H hasanuray Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2013 11 3 18 Balıkesir 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hasanuray #41 elfklyc .!.: hasanuray .!.: canım bide bişey sölicem nette 1800 tl ben 2500 e aldım kendimi enayi yerine konmuş gibi hissesiyorumm sen kaça aldınnn Genişletmek için tıkla... evet bende 2500.e aldım ama duvağı el çiçeği tacı eldiveni hepsi içinde aldım nettekı fiyatı sadece gelinlik :) Genişletmek için tıkla...
elfklyc .!.: hasanuray .!.: canım bide bişey sölicem nette 1800 tl ben 2500 e aldım kendimi enayi yerine konmuş gibi hissesiyorumm sen kaça aldınnn Genişletmek için tıkla... evet bende 2500.e aldım ama duvağı el çiçeği tacı eldiveni hepsi içinde aldım nettekı fiyatı sadece gelinlik :) Genişletmek için tıkla...
bendemiserce Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2010 190 10 68 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hasanuray #42 hasanuray .!.: dugun agustosta ama dayanamadım vee cok ıstedıgım gelınlıgı aldım :) Genişletmek için tıkla... güzel bir gelinlik güle güle giyin.
hasanuray .!.: dugun agustosta ama dayanamadım vee cok ıstedıgım gelınlıgı aldım :) Genişletmek için tıkla... güzel bir gelinlik güle güle giyin.
deryasular46 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 125 12 38 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hasanuray #43 hasanuray .!.: dugun agustosta ama dayanamadım vee cok ıstedıgım gelınlıgı aldım :) Genişletmek için tıkla... Bayildim.gelinligine cok guzel kollari arkasi danteli hepsine ayri ayri baktim.inceledim mutluluklar ins cok guzel olur hersey darisida bana :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hasanuray .!.: dugun agustosta ama dayanamadım vee cok ıstedıgım gelınlıgı aldım :) Genişletmek için tıkla... Bayildim.gelinligine cok guzel kollari arkasi danteli hepsine ayri ayri baktim.inceledim mutluluklar ins cok guzel olur hersey darisida bana :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.