• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bayılarak aldıgım gelinliğim

dugun agustosta ama dayanamadım vee cok ıstedıgım gelınlıgı aldım :)

Çok yakışmış düğün günü mükkemel olucana eminim.
Gelinliklerin ortalama fiyatlarınıda paylaşırmısın canım bizimle. Benimde düğünüme birkaç ay kaldı ama ben daha hiç gelinlik bakmadım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok yakışmış düğün günü mükkemel olucana eminim.
Gelinliklerin ortalama fiyatlarınıda paylaşırmısın canım bizimle. Benimde düğünüme birkaç ay kaldı ama ben daha hiç gelinlik bakmadım.

cok tesekkur ederım :) vallah bız cok erken aldık gelınlıgı ozaman satılık en uygun guzel kalıtelı bır gelınlık 2bın.den baslıyodu ama satıcılar hep baharda zamlancak dedıklerı ıcın bız onceden aldık :) fatıh.te cok kalıtelı yerler var ordan bakabılırsınız, çağteks var ama bıraz pahalı bırde aysıra gelınlık var ben ordan aldım tavsıye ederım hem cok ılgılıler hemdı cok yardımcı oluyorlar :) hayırlısı olsun hakkında.

Çok güzel,maşallah...

cok tesekkur ederım :) vallah bız cok erken aldık gelınlıgı ozaman satılık en uygun guzel kalıtelı bır gelınlık 2bın.den baslıyodu ama satıcılar hep baharda zamlancak dedıklerı ıcın bız onceden aldık :) fatıh.te cok kalıtelı yerler var ordan bakabılırsınız, çağteks var ama bıraz pahalı bırde aysıra gelınlık var ben ordan aldım tavsıye ederım hem cok ılgılıler hemdı cok yardımcı oluyorlar :) hayırlısı olsun hakkında.

Çok teşekür ederim canım verdiğin bilgiler benim için çok değerli, kalmadı çünkü çok vaktim, bakmam gerek bişeyler seçmem gerekiyo artık.

Gelin adayı 😊❤️

dugun agustosta ama dayanamadım vee cok ıstedıgım gelınlıgı aldım :)

Canımm mutlulukla giiiyyy çokkk yakışmıışşş :16: Bu gelinliğin aynısını ümraniyede aysirada denemiştimm çok beğenmiştim sanırım aynı yerde bakmışız o kabini bile hatırladım :16: ama sonra başka bi modele takıldım :16:

Son düzenleme:
Cok guzelmis maşallah size de yakismis.mutluluklar simdiden :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bursa ve Istanbul'da En Guzel Animiz ile en guzel aninizi olumsuzlestirmek icin iletisime gecebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back