• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

nidahnm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
277
31
13
25
Kızlar yumurtlamama iki gün kaldı gösteriyor uygulamada ovulasyonun 3. Günündeyim ama T de daha tık yok . Dün yaptığımda çok hafif çıktı ama bugün o da yok neden ki acaba

Kızlar yumurtlamama iki gün kaldı gösteriyor uygulamada ovulasyonun 3. Günündeyim ama T de daha tık yok . Dün yaptığımda çok hafif çıktı ama bugün o da yok neden ki acaba
Belki daha vardır yumurtlamana uygulamalar genelde doğru çıkarmıyor herkeste değişkenlik gösteriyor çünkü yumurtlama uygulama onu bilemiyor tabi

Ben geçen ay takvime uygun yaptım testlerimi ama denk getiremedim bu sefer adetim biter bitmez başladım yapmaya bu sefer adetten hemen sonra yumurtlama oldu gibi gösteriyor

Uygulamalar sizin girdiğiniz döngülerin ortalamasına göre tarih öngörür. Ona takılmayın. Testlere devam edin

Sen o dalgalanmalara takılma. Bir bakmissin pik olur bir bakmissin siliklesmis. Gittikce koyulasacak oyle pik olacak diye dusunme

Selam kızlar 5 Mart adet başlangıcı 8 Mart bitiş sonrasında takiple 20 Mart pik 21 Mart catlama oluştu test silikleşmeye başladı 30 marttan beride koyulaşmaya başladı fakat şu 2 aydır daha ve pcosluyum ama tahmini olarak 5/6 Nisan gibi adet göreceğimi hesap ediyorum adetime 3 gün var bu şekilde koyulaslıyor ilk beş dk içersinde T ve C çizgileri aynı renkte oluyor resimdeki gibi sizce neden
IMG_5228.webp

Back
X