dugun agustosta ama dayanamadım vee cok ıstedıgım gelınlıgı aldım :)
Çok yakışmış düğün günü mükkemel olucana eminim.
Gelinliklerin ortalama fiyatlarınıda paylaşırmısın canım bizimle. Benimde düğünüme birkaç ay kaldı ama ben daha hiç gelinlik bakmadım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok tesekkur ederım :) vallah bız cok erken aldık gelınlıgı ozaman satılık en uygun guzel kalıtelı bır gelınlık 2bın.den baslıyodu ama satıcılar hep baharda zamlancak dedıklerı ıcın bız onceden aldık :) fatıh.te cok kalıtelı yerler var ordan bakabılırsınız, çağteks var ama bıraz pahalı bırde aysıra gelınlık var ben ordan aldım tavsıye ederım hem cok ılgılıler hemdı cok yardımcı oluyorlar :) hayırlısı olsun hakkında.
çok güzelll olmuşsun canımmm benimde gelinliğim aynısıııı :))) benimde düğünüm eylülde bende hemencik aldımmm
ne güzel cok sevındım :) :) sende gule gule gıy ınsallah emınım cok yakısmıstır sana da :)[
internette varmı bunun modeli canım ben bulamadım da
ne güzel cok sevındım :) :) sende gule gule gıy ınsallah emınım cok yakısmıstır sana da :)[
internette varmı bunun modeli canım ben bulamadım da
evet var aysirashop.ta bulabılırsın ama gercekte daha guzel nette kotu cıkmıs
evet var aysirashop.ta bulabılırsın ama gercekte daha guzel nette kotu cıkmıs
canım bide bişey sölicem nette 1800 tl ben 2500 e aldım kendimi enayi yerine konmuş gibi hissesiyorumm sen kaça aldınnn
Gelinliğin arkası harika ama önü çok bogazına kadar gelmiş ön kısımdaki dantelini begenmedim, mutulukla giy çok güzel taşımıssn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?