• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kafa karışıklığı lütfen yardım

dugun dıger aılenın oldugu sehırde yapılacaksa gelınklık gıy nıkahta

Canim gelinlik deforme olmaz. Verirsin kuru temizlemeye tertemiz yapiyorlar. Bende 2 kez giydim gelinligimi. Esimin memleketinde bi de benim memleketimde 2 dugun oldu. Şimdi dolapta hala yeni gibi hatta satmayi dusunuyorum. Zaten 1 giymede gelinlik bozulsa kiralik gelinlik olmazdi. Kac kez giyiliyor o gelinlikler.

ay benim 1 yılı aşkın süredir naylon bir kılıfın içinde 8 katlı baza altı duruyor da birşey olmadı =) Canım arkadaşlar da haklı bak, çok şık beyaz elbiseler var nikah için öyle birşey alabilirsin, hem o elbiseyi gelecekte de giyme şansın olur. Gelinliğini de düğününe yakın alırsın o zaman madem öyle bir kuşku saldılar içine =) Hayırlı olsun şimdiden!

teşekkür ederimmm :) haftasonu elbise bakıcam karar verdim :) inş bulurum bir şeyler :)

Benim kuzenim resim çektirmek için kısa gelinlik giydi elbise gibi
nikahta kabarık uzun gelinlik giydi
sizde nikahta hoş bir elbise tercih edip düğünde bütçenize ve tarzınıza uygun gelinlik diktidebilirsiniz.
Ama 8 ayda gelinlik deforma olmaz

kira fiyatlarının satılıklardan 200 300 tl farkı var ve genel olarak hepsi 1500 liranın üstünde.ben çok telaşlı biriyim yaa son 1 ayda gelinlik bakamam heyecan stres ölürüm :D
Hayır cnm som bi ayda seçmiş dikiliyo olsun demek istedim:)

senin yerinde ben olsam gelinlikçilerin kapısında uyuyodum şimdi :D galiba biraz fazla abartıyorum ben.şu ara bak ama indirim var 2015 sezonu girmeden uyguna alırsın :)
İşte 2015 i bekle diyolar gelinlikçilerde :*

kızlar merhaba,haftalardır kafamı karıştıran bir durum var 'gelinlik' olayı.şimdi biz atama için martta nikah yapıcaz ama aile arasında olmayacak nikah salonunda yapıcaz.sonra temmuzda da düğünüm var.mart ayında temmuzda giyeceğim gelinliği giymek istemiyorum pislenicek deforme olacak diye.annem elbise de giyme gelinlik giy diyo.ben bu işin içinden çıkamadım.iki gelinliğe bütçem yok.nikahta giyeceğim gelinliği ikinci el alayım dedim ama hanımlar neredeyse 0 gelinlikle eş değer satıyorlar gelinliklerini.bulamadım sizce ne yapmalıyım bi akıl verin. kızlar bir de temmuzda giyeceğim gelinliğin siparişini bu haftasonu vericez.çok mu erken gelinlik 8 ayda deforme olur mu? off kafam karıştı hiç anlamıyorum da bu işlerden napsam napsam bi çözüm akıl verin kızlar :KK43:

bence annen haklı canım gelinlikle görmek ister herkes seni.hem gelinlikte deforme falan olmuyor 2 farklı şehirde nikah değil düğün yapanlar bile oluyor gelinliklerine zarar geldiğini hiç duymadım..

İşte 2015 i bekle diyolar gelinlikçilerde :*
nikahta takı olacaksa ve sizin aileniz hep olacaksa gelinlik giyin derim benm nikahım da düğünden 2 ay once oldu beyaz bi elbise giymiştim ama sizin durumda takı var düğünü iki tarafta da yapın baba evinden de gelinlikle çıkın ben öyle yapmıştım tabi karar sizin anneniz de haklı çocoğunu gelinlikle görmek istiyor

bence annen haklı canım gelinlikle görmek ister herkes seni.hem gelinlikte deforme falan olmuyor 2 farklı şehirde nikah değil düğün yapanlar bile oluyor gelinliklerine zarar geldiğini hiç duymadım..
ben 2 yerde düğün yaptım 1 hafta arayla gerçekten de olmuyor kuru temizlemeyle tertemiz ve yeni gibi:)tabi gelinliğim sıfırdı benm

nikahta davetli yoksa gelinlik giymek çok banal olur .

kızlar merhaba,haftalardır kafamı karıştıran bir durum var 'gelinlik' olayı.şimdi biz atama için martta nikah yapıcaz ama aile arasında olmayacak nikah salonunda yapıcaz.sonra temmuzda da düğünüm var.mart ayında temmuzda giyeceğim gelinliği giymek istemiyorum pislenicek deforme olacak diye.annem elbise de giyme gelinlik giy diyo.ben bu işin içinden çıkamadım.iki gelinliğe bütçem yok.nikahta giyeceğim gelinliği ikinci el alayım dedim ama hanımlar neredeyse 0 gelinlikle eş değer satıyorlar gelinliklerini.bulamadım sizce ne yapmalıyım bi akıl verin. kızlar bir de temmuzda giyeceğim gelinliğin siparişini bu haftasonu vericez.çok mu erken gelinlik 8 ayda deforme olur mu? off kafam karıştı hiç anlamıyorum da bu işlerden napsam napsam bi çözüm akıl verin kızlar :KK43:
düğün yapılacaksa nikahta kimse gelinlik giymiyor ki, annenizin nikahı düğünde yapılmışsa ne giymen gerektiğini karıştırıyordur

Bence nikahta da giy gelinliği ni düğünde de giy. Ben de hem kına da (kendi memleketimizde yapmıştık) hem düğünde giydim gelinliği. Eğer nikahta dış çekimin olmayacaksa pislenmez. 8 ay hiçte erken değil, aksine kışa girdiğimiz için daha da uyguna alabilirsiniz. Bence hatta 1 ay daha bekleyin çok uyguna alırsınız. Aldığınız yerle konuşursunuz, eğer nikahta çok deforme falan olursa ücretsiz tadilatını teklif edersiniz.

beyaz mini bir elbise çok hoş olur :) gelinlik olmasın anneni ikna edersin bence

Geçenlerde bir tanıdğımızın nikahına gittik, nikah salonunda değilde bir mekanda yapmışlardı, kokteyl tarzı. O da gelinlik giydi, düğünü çok başka yerde oldu orda da gelinlik giydi. Seni gelinlikle göremeyecek insanlar mutlaka vardır. Çok yakın bir arkadaşımız da nikahını burda yaptı, nikah salonunda; düğünü erkek tarafında oldu her ikisinde de gelinlik giydi. Daha birsürü kişi var böyle... İnsanlar gelinlik alamıyorlar ki 2 sefer giysinler, sen alıcakmışsın işte ne güzel giy.

Nikahta elbise giy bence gelinliğini giymende ısrar ediyorsa anneniz sizde giyersiniz kirlenirse kuru temizlemeye verirsiniz

kızlar yeniden merhaba :) haftasonu baya gezdim ama elbise bulamadım.gelinliğe karar verdim.bu arada konum gelinlik bölümüne taşınabilir.satılık 1700 tl ye anlaştık bu yüzden nikahta düğünde fotoğrafta canını çıkartana kadar giymeyi düşünüyorum gelinliği.sizce nasıl anlaştığım gelinlik bu ben pek sevdim ama fikirlerinizi alayım :)

Eklentiler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 124
Back