Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yumurtlamama iki gün kaldı gösteriyor uygulamada ovulasyonun 3. Günündeyim ama T de daha tık yok . Dün yaptığımda çok hafif çıktı ama bugün o da yok neden ki acaba
Kızlar yumurtlamama iki gün kaldı gösteriyor uygulamada ovulasyonun 3. Günündeyim ama T de daha tık yok . Dün yaptığımda çok hafif çıktı ama bugün o da yok neden ki acaba
Ben geçen ay takvime uygun yaptım testlerimi ama denk getiremedim bu sefer adetim biter bitmez başladım yapmaya bu sefer adetten hemen sonra yumurtlama oldu gibi gösteriyor
Selam kızlar 5 Mart adet başlangıcı 8 Mart bitiş sonrasında takiple 20 Mart pik 21 Mart catlama oluştu test silikleşmeye başladı 30 marttan beride koyulaşmaya başladı fakat şu 2 aydır daha ve pcosluyum ama tahmini olarak 5/6 Nisan gibi adet göreceğimi hesap ediyorum adetime 3 gün var bu şekilde koyulaslıyor ilk beş dk içersinde T ve C çizgileri aynı renkte oluyor resimdeki gibi sizce neden