildir, ondan havlıyordur. Şikayet etmekle iyi yapmışsınız.Gereksiz duyar kasmıyor musunuz? Bebek doğunca evet bu sesten uyuyamaz zaten ve annesini de uyutmaz haliyle. Konu sahibi öldürelim dememiş. Nasıl giderler demiş. Ben de hayvanları çok severim ama komşum eve köpek almıştı ve o işten gelene kadar hayvancağız havlaya havlaya bütün apartmanı ayağa kaldırırdı. Kardeşimin bebeği gündüz evde yarım saat uyuyamazdı. Şikayet ettik haliyle.
Kaynağını bildiğiniz ses neden ve nasıl ürkütücü oluyor? Hayvancağızlar ötüyor işte, bunda ürkecek ne var? Köpek sesinden ürküyor musunuz? Sanmıyorum. Baykuşun ne korkutuculuğu var? Çok da sevimli kuşlar bence.
Kendi kendinizi telkin edin, ürkecek korkacak bir şey yok. Giderler zaten yakında hayvanları yuvalarından etmeyin.
Valla ben çiftlikte doğup, büyüdüm. =)) Bin çeşit hayvanlar senfonisi... Şimdi de şehirden uzak, köpeği bol bir yerde yaşıyoruz. Bazen gece bir başlıyorlar, bir de birbirlerine saldırıyorlar filan, tam bir curcuna... Arada kalkıp birbirlerini kıstırıp zarar vermesinler diye hoşt, hışt diye bağırıyoruz ama onun dışında ulumalara, havlamalara bir şey yapmayı hiç düşünmedik. Nereye gidecek ki hayvanlar? Valla bana tuhaf geliyor insanların böyle her şeyi kendilerine göre düzenleme çabası. Evini, apartmanını düzenleme çabasını anlarım da, sokaklar herkesin, her canlının. Ne hakkımız var?Herkes kendince birşeyler yazmışta ,acaba kaç kişi buna benzer bir durum yaşadı? Birkaç hafta önce yan komşu (kendi müstakil evleri) bir canlı almış.görmedim ama Türkiyede olan bir canlı değil, sanırım satın almıştı.neyse..öyle bir sesi var ki sabah 5 de başlıyor, ötüyor da ötüyor.pencereyi kapatıyorum aynı..evin en uç köşesine gidiyorum ,pencere kapalı gene ses var..ama gerçekten çok şiddetli bir ses..gündüz deseniz gene öyle..neyse Allah tan onlarda rahatsız oldu ki aldığı yere geri götürdü..
Şimdi herkes onu ,bunu yap diyor ama öyle olmuyor.kışın gitse bile koca 3_4 ay yazdan bahsediyoruz.işe giden var,hastasi var,yaşlısı var,çocuğu var..illaki çözüm bulunmalı....
Hiç duymamıştım, merak edip açtım. Kedilerim kafayı yedi, telefonun içinde kuş var sandılar
Ne kadar çok baykuş ötüş şekli varmış.
Ben 4 ve 10 numaralı ötüşleri duydum. Horlayan hangisi acaba?
Dedemlerin köydeki evlerine girmişti. Annemlerde horlama sesinden bahsediyodu. Usta getirip çatıyı kapattırdılar. Sizin durumunuzda belediyeyi mi aramak gerekiyo bilemiyorum.Hanımlar merhaba, böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi. Ama artık kafayı yemek uzereyiz. Apartmanın yanında büyük bir lise var. Bahçesi çok geniş. Yaklaşık 1 aydır bahçeden horlama sesi geliyor geceleri. Biz en başta komşular balkonda falan uyuyor sandık. Fakat 2 hafta önce sesler ciddi anlamda artti. Ve muhtemelen bi hayvan diye düşündük. Düşünün bugün apartman toplantısı yapıldı sırf bu ses için. Çünkü uyutmuyor asla. Ve görenlerinde söylediği kadarıyla baykuşların okul bahçesine yuva yaptığı kararına varıldı. Gece çok sıcak olduğu için balkon cam açık uyuyoruz, geçen gece horlama sesi o kadar yakinimdan geldi ki kafayı yiyecektim. Şimdi bu baykuşları nasıl kovabiliriz canlarını acitmadan? Ben işin hurafe kısmında değilim bu arada. Ses ciddi anlamda insana kafayı yedirtiyor. Bir suru insanın bütün gece horladigini düşünün. Ve bu ses asla hafif bi ses değil. Nasıl kurtulacagiz bu dertten? Başına gelen, çözümünü bilen var mi?
Komik değil
Gülme o zamanKomik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?