Bayıldımm bunlaraa....

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
Kızlar bunlara resmen bayıldımmm çok güzeller ama Türkiyede satışları yooookk :(((
Dahası ve fazlası için tık tık

$cheeky_pink_cat_1.webp $polka_blue_cupcake_cat.webp $polka_rose_cat.webp $rose_confetti_cat (1).webp

bayıldım 1.ncisine .. krc mağazsında buna benzer ürünler mevcut canım

Bunları daha önce bende nette görmüştüm, adını hatırlayamıyorum şuan ama baya pahalılar arkadaşlar, bi yurtdışı sitesinde satışını bulup meraktan alıcakmışım gibi hesaplamıştım. :1::31:

Kuzucuklarım bunlar Royal Albert'in takımları, benim de hayallerimi süslüyor bu cicişler :9:

Mint ve pembe takımın çakmalarını şuan karaca satışa sürmüş durumda :32:

Aynen kızlar bende bayıldım diğer markalarında (bernardo olsun, biev olsun vs) hep takip ediyordum çay setlerini.Daha önnce konu açmıştım bievin romantic rose serisini çok beğeniyordum kendim bir takım yapacaktım ordan 6 kişilk ama 550 tl ye felan geliyordu baya pahallıydı.Karacanın en son serilerinden anemon kahvaltı takımı beğenip almıştım.Ama kataloğa tekrar alıcıgözüyle baktımda country rose 50367-1 olan takımda baya hoşuma gitti onun kurabiyelikle kekstandınıda alırsam hem 2 takımım olmuş olur hemde çay pasta takımı olarakta kullanabilirimm hemde 400 tl ye geliyor 150 tl cepte kalır:DD
Ayyy çok mutlu oldum :1:

Bunları daha önce bende nette görmüştüm, adını hatırlayamıyorum şuan ama baya pahalılar arkadaşlar, bi yurtdışı sitesinde satışını bulup meraktan alıcakmışım gibi hesaplamıştım. :1::31:

bende hesapladım senin gibi :)) ama euro onların para birimi olduğu için onlara göre uygun geliyor :1:

Bu arada hepsi çok güzeller ama alabilseydim bunlar içinde 2. veya 3. modeli alırdım. :52::31::ssz:

Back
X