- 17 Ocak 2020
- 27.262
- 39.357
Aceba hormonel?Bugün bir anda gözlerim kayar gibi oldu beynim sanki dondu, kalbim hizlandı ve ellerim falan titredi çok kötü oldum galiba bayılacağım dedim ama bişey olmadı Allah'tan ama 5 dk falan vücudum çok tuhaftı ellerim de titreme devam etti. Neden olabilir aceba ben hormonel ilaçlar ve iğneler kullandım uzun süredir. 1 aya yakındır kullanmıyorum onlardan mi aceba ama daha öncede kullandım böyle bişey olmadi çok korktum zaten sabah kalktığımda da kötüydüm baş ağrısı halsizlik hasta gibiydim şimdi birşeyim yok.
Teşekkür ederimnöroloji doktoruna görünün. Sabah başağrıları farklı hastalıkların belirtisi olabiliyor. Tahminimce bir MR isteyecek. Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun destek alınEvet sanırım öyle geçici panik atak olabilir çünkü topluma girince kalp çarpıntısı oluyor bir anda
KayseriAceba hormonel?
Nerelisiniz
Geçmiş olsun aynı şekildeKansızlık demir eksikliği de olabilir. Birkaç gündür bende de var. Ruhum çekilmiş gibi
Başım bir anda donuyor, çarpıntı ve mide bulantısı oluyor
Teşekkür ederimGeçmiş olsun destek alın
Gitmedim maalesef başka bir doktora randevum vardı gitmedimDoktoea gittmiz mi birşey dedi mi ?
Teşekkür ederim
Anladım peki şikayetleriniz devam ediyor muGitmedim maalesef başka bir doktora randevum vardı gitmedim
Baş dönmesi var ama aşırı değilAnladım peki şikayetleriniz devam ediyor mu
Benımde öyle aşırı dönme yok ama hissettirn bi sersemlik oluyoBaş dönmesi var ama aşırı değil
Hayırlısı bakalım devam ederse giderim doktoraBenımde öyle aşırı dönme yok ama hissettirn bi sersemlik oluyo